Lifestyle

Trending:


Leuke cadeaus voor in de kerstsok

Sommige mensen besteden al snel veel tijd aan het vinden van de beste kerstcadeaus, om vervolgens met een lege kerstsok opgescheept te zitten. Hoewel het begrijpelijk is dat de focus ligt op de cadeaus voor onder de boom, zijn kleine geschenken ook een leuke manier om het leven van je dierbaren een beetje gemakkelijker en leuker kunnen maken. Van gadgets tot cosmetica, in deze galerij vind je iets kleins en speciaals dat je aan je vrienden en familie kunt geven. Klik verder voor een aantal handige, leuke en creatieve cadeaus die geen fortuin hoeven te kosten!


Wijnvlek: is deze roze vlek gevaarlijk voor mijn baby?

Een roze of paarsachtige vlek op het gezichtje van je pasgeboren baby? Dit zou zomaar een wijnvlek kunnen zijn. Gelukkig kan dit geen kwaad en zegt dit niks over de gezondheid van je kleintje. Wat een wijnvlek precies is en hoe je dit eventueel kan behandelen, lees je hier.


Kerstborrel op je werk? Dit zijn de do's en don'ts volgens een expert in zakelijke etiquette: garnaal met staart en roddelen over collega's is taboe

Waar praat je over, hoe eet je een bitterbal zonder knoeien, hoe wimpel je een opdringerige collega af en kun je onder drie zoenen uit?


Deze 200 meter hoge zonnetoren zorgt overdag én 's nachts voor energie

Een nieuw ontwerp voor een zonnetoren kan niet alleen overdag, maar ook 's nachts voor groene energie zorgen.


8 fun facts over Primark Nederland

It’s party time voor Primark! De kledingketen bestaat alweer 15 jaar in Nederland. Ter ere van dit jubileum hebben we een aantal leuke fun facts verzameld over Primark Nederland. Wist je bijvoorbeeld dat de winkel eerst een hele andere naam had? Primark in Nederland Primark is alweer 15 jaar in Nederland. Can you even imagine? […] Het bericht 8 fun facts over Primark Nederland verscheen eerst op Grazia.


Kitty haircut: dé meest populaire haartrend van het nieuwe jaar

New year, new hair! De meeste beauty lovers hebben goede voornemens bij de intrede van het nieuwe jaar – én daar horen natuurlijk ook de haartrends bij. Voor 2024 is de ‘kitty cut‘ helemaal hot and happening. Wij vertellen je meer over de meest populaire haartrend van het nieuwe jaar! Kitty haircut Hoewel de ultra-gelaagde […] Het bericht Kitty haircut: dé meest populaire haartrend van het nieuwe jaar verscheen eerst op Happy in Shape.


Cholera Waarschuwingssignalen: Waar U Op Moet Letten

Samenvatting Een bacteriële infectie/ontsteking die zich verspreid via besmet voedsel Symptomen Als u nieuwe, ernstige of aanhoudende symptomen ervaart, neem dan contact op met een zorgverlener. De belangrijkste symptomen van cholera zijn : - Diarree ( ontlasting lijkt bleek en melkachtig) - Vermoeidheid en zwakte - Misselijkheid en braken - Uitdro...


Koningin Elizabeth leeft voort als popicoon


Wieffer: ''Soms merk je het aan je lichaam dat het moe is''

Met de kerstperiode in het verschiet ging Feyenoord TV-presentatrice, Mascha Lange, samen met Mats Wieffer op droomreis voor de echte zoetekauw. In harte Rotterdam kwamen de twee uit bij een stroopwafelwinkel. Na de vele vragen over de smaakpapillen van de middenvelder werd het duo uitgedaagd om zelf een wafel in elkaar te zetten. Zoals altijd praat Lange over het leven van de voetballers, maar ook nu ging het kort over voetbal. Wieffer heeft...


OMG: Lidl verkoopt dupe van peperdure La Prairie crème

Hebben! Het bericht OMG: Lidl verkoopt dupe van peperdure La Prairie crème verscheen eerst op Grazia.


Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 49, 2023)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een heleboel nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks…


Dit is het beste weer voor een witte kerst

Het antwoord op de vraag wat het beste weer is voor een witte kerst lijkt heel simpel. We hebben maar twee dingen nodig, vorst en neerslag. In december sneeuwt het vaak wel een paar keer, maar sneeuw leidt vaak niet tot een sneeuwdek op beide kerstdagen.Een witte kerst krijgen we alleen als alles mee zit. Op beide dagen moet in De Bilt om 9 uur in ...


Apple wil blauwe ballonnen voor zichzelf: iMessage-apps op Android geblokkeerd

Geen groene tekstballonnen, maar blauwe tekstballonnen. Geen slechte kwaliteit foto's, maar een goede kwaliteit: sinds een paar weken doen meerdere appmakers een gooi om een iMessage-alternatief te maken. Daarmee zou je als Android-gebruiker als gelijke kunnen communiceren binnen de Apple-app iMessage.


Weet je nog? De onophoudelijke lente van december 2015

Liep jij zes jaar geleden ook in T-shirt buiten, midden in december? December 2015 was misschien wel de meest extreme decembermaand uit de meetgeschiedenis. Niet omdat het ongemeen koud was, nee, het was juist bizar zacht. Wij blikken met je terug op deze zeer bijzondere december.Het hield maar niet op in december 2015. Dag in dag uit bereikte de t...


Ondertussen in het peloton | Zoontje Bardet maakt gebruik van cadeau Evenepoel

Dagelijks gebeurt er enorm veel in de wielerwereld en de informatiemachine stopt vrijwel nooit. Maar naast het grote en belangrijkste nieuws, komen er ook veel kleine nieuwtjes, geruchten of feitjes voorbij. Daarvoor heeft In de Leiderstrui 'O ndertussen in het peloton' gemaakt, zodat u ook de kleine nieuwtjes niet mist. Dit vullen we aan met leuke posts van sociale media. Sommige berichten komen met een flinke korrel zout. Lees meer Ondertussen...


Proost! Champagne schijnt goed te zijn voor je huid en geheugen

Nieuws om blij van de worden deze feestmaand: af en toe een glas bubbels drinken zou goed zijn voor je huid en geheugen. Cheers dan maar? Flesje champagne Eigenlijk hebben we helemaal geen reden nodig om een flesje champagne open te poppen, maar de portemonnee laat het helaas niet toe om dit te vaak te […] Het bericht Proost! Champagne schijnt goed te zijn voor je huid en geheugen verscheen eerst op Beau Monde.


Met dit douchetrucje blijft je parfum langer hangen

De hele dag naar je favoriete geur blijven ruiken? Dat doen we graag! Continu opnieuw onze parfum aanbrengen? Not so much. Gelukkig kun je er tijdens je doucheroutine al voor zorgen dat jouw signature scent beter blijft hangen. Geuren verschillen Handig om te weten: de ene parfumsoort verliest sneller zijn geur dan de andere. “Hoelang hij […] Het bericht Met dit douchetrucje blijft je parfum langer hangen verscheen eerst op Marie Claire.


Waarom shoppen we zo graag?

Er zijn meerdere redenen waarom we zo graag shoppen


Prinses Laurentien deelt opvallende levensles


Lengteverschil tussen jou en je partner? Dit zegt het over je relatie

Een onderzoek om met een korreltje zout te nemen, maar dat best leuk is om even in te kijken. Het bericht Lengteverschil tussen jou en je partner? Dit zegt het over je relatie verscheen eerst op Marie Claire.


Dit is wat er met je hersenen en lichaam gebeurt als je bang wordt

Angst is een onvermijdelijk aspect van de menselijke ervaring. Over het algemeen beschouwd als een onaangename emotie, doen sommige mensen er echt alles aan om deze te activeren, bijvoorbeeld door uit vliegtuigen te springen of door naar enge films te kijken. Wat de reden ook is, we voelen angst omdat we iets zien of horen waardoor we op schade anticiperen. Maar de vraag is: wat veroorzaakt de angstreactie in ons lichaam en onze hersenen? Bekijk de volgende galerij om erachter te komen. Klik eenvoudig door!


