3-JARIG JONGETJE STERFT IN AUTO-ONGELUK OP WEG NAAR EIGEN KINDERFEESTJE – RUST ZACHT

Als ouder is er niets belangrijker voor je dan je kind en ervoor te zorgen dat je kind het gevoel heeft dat het geliefd is. Dit gezin maakte een hel door toen een dag om nooit te vergeten in een nachtmerrie veranderde.

Het was de bedoeling dat ze een verjaardag vierden, maar in plaats daarvan moesten ze een begrafenis plannen. Wat een hartverscheurend verhaal.

De kleine Josiah Toleafoa was op weg naar Play City om zijn derde verjaardag te vieren met andere kinderen toen het noodlot toesloeg. De peuter werd aangereden door een auto op de parkeerplaats van Play City, een overdekte feestlocatie voor kinderen in Chula Vista, San Diego.

Een getuige van de hartverscheurende gebeurtenis deelde dat de moeder van Josiah hysterisch huilde terwijl paramedici werkten om het leven van de kleine jongen te redden. De inspanningen loonden helaas niet toen Josiah stierf in het Rady Children’s Hospital.

De politie meldde dat de 36-jarige bestuurder van het voertuig ter plaatse bleef en meewerkte. Volgens de politie lijken drugs en alcohol geen rol te hebben gespeeld bij het ongeval.

Familieleden gebruikten sociale media om een ​​GoFundMe-pagina op te zetten om de begrafeniskosten voor Josiah te dekken. Ze beschreven de kleine jongen als lief en liefdevol. “JOSIAH bracht de familie bij elkaar – zijn ongelooflijke GLIMLACH, LIEFDEVOLLE HART bracht gewoon VREUGDE in elke kamer. Er was geen tijd om hem geweldige dingen te zien doen. IK WEET DAT HIJ EEN VERSCHIL ZOU HEBBEN GEMAAKT IN DE WERELD”, schreef Tatiana Toleafoa, die zichzelf identificeerde als de tante van de jongen.

Ze voegde de reden voor het starten van de campagne toe: “We doen deze gofundme om te helpen met de begrafeniskosten van mijn lieve neefje en diensten voor de kleine engel die zoveel levens op zoveel verschillende manieren heeft geraakt voordat hij naar de hemel werd geroepen. Elk bedrag zou helpen. We zijn zo dankbaar dat we liefhebbende familie en vrienden hebben die bij ons zijn en van ons houden tijdens deze vreselijke tragedie en we willen hem kunnen laten rusten om afscheid te nemen en nooit de kleine jongen te vergeten die met een enorm hart liefhad.”

De eigenaar van Play City heeft bevestigd dat hij $ 2.000 doneert aan de familie van Josiah en dat de verhuurder hetzelfde doet.

De zaak wordt momenteel onderzocht, maar er zijn nog geen arrestaties verricht in verband met het ongeval.

Dit is zo’n hartverscheurend nieuwsbericht. We sturen de familie van Josiah Toleafoa onze condoleances terwijl ze rouwen. Doe alsjeblieft met ons mee om de familie in je gedachten en gebeden te houden.

LEES MEER: 9-jarige jongen en zijn 8-jarige zusje overleden door vallende boom op camping – rust in vrede

The post 3-jarig jongetje sterft in auto-ongeluk op weg naar eigen kinderfeestje – rust zacht appeared first on Newsner Nederlands.

2023-05-31T12:57:02Z dg43tfdfdgfd