BRAZILIAANSE MAKER VAN CONTENT VOOR VOLWASSENEN TOONT GENEZING NA TONGSPLITSINGSPROCEDURE

Andressa Urach, een bekende maker van volwassen content uit Brazilië, verbaasde haar volgers met het genezingsproces na haar tong-splitsingsoperatie.

+ Alisha Lehmann uit kritiek op het salarisverschil tussen haar en haar vriend bij Juventus: “Het is niet eerlijk”

“Perfecte genezing van mijn tong! De eerste 10 dagen zijn moeilijk… daarna gaat het prima”, zei ze terwijl ze haar gespleten tong van dichtbij liet zien. In de reacties ontving ze veel complimenten van haar fans.

“Je hebt een goed voorbeeld van zorg gegeven. Bedankt dat je zo goed voor jezelf zorgt en zo’n geweldig persoon bent,” reageerde de body piercer die verantwoordelijk was voor de procedure. “Ze lijkt op Megan Fox, zo perfect is ze,” gaf een volger toe. “Geweldig, ik wil het ook doen,” vertelde een andere fan.

In een recent interview onthulde het model dat ze al een tijdje de wens had om de procedure uit te laten voeren. “Ik wilde dit al jaren doen,” gaf Urach, 36 jaar, toe tijdens een gesprek met het Braziliaanse tijdschrift Quem.

“Toen ik tiener was, had ik al dit verlangen, maar nu had ik de moed. Ik zag artikelen waarin werd gezegd dat het het plezier zou vergroten, dus ik was dapper genoeg om het uit te proberen! Ik sta mezelf toe om mijn eigen plezier te ontdekken,” legde de maker van volwassen content uit.

Foto en video: Instagram @andressaurachoficial. Deze inhoud is gemaakt met hulp van AI en herzien door de redactie.

The post Braziliaanse maker van content voor volwassenen toont genezing na tongsplitsingsprocedure appeared first on Instafamosos.

2024-09-18T17:15:07Z dg43tfdfdgfd