Een vrouw, zwanger van een kind dat niet levensvatbaar is, mag geen abortus in Texas en van god.

In de Amerikaanse staat Texas woedt een verhitte discussie over de zwangerschap van Kate Cox (31). De vrouw uit Dallas is twintig weken zwanger, maar recent werd vastgesteld dat de foetus leidt aan trisomie 18, een chromosoomafwijking die maakt dat het kind na de geboorte vermoedelijk niet levensvatbaar zal zijn.


Hoe snel kun je de ontbrekende rode kerstmuts van de Kerstman vinden?

Een illustrator die zoekpuzzels ontwerpt, daagt je zicht en aandacht voor details uit in deze kerstpuzzel. The post Hoe snel kun je de ontbrekende rode kerstmuts van de Kerstman vinden? appeared first on Instafamosos.


Party powerwork-out: burn full body work-out van 25 minuten

Chocoladeletters, kerstkransjes, oliebollen, bubbels… Heerlijk die feestdagen en alle borrels die eraan voorafgaan, maar al die lekkernijen gaan er niet vanzelf weer af. Daarom drie powerwork-outs om fit die decembermaand door te komen. Vandaag vertellen je we hoe de derde workout eruitziet. Full body Burn baby burn! Met deze full-bodyoefeningen zet je je benen, billen […] Het bericht Party powerwork-out: burn full body work-out van 25 minuten...


Prinses Laurentien onthult intiem geheim: "toch romantisch?"

Prinses Laurentien onthult intiem geheim: "toch romantisch?"


Bekijk de 17 hondenrassen die het beste samengaan met gezinnen

Ben je op zoek naar een hond voor je gezin? Dan is het belangrijk te begrijpen dat niet alle honden geschikt zijn voor gezinnen. Sommige rassen hebben kenmerken die hen kunnen helpen beter te integreren in je huis.


Voorbereiding kerstdiner begonnen


Insecten sterven uit

Dummy 4


Wat gescheiden vrouwen graag anders hadden gedaan in hun huwelijk

Een echtscheiding is een van de ergste dingen die je meemaakt in je leven. Gevoelens van spijt en schuld spelen vaak een rol. Achteraf hadden mensen het dan ook graag anders aangepakt. The Huffington Post vroeg een aantal vrouwen wat ze dan anders hadden gedaan als ze hun huwelijk over konden doen.


Alleen de echt slimmeriken zien de verstopte kat op deze tekening

Niet iedereen zal de kat zien die in deze illustratie verstopt zit. Het vereist een dosis scherpte, perspectief en verbeeldingskracht.


Dokters onthullen: groeien grijze haren écht sneller terug als je ze eruit trekt?

Grijze lokken zijn prachtig, al wordt het niet vaak gekoppeld aan een jeugdige uitstraling. Daarnaast zijn grijze haren nu eenmaal tekenen die horen bij het ouder worden. Hoewel je deze haren er misschien het liefst zo snel mogelijk uit wil hebben, gaan er ook geruchten de ronde dat grijze haren sneller teruggroeien als je ze […] Het bericht Dokters onthullen: groeien grijze haren écht sneller terug als je ze eruit trekt? verscheen eerst op...


Waarom je in deze situaties nooit alcohol moet drinken

De meesten van ons genieten zo nu en dan van een drankje, een paar biertjes met vrienden misschien, of een glas of twee wijn tijdens het diner. En voor de meerderheid is sociaal drinken een acceptabele manier om van alcohol te genieten. Maar hoewel overmatig alcoholgebruik op zichzelf al een probleem is, zijn er gevallen waarin zelfs gematigde drinkers de drank moeten beteugelen of zelfs moeten onderdrukken. Dit zijn mensen bij wie alcohol een bestaande medische aandoening kan verergeren of een bijwerking kan veroorzaken. Dan zijn er mensen die misschien proberen af ​​te vallen of een fitnessregime zijn begonnen. En we zijn ons er allemaal van bewust dat het nuttigen van alcohol tijdens de zwangerschap een absoluut nee-nee is. Maar welke andere situaties zijn er waarin je de fles het beste kunt neerleggen? Klik verder en ontdek wanneer je ‘nee’ moet zeggen tegen een drankje.


