Lifestyle

Trending:


Waarom zien zoveel coffeeshops er hetzelfde uit?

Hoe meer dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven, zo lijkt het. In een steeds meer geglobaliseerde wereld ontstond er in 2010 een gemeenschappelijke stijl of esthetiek die de coffeeshopwereld stormenderhand veroverde. Misschien was het een onvermijdelijk resultaat van een combinatie van factoren: de opkomende wereld van aanwezigheid en marketing op sociale media, de duizendjarige voorliefde voor koffie en een ingetogen blik die somber leek in het licht van de Grote Recessie. Wat de reden ook is, we blijven zitten met een erfenis van coffeeshops over de hele wereld die er min of meer hetzelfde uitzien. Hoe is het gebeurd? Klik op de volgende galerij om erachter te komen.


Ondertussen in het peloton | Alaphilippe kiest voor atypische voorbereiding op Olympische Spelen

Dagelijks gebeurt er enorm veel in de wielerwereld en de informatiemachine stopt vrijwel nooit. Maar naast het grote en belangrijkste nieuws, komen er ook veel kleine nieuwtjes, geruchten of feitjes voorbij. Daarvoor heeft In de Leiderstrui 'O ndertussen in het peloton' gemaakt, zodat u ook de kleine nieuwtjes niet mist. Dit vullen we aan met leuke posts van sociale media. Sommige berichten komen met een flinke korrel zout. Lees meer Ondertussen...


Minder BTW op eetbare rietjes met een smaakje

Vallen eetbare rietjes onder het verlaagde btw-tarief van 9% voor etenswaren? Met die vraag worstelde de Belastingdienst. Een expertgroep van de fiscus kwam met een uitspraak. Sinds het verbod op het eenmalig gebruik van plastic rietjes, hebben verschillende fabrikanten zich gestort op de productie van eetbare rietjes. Maar het ene eetbare rietje is het andere niet. Het ene eetbare rietje is gemaakt van gedroogde pasta, terwijl het andere rietje...


Maak dit schoon als je indruk op je gasten wil maken

Als er mensen bij je op bezoek komen, kan dat veel stress opleveren, vooral als je een perfectionist bent. Zelfs als je van tevoren urenlang hebt schoongemaakt, kun je moeite hebben om te ontspannen als de gasten arriveren, omdat je je zorgen maakt over wat ze van je huis zullen vinden en of ze dat hoekje hebben gezien dat je bent vergeten af te stoffen. Maar letten mensen echt op de details als ze het huis van iemand anders bezoeken? Deze galerij laat zien wat je allemaal moet schoonmaken voordat er bezoek komt en wat je helemaal kunt overslaan. Klik om meer te ontdekken.


Ben jij een tijdoptimist?

Mensen hebben de neiging om in twee verschillende categorieën te vallen als het gaat om tijdwaarneming: altijd te vroeg of voortdurend te laat. Maar wist u dat er een term bestaat voor degenen die onbedoeld en consequent te weinig tijd laten om een ​​bestemming te bereiken of een taak te voltooien? Je kunt de Zweden bedanken voor de tidsoptimist. ‘Tijdoptimisten’ denken inderdaad dat ze meer tijd tot hun beschikking hebben dan ze in werkelijkheid hebben. Het gevolg is dat ze voor alles te laat komen! Gefascineerd? Klik verder om erachter te komen of u een tijdoptimist bent en wat u eraan kunt doen.


Ken je deze mooie maar dodelijke octopus? In Australië moet je ervoor oppassen!


Ooit bedoeld als martelwerktuig: de loopband

Als je ooit naar een loopband hebt gekeken en hebt gedacht: 'dat ziet eruit als een marteling', dan zal je het wellicht interessant vinden om te horen dat dit ook het oorspronkelijke doel was van het apparaat. Hoewel loopbanden tegenwoordig worden gebruikt om fit te blijven, werden ze vroeger in gevangenissen ingezet als martelapparatuur. Klik verder om te ontdekken hoe de loopband evolueerde van martelwerktuig tot populair sportschoolapparaat.


Deze elektrische bakfiets kun je uitschuiven voor meer ruimte

Het Nederlandse Cyclr introduceert het ontwerp voor een nieuw soort elektrische bakfiets, die je kunt uitschuiven om meer ruimte te creëren.


