9X DE LEUKSTE MOEDERDAGCADEAUS

Zondag 12 mei is het zover: Moederdag. Tijd dus om je (bonus- of schoon)moeder – of je vriendin die het zo goed doet als moeder – in het zonnetje te zetten met een mooi cadeautje. Geen inspiratie voor een mooi cadeau? Wij hebben een paar leuke presentjes voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Wonder Volume Mascara XXL

Veel volume? Check! Goede verzorging? Dubbelcheck! Clarins nieuwe Wonder Volume Mascara XXL tilt je wimpers – letterlijk – naar een hoger niveau. Dankzij de 2-in-1-formule krijgen je wimpers meer volume én verzorg je ze ook nog eens. Wie wil dit nou niet?

Color Crush Föhn

ghd lanceerde onlangs de Color Crush limited edition. Voor deze collectie stak ghd vijf van haar iconische tools in een heerlijk kleurrijk jasje. Zelfde kwaliteiten, nieuw uiterlijk. Hoe leuk ziet de ghd Helios™ föhn eruit in Cyber Lime?

Oorbellen Vincent van Gogh

Is je moeder dol op kunst en sieraden? Dan kun je je moeder blij maken met unieke sieraden van het Van Gogh Museum. Het museum werkte samen met verschillende designers voor de collecties van de (online)museumwinkel onder meer Ellen Beekmans en Miccy's ontwierpen sieraden geïnspireerd op werken van Vincent van Gogh.

L'Evidence - Eau de Parfum

Yves Rocher lanceerde onlangs het L'Evidence - Eau de Parfum. Door een combinatie van de geurnoten perzik, magnolia en patchoeli is het parfum bloemig, maar ook fris. Perfect voor de lente én voor Moederdag.

Caring Home giftset

Een cadeaupakket weggeven is ook altijd een goed idee. De Caring Home giftset van Marie-Stella-Maris bestaat uit een milde handzeep (250 ml) en geurstokjes (100 ml) die beiden de iconische No. 12 Objets d'Amsterdam geur hebben. Heerlijk!

LEMO meegroeistoel

De Cybex LEMO 3-in-1 meegroeistoel is er eentje om u tegen te zeggen. Deze stoel bestaat namelijk uit een 3-in-1-kinderstoelset en is al geschikt voor kindjes van zes maanden. Met deze stoel kan je kindje vanuit de stoel kijken/leren of zelfs al meehelpen.

Shimmering Body Oil

Genoot je moeder ook zo van de Japanse kersenbloesem? Helaas is deze bloesem alweer uitgebloeid, maar het is niet nodig om afscheid te nemen van de heerlijke geur. Met de Shimmering Body Oil uit de limited The Ritual of Yozakura-collectie van Rituals breng je dezelfde magische geur aan op je lichaam.

One4all Cadeaukaart

Zit je nog steeds in dubio over wat je je moeder kunt geven? Geef haar dan een veelzijdige One4all Cadeaukaart, waarmee ze zelf kan kiezen hoe ze zichzelf wil verwennen. Met toegang tot meer dan 6.000 winkels en webshops, is het het perfecte cadeau voor de moeder die alles al heeft. Eén cadeaukaart, duizenden keuzes: niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Te besteden bij meer dan 100 (!) verschillende merken zoals Rituals, Dille & Kamille, The Harbour Club en Lush. Met One4all geef je niet alleen een fysiek cadeau, je kunt haar ook een onvergetelijke herinnering geven.

Doe-cadeau

Hoewel je moeder het vast heel leuk vindt om een presentje te krijgen, kun je er ook altijd nog voor kiezen om je moeder een doe-cadeau te geven. Denk aan een gezellige high tea, dagje weg of een workshop. Je (schoon- bonus)moeder vindt het immers vast een van de leukste dingen om (nog) meer tijd met je te besteden.

2024-05-01T12:12:27Z dg43tfdfdgfd