INDRUKWEKKENDE VIDEO: KRAAI TOONT AL HAAR INTELLIGENTIE DOOR GEREEDSCHAP TE GEBRUIKEN

Een indrukwekkende video waarin een kraai haar probleemoplossende vaardigheden demonstreert, laat internetgebruikers versteld staan!

+ Klik hier om de video te bekijken

+ Stellen ruilen kinderen voor huisdieren; begrijp de redenen voor deze trend

De clip, gedeeld op Instagram, toont een kraai die stukjes hout gebruikt om wat snacks te bereiken die vastzitten in een vogelpuzzelsysteem, gemaakt van acrylbuizen die aan een muur zijn bevestigd.

De fascinerende video, die medio mei is gepubliceerd, heeft al meer dan 25 miljoen weergaven ontvangen, evenals meer dan 680.000 likes en duizenden opmerkingen van mensen die onder de indruk waren van de indrukwekkende intelligentie van de vogel.

“Deze vogel is slimmer dan sommige mensen die ik ken”, zei een Instagram-gebruiker. “Hij maakt geavanceerde berekeningen”, grapte een ander. “Er zijn zoveel redenen om dieren lief te hebben en te respecteren”, merkte een derde internetgebruiker op.

Volgens een studie uit 2020 vertonen kraaien al op vier maanden ontwikkelde cognitieve vaardigheden en kunnen ze voor het bereiken van volwassenheid concurreren met volwassen primaten wat intelligentie betreft.

Een andere studie toont ook aan dat kraaien vergelijkbare prestaties leveren als kinderen onder de zeven jaar in problemen oplossen, wat hun vermogen tot zelfbeheersing aantoont.

Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI.

2024-07-09T17:25:32Z dg43tfdfdgfd