DE KAT VINDT EEN HARTVORMIGE BALLON EN BRENGT DEZE NAAR ZIJN GROTE LIEFDE (VIDEO)

Misschien heb je zelf ook wel eens geprobeerd het hart van iemand te veroveren en wilde je diegene verrassen om hem of haar zich geliefd te laten voelen. Deze kitten kent de situatie maar al te goed.

Wat doet de kat met de luchtballon?

In een daad van pure kattenliefde besluit dit kleine ventje iets heel speciaals aan zijn grote liefde te geven. In een op-Facebook-gedeelde video zie je een schattig klein grijs-wit katje op straat zijn best doen om de touwtjes van een hartvormige heliumballon te pakken.

Als het uiteindelijk lukt om het touwtje vast te grijpen en stevig met zijn bek vast te houden, zien we hoe het katje langzaam maar zeker met de ballon naar de overkant van de straat loopt. Daar wacht een andere huiskat.

 

Lees ook: Wetenschappers bevestigen: Liefde voor honden zit in je genen (of juist niet)

Tekenen van zijn liefde

Waarom wil de kat de ballon meenemen? Wat is haar doel? Het lijkt erop dat de eerste kat indruk probeert te maken op de tweede en haar als een teken van liefde de hartvormige ballon cadeau te geven. Hoe romantisch!

Het internet stroomt vol met hun reacties, waarin de mensen hun vreugde uiten en tegelijkertijd de kitten beginnen te gebruiken als een maatstaf voor toewijding en liefde: "Als je niet zoveel van me houdt, hou je niet van me", staat in een van de opmerkingen.

Kijk hier naar de schattige beelden:

Lees ook :

Ze geeft een zwerfkitten een bad: zijn verandering in uiterlijk fascineert 5,5 miljoen mensen (video)

Ze geven hun kat op: 5 jaar later zien ze hem op een website en besluiten hem opnieuw te adopteren

2023-11-19T17:00:49Z dg43tfdfdgfd