ANNE EN ESTHER VEDDER LANCEREN BIJZONDERE COLLECTIE MET ZUS FRANKA

Anne en Esther Vedder zijn de talentvolle ondernemers achter het welbekende Vedder & Vedder. Maar wist je dat ook hun jongere zusje Franka eigenaresse is van een succesvol sieradenmerk, Franky Amsterdam? De drie zussen besloten hun krachten te bundelen, en komen met een speciale Vedder & Vedder x Franky Amsterdam collab. Hoe leuk!

Vedder & Vedder x Franky Amsterdam

De collectie van de drie zusjes draagt de naam 'Together We Rise'. En die naam is niet zomaar gekozen: centraal staat de sterke band van sisterhood en de kracht van eenheid.

Op hun Instagram schrijven de zusjes Vedder: "Het afgelopen half jaar hebben we hard gewerkt en we zijn zo blij om het eindelijk met jullie te kunnen delen. Een collectie die geïnspireerd is op de gezamenlijke passie die door ons DNA stroomt. Met zes uitgesproken lentekleuren, die staan voor eigenschappen die een ieder in elkaar en zichzelf kan herkennen en wil benadrukken. We hebben onze krachten gebundeld want samen staan we sterk. ❤️" Amen!

Collectie

Together We Rise bestaat uit allemaal geweldige pieces in verschillende kleuren, stijlen en formaten. Van kleurrijke studs...

...en shiny statement oorbellen...

... tot aan prachtige ringen én kettinkjes met initialen. We love it!

Shoppen maar

Het moge duidelijk zijn: in de Together We Rise-collectie zit voor ieder wat wils. Ben jij ook al he-le-maal verliefd op deze geweldige sieradenlijn? De collectie is exclusief verkrijgbaar via de sites van Vedder & Vedder en van Franky Amsterdam.

Over de zusjes Vedder

Het is inmiddels een understatement dat Esther en Anne Vedder al flink hard aan de weg hebben getimmerd. Door hun gezamenlijke passie voor sieraden vonden zij hét unieke concept van gepersonaliseerde sieraden en wisten ze de boel eens flink op te schudden. Zij waren de eersten die het succesvolle e-commerce sieradenmerk Vedder & Vedder opstartten toen nog niemand gouden of zilveren sieraden online verkocht. Inmiddels hebben ze zeventig man personeel, verkopen ze wereldwijd en ontwerpen ze zelfs collecties voor celebs.

Maar ook zusje Franka 'Franky' is een behoorlijk ondernemende lady. De sieraden van haar merk Franky Amsterdam hebben als doel: glamour en luxe in de dagelijkse routine van vrouwen brengen. Dit doet Franky Amsterdam door draagbare sieraden van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Elk ontwerp bestaat uit een glimmend steentje, wat ze uniek maakt.

2024-05-17T07:14:26Z dg43tfdfdgfd