Lees meer over deze verrassende feiten over brillen

Glazen dienen verschillende doeleinden voor mensen. Sommigen gebruiken ze als correctieapparaat voor hun gezichtsvermogen, terwijl anderen ze dragen om hun kwetsbare gluurders te beschermen. En natuurlijk zijn er mensen die uitsluitend om esthetische redenen een bril dragen. En hoewel al deze redenen geldig zijn, hoeveel weet u eigenlijk over brillen? Natuurlijk verbeteren ze het zicht. Maar wist u bijvoorbeeld dat het gebruik van draagbare brillen teruggaat tot het Italië van de 13e eeuw? Voor meer intrigerende specificaties over brillen, klik en focus op de galerij.


Recensie 'Sometimes I Think About Dying'

Er zijn mensen die helemaal opfleuren als ze bij het koffieapparaat hun weekend doornemen met de eerste de beste collega die op dat moment in de buurt…


Hoe vaak je poept, zegt iets over je algehele gezondheid

Iedereen moet poepen, toch hebben we het er liever niet te veel over. Daarom weten we misschien ook niet precies wat normaal is en wat niet. En dat is wel belangrijk, want onderzoekers hebben aangetoond dat hoe vaak je een grote boodschap doet impact heeft op je algehele gezondheid op de lange termijn. De wetenschappers […] Meer wetenschap? Lees de nieuwste artikelen op Scientias.nl .


Is de waterflosser net zo goed als gewoon flossen?

Flossen is belangrijk voor een gezond gebit, maar er zijn weinig mensen die het voor hun lol doen. En je moet er ook handigheid in hebben.Is de waterflosser net zo goed als gewoon flossen? Volgens tandartsen en mondhygiënisten zijn zowel waterflossers als traditioneel flosdraad effectieve methoden om de ruimtes tussen tanden te reinigen, maar elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Waterflossers zijn gemakkelijker in gebruik en kunnen beter zijn...


Zo krijg je powernappen onder de knie

Val je weleens in slaap overdag? Dan is een powernap echt iets voor jou! Of je nu mentaal scherper wilt zijn, jezelf even wilt opladen of gewoon krachtiger de dag door wilt komen, een powernap kan superhandig zijn. In deze gids vind je tips en tricks om de korte tijd die je hebt optimaal te benutten en het meeste uit je powernap te halen. Klaar om meer te ontdekken over powernappen en hoe het jou vandaag nog kan helpen? Klik dan verder!


Klassieker 'American Beauty' van Sam Mendes vanavond (15 juli) te zien op televisie

De beroemde dramafilm American Beauty van regisseur Sam Mendes wordt vanavond uitgezonden op Paramount Network.


Alleen linkshandigen herkennen deze problemen

Bijna alles in de wereld is gemaakt voor rechtshandigen, terwijl linkshandigen zich vaak maar moeten aanpassen. Hoewel je als linkshandig persoon in de minderheid bent, ben je zeker niet alleen. Klik verder en ontdek waar alle linkshandigen in het dagelijkse leven mee geconfronteerd worden.


Hoe kun je je gezicht na een facial het beste verzorgen?

En welke dingen kun je beter niet doen?


Het wordt tropisch warm: op deze 8 manieren proberen Nederlanders hun woning te koelen

De meest populaire manier om de woning af te koelen is het simpelweg openzetten van de ramen 's avonds en 's nachts.


Leuke weetjes over lieve babydieren die je hart zullen doen smelten

Van donzige puppy's tot roze biggetjes: iedereen houdt van babydieren. Waarom kom je niet even langs voor wat weetjes over lieve jonge dieren om jezelf wat op te vrolijken? Wist je bijvoorbeeld dat babyolifanten niet weten hoe ze hun slurf moeten gebruiken? Of dat alle kittens geboren worden met een specifieke oogkleur? Het dierenrijk is ontzettend bijzonder en je zult geen genoeg krijgen van deze leuke feitjes. Meer ontdekken? Bekijk dan de volgende galerij.


Zo zorg je ervoor dat je huis altijd lekker ruikt

We geven een aantal tips.


Ha! Mart Hoogkamer verklapt naam van eerste kindje als het een jongetje is

Er zit een mooie gedachte achter!


Een stijlvolle en ergonomische werkplek inrichten doe je zo

Thuiswerken is voor veel mensen de nieuwe norm geworden. Echter, langdurig achter de computer zitten kan leiden tot gezondheidsklachten zoals rug- en nekpijn, RSI, en hoofdpijn. Een ergonomisch i


Netflix duikt met nieuwe docu in de gedachten van honden

Wat gaat er om in het hoofd van een hond? Netflix probeert het uit te zoeken met de gloednieuwe docu Inside the Mind of a Dog (2024), die volgt op het…


Video: 10 tips die je moet weten voor je gaat vliegen met je baby

Als je voor het eerst gaat vliegen met een baby kan de voorbereiding enorm stressvol zijn. Wat zijn de belangrijkste spullen om mee te nemen? Neem ik niet te veel mee? Of wat als de kleine een huilbui krijgt tijdens de vlucht? In deze video worden er tien tips gegeven om je vliegreis zo aangenaam mogelijk te maken met je baby!