Tweelingonderzoek: vegan wint van omnivoor

Een plantaardig voedingspatroon blijkt niet alleen goed te zijn voor de gezondheid van de planeet, maar ook voor onze gezondheid. Een onderzoek met identieke tweelingen toonde aan dat binnen twee maanden hun hartgezondheid verbeterde, hun bloedsuikerspiegel daalde en ze gewicht verloren toen ze een veganistisch dieet volgden. Onderzoekers aan de Stanford University in de Verenigde Staten nodigden 22 paar volwassen tweelingen (een totaal van 44...


Video: deze geit heeft een belangrijke boodschap voor jou, probeer niet te lachen

Op zoek naar iets om je dag op te vrolijken? Dan is deze grappige video van een geit die probeert te communiceren precies wat je vandaag moet zien!


Dit is de favoriete eau de toilette van Prins William

Inmiddels weten we dat prinses Kate dol is op bloemengeuren, maar geldt dat ook voor prins William? Hoewel wij ons altijd inbeelden dat de Prince of Wales vast van een krachtig, houtachtig parfum fan is, zou hij juist dol zijn op frisse citrusgeuren. Orange Blossom Kate Middleton zou dol zijn op bloemige citrusgeuren, en naar […] Het bericht Dit is de favoriete eau de toilette van Prins William verscheen eerst op Beau Monde.


6 duidelijke tekenen dat je te weinig water drinkt

Voor veel mensen valt het niet mee om genoeg water te drinken. Je denkt er niet aan, je hebt geen dorst en drinkt liever koffie. Het kan zijn dat je ongemerkt toch voldoende water binnen krijgt, maar het kan ook dat je structureel vocht tekort komt. Dat merk je aan deze zes verschijnselen. 1.


Ben jij allergisch voor je kerstboom? Dit zijn de symptomen

De decembermaand is begonnen en dat betekent dat veel mensen de kerstboom alweer hebben staan. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar niet voor iedereen. Voor sommigen kan de decembermaand behoorlijk vervelend uitpakken, want je kunt namelijk allergisch zijn voor je kerstboom. Allergie Sommige mensen zullen er spreekwoordelijk allergisch voor zijn. Al die glitters, naalden en lichtjes: waar […] Het bericht Ben jij allergisch voor je kerstboom? Dit...


Slecht humeur? Met dit trucje ben je in 10 minuten weer vrolijk

Het is mistig en koud buiten. Het wordt weliswaar warmer, maar dan gaat het weer regenen. Kortom, alleen het weer is al genoeg reden om je goede humeur te verliezen. Gelukkig is er een eenvoudig trucje waardoor je je binnen tien minuten weer beter voelt.


Main character energy: dit waren de trends op Tinder in 2023

Ben jij single and ready to mingle? Grote kans dat je dan regelmatig aan het swipen bent op Tinder. De datingapp heeft inmiddels de balans opgemaakt van het afgelopen jaar en onderzocht wat de populairste date trends van 2023 waren. Wat blijkt? Dit jaar draaide alles om het omarmen van de ‘main character energy‘ en […] Het bericht Main character energy: dit waren de trends op Tinder in 2023 verscheen eerst op Grazia.


Van jouw tuin/terras genieten tijdens de koude dagen: 7 ideeën

Afscheid nemen van buitenactiviteiten in de herfst en winter is vaak niet leuk. De afwezigheid van zon, frisse lucht en warme landschappen kunnen een zekere melancholie opwekken. Toch kun je ook tijdens de koudere dagen genieten van de tuin of het terras. Ga met mij mee en ontdek hoe je


Ondertussen in het peloton | Intermarché-Circus-Wanty grapt met soap rondom Uijtdebroeks, wheelie Pogacar gaat bijna mis

Dagelijks gebeurt er enorm veel in de wielerwereld en de informatiemachine stopt vrijwel nooit. Maar naast het grote en belangrijkste nieuws, komen er ook veel kleine nieuwtjes, geruchten of feitjes voorbij. Daarvoor heeft In de Leiderstrui 'O ndertussen in het peloton' gemaakt, zodat u ook de kleine nieuwtjes niet mist. Dit vullen we aan met leuke posts van sociale media. Sommige berichten komen met een flinke korrel zout. Lees meer Ondertussen...


