CHINESE ATLEET BEKRITISEERD VOOR DRAGEN VAN MAKE-UP EN “GEDURFDE” KLEDING TIJDENS DIAMOND LEAGUE-EVENEMENT

Chinese atleet bekritiseerd voor dragen van make-up en “gedurfde” kleding tijdens Diamond League-evenement (Foto: Reprodução/Instagram)

Wu Yanni werd bekritiseerd door internetgebruikers voor het dragen van zware make-up en onthullende kleding tijdens een 100m hordenrace van de Diamond League in China, waar ze als laatste eindigde.

+ Klik hier om de video van Wu Yanni te bekijken

Wu is de beste atleet van China op de 100m horden, maar presteerde middelmatig tijdens de Diamond League 2024, het 15e seizoen van de jaarlijkse serie atletiektoernooien georganiseerd door World Athletics.

Tijdens het Diamond League-evenement dat plaatsvond in Xiamen op 20 april, eindigde Wu als laatste van de 10 finalisten, met een tijd van 13,4 seconden. Bij de Diamond League in Shanghai, die plaatsvond op 27 april, eindigde Wu ook als laatste, met een tijd van 13,15 seconden.

Op Weibo, een Chinees sociaal netwerk, bekritiseerden veel internetgebruikers Wu voor het dragen van zware make-up en accessoires tijdens de Diamond League, terwijl sommige mensen haar prestatie zelfs vergeleken met een “catwalk”.

Het feit dat Wu een strakke bodysuit droeg met blote rug tijdens de wedstrijd trok ook kritiek. “Ze geeft niets om de resultaten, ze houdt er gewoon van om overdreven [vulgair] gekleed te gaan. Haar resultaten zijn slecht en ze kan alleen op andere manieren aandacht trekken,” zei een gebruiker van Weibo.

Ondanks haar slechte prestatie bij de Diamond League, steeg Wu echter naar de 39e plaats in de wereld en blijft ze de best gerangschikte Chinese atleet op de 100m horden. Achter haar staat

Foto en video: Instagram @yanni_fann. Deze inhoud is gemaakt met hulp van AI en is nagekeken door de redactie.

Lin Yuwei, que está em 43º lugar no mundo e não participou da Diamond League.

The post Chinese atleet bekritiseerd voor dragen van make-up en “gedurfde” kleding tijdens Diamond League-evenement appeared first on Instafamosos.

2024-07-09T17:47:23Z dg43tfdfdgfd