JE HOROSCOOP VOOR DE AARDBEIVOLLEMAAN IN JUNI

De winter zal een interessante start hebben dankzij de verschijning van de aardbeivollemaan op 21 juni om 22:10 uur. De vollemaan van juni bereikt zijn hoogtepunt slechts een dag na de winterzonnewende, waardoor je direct in contact komt met je huidige doelen bij de start van het nieuwe seizoen.

Iedereen zal de kans krijgen om enkele pragmatische en doelbewuste stappen te zetten tijdens deze lunatie, maar natuurlijk zal de vollemaan van juni elk sterrenbeeld op een iets andere manier beïnvloeden.

Wekelijkse Tarotvoorspelling: Tijd om liefdes- en financiële moeilijkheden op te lossen

Ram (21 maart – 19 april):

Wat zijn de stappen die je weet dat je moet nemen in je carrière om de dingen naar een hoger niveau te tillen, Ram? Deze aardbeimaan roept je op om je neus op de steen te leggen en realistisch te worden over je professionele doelen. Een beetje pragmatische focus kan je heel ver brengen.

Stier (20 april – 20 mei)

Als je je horizon wilt verbreden en je vaardigheden in een nieuw gebied wilt verbeteren, moet je wat moeite doen – en deze aardbeimaan is een geweldige tijd om jezelf uit te dagen en iets nieuws te proberen. Neem afstand van de kleine afleidende details en kijk goed naar je algemene plannen. Waar moet je je geest verruimen om die hoge ambities te bereiken?

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Als je iemand iets verschuldigd bent, of het nu geld of een gunst is, is deze vollemaan het perfecte moment om je woord na te komen, Tweelingen. Het is tijd om je schulden af te lossen en jezelf te bevrijden van eventuele resterende energetische bagage. In plaats van de andere wang toe te keren, moet je de skeletten in je kast onder ogen zien. Je zult je veel lichter voelen nadat je dat hebt gedaan.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Relaties kosten werk, en nu is het tijd om een stapje extra te doen en te investeren in je interpersoonlijke dynamiek. De vollemaan staat in je relatiegebied en moedigt je aan om de leiding te nemen over je hechte relaties en de zaken in een duidelijkere richting te sturen. Als er iets moet veranderen, doe het dan nu, zodat de dingen niet stagneren.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je zwemt misschien nu in fantasieën, maar je takenlijst is heel echt – dus kom uit je hoofd en begin dingen gedaan te krijgen. Deze vollemaan kan je inspireren om je productiviteit te verhogen en je te concentreren op werk- of persoonlijke verantwoordelijkheden die zijn blijven liggen. Als je begint met het afvinken van enkele taken, heb je meer tijd om te dagdromen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Fantaseren over het tot leven brengen van je creatieve visies is één ding, maar concrete stappen nemen om die doelen te bereiken is iets anders – en deze vollemaan wil dat je de uitdaging aangaat. Wijd je hart aan enkele gepassioneerde projecten en geef je dierbare hobby’s de kans om iets meer te worden. Er kan iets lucratiefs schuilen in iets waar je van houdt.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Om de hoogste hoogten te bereiken, moet je ervoor zorgen dat je op een stevige basis staat, en deze vollemaan wil dat je de grond onder je voeten controleert. Functioneren de dingen goed in je thuisleven? Is je woonruimte bevorderlijk voor productiviteit en vrede? Onze huizen kunnen vaak onze emotionele toestand weerspiegelen, dus houd de jouwe in goede staat.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je hebt grote dromen en ambities, Schorpioen, en soms zijn kleine stappen de meest effectieve manier om de top te bereiken. Deze vollemaan wil dat je doorzet en begint met het duiken in de kleine details van je doelen, een realistisch plan opstellen dat je brengt waar je wilt zijn. Overweldig jezelf niet door je alleen op de eindstreep te concentreren. Leef in plaats daarvan één dag tegelijk.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Je houdt van je vrijheid, Boogschutter, en de beste manier om die te behouden is door een vangnet te creëren dat je opvangt als de tijden moeilijk worden. Deze pragmatische vollemaan is een geweldige tijd om frivole uitgavengewoonten los te laten en een meer zuinige en financieel slimme mentaliteit aan te nemen. Wanneer je voelt dat je middelen stabiel zijn, heb je meer ruimte om spontaan te zijn.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Met de vollemaan in je teken is het tijd om je behoeften te respecteren en je doelen de hoogste prioriteit te geven. Maak een lijst van dingen die je tegen het einde van het jaar wilt bereiken, en maak vervolgens een andere lijst met praktische stappen die je kunt nemen om daar te komen. Er kan veel aan de hand zijn in je persoonlijke leven, maar dat betekent niet dat je geen tijd kunt reserveren om je op jezelf te concentreren.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Er zullen altijd veel dingen op je takenlijst wachten, Waterman – maar als je geen tijd vrijmaakt om te rusten en voor de behoeften van je ziel te zorgen, zul je die dingen niet effectief kunnen realiseren. Luister naar je hart onder de vollemaan en respecteer het feit dat productiviteit zelfzorg vereist. Vind manieren om je glas te vullen en je batterijen op te laden.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zwemmen graag in scholen en als de oceaanbewoners van de dierenriem is het tijd om de kracht van de gemeenschap te respecteren. Negeer nu niet de vele bronnen en ondersteuningssystemen om je heen, want samenwerken en samenwerken met anderen kan je helpen je vollemaandoelen sneller te bereiken dan je ooit alleen zou kunnen. Ga je gang en delegeer of vraag om hulp.

Bron: Bustle

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze Facebook pagina of ons Instagram profiel.

Deze inhoud is vertaald met behulp van AI.

2024-06-17T22:19:12Z dg43tfdfdgfd