WEKELIJKSE TAROTVOORSPELLING: UITSTEKEND VOOR NIEUWE WEGEN

Volgens de wekelijkse tarotvoorspelling, van 8 tot 14 juli, zal het uitstekend zijn om nieuwe wegen te bewandelen zonder de focus te verliezen.

Ontdek wat de wekelijkse tarotvoorspelling zegt over liefde, werk, geld en gezondheid.

4 sterrenbeelden die in juli veel geld zullen verdienen

LIEFDE

Een liefdesleven vol licht, zo zal de week zijn. Raak niet van streek door kleinigheden, blijf kalm, positieve energieën zullen helpen. De kaart uit het zigeunerdeck die voor je hart zal zorgen is de “Tuin”, wat betekent dat liefde de week zal domineren.

WERK

Het moment is echt moeilijk en vol tegenslagen. Gebruik en misbruik je creativiteit om het verschil te maken, het is tijd om beslissingen te nemen en te zoeken naar wat je leven echt zal veranderen. De kaart uit het zigeunerdeck die de weg wijst, is de “Vogels”, wat betekent dat het tijd is om te zoeken wat van jou is en altijd gefocust te blijven.

GELD

Wees heel voorzichtig met leningen of onverwachte uitgaven. Probeer financiële organisatie te behouden, vermijd extravagantie, discipline is altijd de beste oplossing. De kaart uit het zigeunerdeck die de week zal regeren, is de “Wolken”, die waarschuwt dat geld enkele stormen kan doorstaan, maar niets dat een goede wind niet kan wegblazen.

GEZONDHEID

Een week van goede gezondheid, overdrijf niet, probeer goed te slapen, goed te eten en vooral wat lichaamsbeweging te doen. Maak van de gelegenheid gebruik om een goede verbinding te hebben met je spiritualiteit. Bid, mediteer. De kaart uit het zigeunerdeck die over gezondheid spreekt, is de “Zon”, wat betekent dat de energie positief is voor alle soorten gezondheidszorg, zowel mentaal als fysiek.

Door Samantha Di Khali

Deze inhoud is vertaald met behulp van AI.

2024-07-08T23:34:57Z dg43tfdfdgfd