Krijg een Apple iPad t.w.v. €409,- cadeau bij je nieuwe Internet & TV Abonnement van KPN!

In een tijdperk waar thuiswerken en digitaal entertainment steeds belangrijker worden, komt KPN met een onweerstaanbaar aanbod dat je simpelweg niet wilt missen. Vanaf vrijdag 19 juli (9:00) t/m zondag 21 juli (23:59) kun je gratis een Apple iPad ter waarde van €409,- krijgen bij het afsluiten van een nieuw abonnement bij KPN.


Nieuw keeperuitshirt Feyenoord nu beschikbaar in Fanshop

Feyenoord heeft vandaag het nieuwe uittenue bekendgemaakt en direct gelanceerd voor de verkoop. Het overwegend zwarte uitshirt met groene en witte accenten is direct beschikbaar in de online en fysieke winkel. Castore heeft ook het nieuwe keeperuitshirt in de verkoop gedaan. Timon Wellenreuther maakte recent al gebruik van het uitshirt. Tijdens het oefenduel tegen KRC Genk was de Duitser zichtbaar in het groene tenue, dat compleet wordt gemaakt...


Feit of fabel: is droogshampoo slecht voor je haar en hoofdhuid?

Of je ‘em nou gebruikt om meer volume te creëren, of omdat je even een haarwasbeurt wilt uitstellen (we don’t blame you), bijna iedere vrouw heeft wel een flesje droogshampoo in de kast staan. Dit multifunctionele goedje kan in veel situaties echt uitkomst bieden, maar – is het eigenlijk wel zo goed voor je haar? […] Het bericht Feit of fabel: is droogshampoo slecht voor je haar en hoofdhuid? verscheen eerst op Beau Monde.


Een baby wordt alleen gelaten met een Shetland Sheepdog: wat er dan gebeurt, verbaast iedereen (Video)

Een werkelijk onvergetelijke gebeurtenis, die gelukkig werd gefilmd. Dit duo is te schattig voor woorden.


Wat de natuurkunde zegt over tijdreizen

Het concept van tijdreizen boeit lezers en bioscoopbezoekers al tientallen jaren. Maar hoewel mensen gefascineerd zijn door het idee, is niemand erin geslaagd om het tijdreizen meer tot realiteit te maken dan voorheen. Het lijkt een droom die net iets te ver buiten bereik ligt. Maar in een tijdperk waarin de wetenschap de grenzen van het mogelijke blijft verleggen, weten we eigenlijk wel - in theorie - wat de fysica van tijdreizen zou kunnen inhouden? Nieuwsgierig? Klik verder om te ontdekken wat we tot nu toe weten over het vooruitzicht van reizen door de tijd.


Ondergoed beïnvloedt de mannelijke vruchtbaarheid. En meer feitjes over het mannelijk lichaam

Het mannelijk lichaam heeft zijn eigen unieke kenmerken. Hoewel we ons bewust zijn van de mannelijke voortplantingsorganen en verhoogde testosteronniveaus, is er meer aan de hand met het mannelijk lichaam. Wist je bijvoorbeeld dat mannen onder bepaalde omstandigheden melk kunnen produceren? Of dat mannelijke foetussen erecties kunnen hebben in de baarmoeder? Zin in meer van dit soort weetjes? Klik dan verder!


Waarom perfectie niet altijd perfect is

Een perfectionist is niet alleen iemand die alles perfect doet. Ze kunnen een zorgvuldig georganiseerde uitblinker zijn, of iemand die moeite heeft om ergens op tijd te zijn en kleding op de slaapkamervloer achterlaat. Perfectionisme is inderdaad niet zozeer wat je doet, maar hoe je je voelt. Je zou het kunnen omschrijven als de angst om fouten te maken. Dit kan op iedereen van toepassing zijn, zelfs op degenen die ‘perfect’ lijken. Klik door de galerij om meer te lezen over de verschillende soorten perfectionisme en enkele tips om wat vriendelijker voor jezelf te zijn.