Medewerkster pakjesdienst gooit achteloos met pakketjes (VIDEO)

Het is een vaak gehoorde klacht: je bestelt iets online, maar je krijgt dat pakje, of erger nog het product erin, beschadigd thuis. Op de sociale media verscheen een video van een medewerkster van pakjesdienst DHL die nogal… achteloos met de pakjes omgaat. De DHL-medewerkster scant en gooit de pakjes op een hoop op een parkeerplaats van DHL, met weinig bezorgdheid om de inhoud van de pakjes. "Dit is natuurlijk niet zoals het behoort te gaan en...


Britse wet moet voor echt brood zorgen

De activisten van de Real Bread Campaign hebben in Groot-Brittannië een nieuwe overwinning geboekt. De Sourdough Rye Crusty Bloomer van Lidl heet voortaan de Crusty Wheat and Rye Bloomer, meldt de Daily Mail. Kort gezegd: het neppen van zuurdesem is van de baan. What's in a name? Nou, heel wat, want de naamswijziging is het jongste incident in een al jaren spelende controverse over de benaming van ambachtelijk brood. De Real Bread Campaign pleit...


Goud of zilver? Zo kom je erachter welke kleur sieraden het beste bij jou past

Draag jij áltijd zilveren sieraden, of ben je team goud? Of misschien ben je wel fan van de mix & match trend. Dat is gebaseerd op je persoonlijk voorkeur, simpelweg wat je mooi vindt. Maar wist je dat er ook een methode is waarmee je kunt achterhalen welke kleur het beste bij de ondertoon van […] Het bericht Goud of zilver? Zo kom je erachter welke kleur sieraden het beste bij jou past verscheen eerst op Elegance.


Een Zorgplan Dat Uw Arts Doorgaans Zou Aanraden Voor Rusteloze Benen Syndroom

Samenvatting Een zenuwaandoening die een oncontroleerbare drang veroorzaakt om de benen te bewegen. Symptomen People with this condition have an irresistible urge to move legs. It causes a sensation of creeping and crawling in the feet, calves and thighs. Sometimes, jerking of arms and legs are also seen. → Algemene behandelingsopties → Vragen om a...


Niet te missen gerechten uit de Belgische keuken


Baby en chimpansee samen opgevoed in bizar experiment

Op 26 juni 1931 verwelkomden vergelijkend psycholoog Winthrop Niles Kellogg en zijn vrouw een nieuwkomer in huis: geen menselijke baby, maar een babychimpansee. Het echtpaar was van plan om de chimpansee Gua samen met hun eigen zoontje Donald groot te brengen. Zoals later beschreven in het Psychological Record, was het de bedoeling om te zien hoe de omgeving de ontwikkeling beïnvloedde. Kan een chimpansee opgroeien en zich als een mens gedragen?...


Deze 10 verrassende feitjes wist je vast nog niet over prinses Kate

Kate Middleton: ze is het toonbeeld van elegantie, moeder van onder andere de kroonprins van Groot-Britannië én al jaren een van de populairste royals die de Britten rijk zijn. Hoewel we soms denken dat we alles al over haar weten, zijn er nog genoeg dingen die nog niet zo bekend zijn over de prinses van […] Het bericht Deze 10 verrassende feitjes wist je vast nog niet over prinses Kate verscheen eerst op Beau Monde.


5 recente ontdekkingen over katten veranderen onze kijk op hen

Katten leven al duizenden jaren naast mensen, maar er is nog veel dat we niet weten over onze katachtige metgezellen. Wil je meer weten? Lees verder om enkele van de meest recente wetenschappelijke inzichten over onze katten te ontdekken.


Eindstrijd, het Britse royaltyboek dat in Nederland voor een schandaal zorgde