VIDEO: BARISTA UIT SEATTLE SLAAT VOORRUIT KAPOT MET EEN HAMER NADAT BESTUURDER DRANKJES GOOIT

Foto’s en video: Instagram @emmxxss

Video toont een barista uit Seattle die de voorruit van een klant kapotslaat nadat hij drankjes naar haar gooide tijdens een discussie over de prijs van een bestelling afgelopen donderdag (13).

Tijdens een discussie over de prijs van een bestelling sloeg barista Emma Lee, eigenaar van Taste of Heaven Bikini Expresso in Seattle, de voorruit van een klant kapot nadat hij koffie naar haar gooide.

Volgens Emma in een interview met Fox 13 wilde de man 15 dollar betalen voor een bestelling van 22 dollar. Emma rekende de man meestal slechts 20 dollar aan.

In een video die is gepubliceerd op Emma’s Instagram-profiel is te zien hoe de discussie begint, terwijl de man om zijn wisselgeld vraagt. “Er is geen 5 dollar – je hebt twee drankjes genomen, zo werkt het niet”, zei de barista.

De man stapt uit de auto en begint Emma te bedreigen terwijl hij probeert het raam van de balie te openen. “Niemand zal je missen”, dreigde hij. Vervolgens gooit hij de koffie en het water op de balie.

Nadat hij in de auto is gestapt, opent Emma het raam en slaat de voorruit van de man kapot met een hamer. “Het is acceptabel dat hij boos is over de prijs van de drankjes, tot het punt dat hij mij aanvalt, maar het is niet gepast dat ik reageer?”, zei Emma.

In haar bericht op Instagram bekritiseerden volgers de actie om de ruit met een hamer kapot te slaan. Anderen steunden Emma omdat ze zich verdedigde tegen de bedreigingen. “Hamer op de voorruit was gerechtvaardigd”, reageerde een van hen.

+Klik hier om de video van de ruzie te bekijken

Foto’s en video: Instagram @emmxxss. Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI en is herzien door het redactieteam.

The post Video: Barista uit Seattle slaat voorruit kapot met een hamer nadat bestuurder drankjes gooit appeared first on Trânsito e metrô.

2024-06-18T22:19:02Z dg43tfdfdgfd