Holistische gezondheid: Wat het is en hoe het je leven zal veranderen

Holistische gezondheid biedt een verfrissend perspectief en richt zich op jou als geheel. Vergeet de diëten, rages en afslanktrends die het internet overspoelen; je bent eindelijk op de juiste plek! Deze gids is de sleutel tot een leven vol energie, innerlijke rust en een diepe verbinding met jezelf. Holistische gezondheid kan je helpen om je van goed tot geweldig te voelen en ligt voor het grootste deel binnen je eigen controle. Bereid je voor op een reis van transformatie en om je vanaf vandaag beter te voelen! Nieuwsgierig naar holistische gezondheid en hoe je er de vruchten van kunt plukken? Klik door om meer te ontdekken.


Foetus van 18 centimeter ontdekt in haar hoofd

Een eenjarig meisje leed aan een zeldzame afwijking: ze leefde met haar "parasitaire tweeling" in haar hoofd. Een fenomeen dat resulteert in de abnormale ontwikkeling van het embryo in de andere baby. In veel gevallen vinden artsen het niet al te moeilijk om de foetus, die zich meestal in de buik van het kind bevindt, te verwijderen, meldt het mediakanaal Linfo.re. De foetus kan zich ook in het scrotum of de thorax nestelen. Deze aangeboren...


Deze dingen geven je interieur een 'el cheapo' uitstraling

Woninginrichting draait allemaal om persoonlijke voorkeur, maar er zijn veel dingen die we onbedoeld doen aan onze huizen waardoor ze er minder goed uitzien, van meubelkeuze tot verlichting. Het is veilig om te zeggen dat we allemaal willen dat onze huizen goed aanvoelen en er goed uitzien, dus het is nooit te laat om het te veranderen. We hebben eerder geschreven over betaalbare manieren om je huis er duurder uit te laten zien, en nu is het tijd om te leren over de dingen die ervoor zorgen dat het er goedkoop uitziet. Benieuwd? Klik door!


Logitech G515 & G309 Review - Sterke draadloze setup

De G515 en G309 leveren een geweldige draadloze setup die mij helemaal heeft overtuigd. Dat komt vooral door het G515-toetsenbord, waar ik na deze review echt niet meer zonder kan. De G309 is echter een muis met meer gebreken, al blijft het een prima apparaat waar je niet teleurgesteld mee zult zijn.


Mag een hond perzik?

Perziken zijn geliefd bij mensen, maar zijn ze ook gezond voor je viervoeter?


Neurie een liedje en vind het direct met deze nieuwe functie van YouTube Music

Hum-to-Search bevrijdt je van hoofdpijn


Deze sterrenbeelden kunnen niet goed met geld omgaan

Onderstaande sterrenbeelden hebben een beetje een gat in hun hand...


Katie Holmes: “dat is mijn belangrijkste tip”


Ze droegen helemaal geen hoorns. En meer opmerkelijke Vikingfeiten

Tussen 800 en 1066 n.Chr. moest je vrezen voor de vikingen. Deze wilde behaarde Scandinaviërs wisten grote afstanden af te leggen met hun boten en lieten een spoor van dood en verderf achter. Maar deze Noordse zeestrijders deden veel meer dan dat, zoals handel drijven in heel Europa en helemaal naar de Middellandse Zee, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Noord-Amerika reizen. Ze hebben ook hun taalkundige stempel gedrukt op de hedendaagse Scandinavische talen, evenals de Engelse taal. Klik verder en ontdek meer over deze fascinerende Noorderlingen!


Schapen dood ondanks vaccin tegen blauwtong: 'Echt een heel heftig virus'

Grote zorgen bij schapenboeren: het dodelijke blauwtongvirus waar vorig jaar tienduizenden schapen aan dood gingen, steekt weer de kop op. Hoewel er nu vaccins zijn, worden volgens schapenboeren en dierenartsen weer opvallend veel schapen ziek en rijst de vraag: werken de vaccins wel goed? Het ministerie van Landbouw is een onderzoek gestart.


Bruidegom schiet bruid dood op eigen bruiloft

Een 29-jarige bruidegom heeft in Thailand op zijn eigen bruiloftsfeest ruzie gekregen met zijn kersverse vrouw. Hij verliet plots het feest, en keerde gewapend terug. De bruidegom schoot zijn kersverse echtgenote dood met een revolver, waarna hij ook haar moeder en zus doodschoot. Vervolgens beroofde de man zichzelf van het leven. Nog twee mensen lijken geraakt te zijn door afzwaaiende kogels. Zij werden naar het ziekenhuis gebracht, waar tevens...


Dit is hoe jij jouw groene ogen laat opvallen met behulp van make-up

Groene ogen zijn erg uniek! Maar een klein percentage van de wereldbevolking heeft deze oogkleur. Dat wil je dan natuurlijk accentueren met je make-up! Dit is hoe je jouw groene ogen laat opvallen met behulp van make-up. Gebruik een bruine eyeliner en mascara Als je jouw mooie groene ogen in het zonnetje wil zetten, is het goed om geen make-up te d...


7x slaaptips tijdens warm weer

Bij zomerse temperaturen is het vaak moeilijk om in slaap te vallen. Dit komt doordat je lichaam niet genoeg afkoelt. Dat afkoelen is een vereiste bij het in slaap vallen. De beste oplossing voor deze warme nachten is een airco. Heb je geen airco en ook geen zin om zoveel geld uit te geven? In dit artikel geeft slaapadviseur Sanne van Beter Bed tip...


Tuinzitjes Die Uw Tuin Verfraaien

Op een gegeven moment bent u gewoon klaar met vergeelde plastic stoelen en onhandige rotanmeubels. Er moet toch iets leukers zijn? Een fijne zithoek in de tuin is immers de ultieme plek voor ontspanning! Gelukkig zijn er talloze ideeën om deze ruimte uitnodigend en gezellig te maken. Wij presenteren tien ingenieuze ontwerpen van onze hoveniers waar u gegarandeerd enthousiast van wordt. Of het nu gaat om hout of steen, klein of groot,...


Slechte en goede gewoontes: je leert ze makkelijker (af) dan je denkt

Kun je je voorstellen dat er een dag is waarop je niet hoeft na te denken over meer bewegen, gezonder eten, afstand neemt van je telefoon of meer mindful zijn? De essentie van een gewoonte is dat je het doet zonder erbij na te denken. Het is geen toeval dat veel van de meest succesvolle mensen ter wereld een deel van hun succes toeschrijven aan specifieke routines gebouwd op een zorgvuldige basis van gewoontes. Of je het nu beseft of niet, je dagelijks gedrag bestaat uit gewoontes, inclusief hoe je je 's ochtends klaarmaakt, hoe je schoonmaakt, hoe je winkelt, hoe je parkeert, etc. Soms lijken deze routines onontkoombaar, maar ze zijn eigenlijk veel makkelijker te veranderen dan de meeste mensen denken. Klik verder en ontdek hoe je slechte gewoontes afleert en de goede juist routine laat worden.


Heeft u zich ooit afgevraagd wat er gebeurt als u de douche overslaat?

Veel mensen realiseren zich niet wat de werkelijke impact is van het verwaarlozen van persoonlijke hygiëne. We kennen allemaal de veelvoorkomende problemen, zoals vettig haar en lichaamsgeur, maar er zijn nog meer 'bijwerkingen' als je je badroutine verwaarloost. Afgezien van de voor de hand liggende geur kan een gebrek aan persoonlijke hygiëne tot grotere problemen leiden, zoals infecties en huidcomplicaties. Wat zijn de subtielere gevolgen van het niet douchen? Klik om de effecten van slechte hygiënegewoonten te onderzoeken.


Meer kans op een match: Tinder helpt je de beste profielfoto te kiezen

Als datingapp moet je meer dan singles bij elkaar brengen. Volgens Tinder hebben deze singles hulp nodig bij het optimaliseren van hun profiel.


De duistere geschiedenis van de geisha

De geisha is een typisch symbool van de Japanse cultuur. Eeuwenlang hebben deze vrouwen een rigoureuze training ondergaan om een aantal vaardigheden onder de knie te krijgen en eersteklas entertainers te worden. Maar hoe goed ken je de geschiedenis van de geisha? Wie zijn deze vrouwen en wat doen ze eigenlijk? In deze galerij reizen we terug in de tijd en nemen we je mee op een reis door de fascinerende (en duistere) geschiedenis van de geisha. Klik verder voor meer informatie.


Eelt : Waarschuwingssignalen Om Op Te Letten

Samenvatting Een dik en verhard deel van de huid. Het lijkt als harde, ruwe bult, meestal, op de handen of voeten. Symptomen Als u nieuwe, ernstige of aanhoudende symptomen ervaart, neem dan contact op met een zorgverlener. Symptomen van eelt omvatten: Een verhoogde bult op de huid Hardheid van de bult Pijn onder de huid Droge huid Schilferige huid...


Netflix kondigt nieuwe personages aan van 'Emily in Paris' seizoen 4

Na de zomerse beelden die we kennen van Emily in Paris (2020– ) introduceert het nieuwe seizoen de winter voor Emily. Dat maakt Netflix zojuist…