DEZE WEEK NIEUW OP NETFLIX (16 T/M 22 SEPTEMBER, 2024)

Een nieuwe week is weer gestart en er staat genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

Maandag 16 september

Grave of the Fireflies

Gescheiden van hun moeder tijdens de strategische bombardementen op Kobe in de Tweede Wereldoorlog, zwerven de 14-jarige Seita en zijn 4-jarige zus Setsuko door de verschroeide stad, op zoek naar eten. Hun vader dient in de Japanse keizerlijke marine en hun verre tante is alleen maar bezorgd om het overleven van haar familie. Onderdak en middelen zijn immers schaars in het door gevechten geteisterde land. Maar het leven moet doorgaan.

For a Good Time, Call...

Lauren en Katie, studievijanden met een gemeenschappelijke goede vriendin, gaan op hun 28e samenwonen om zich een geweldig Gramercy Park-appartement te kunnen veroorloven. Het onwaarschijnlijke stel begint een telefoonsekslijn en wordt beste vriendinnen terwijl ze de hilarische wereld van vibrators, neporgasmen en nachtelijke bellers leren kennen. Wanneer de hotline wordt opgehangen en de realiteit opduikt, wordt de meest betekenisvolle relatie van hun leven op de proef gesteld.

The Purge: Anarchy

De VS wordt geteisterd door misdaad en overvolle gevangenissen. De overheid besluit daarom om een jaarlijkse 'Purge' in te stellen. Tussen 19.00 uur en 07.00 uur is elke misdaad legaal. Iedereen kan hun gang gaan zonder gestraft te worden. Een jong stel is die avond op weg naar huis als ze autopech krijgen. De zon gaat onder en ze besluiten hun auto te verlaten. Maar zodra ze bij de stad komen komt er een motorbende achter hen aan…

The Purge: Election Year

Het is twee jaar geleden sinds Leo Barnes (Frank Grillo) zichzelf weerhield van een betreurenswaardige wraakactie tijdens Purge Night. Nu hij hoofd beveiliging is van Senator Charlie Roan (Elizabeth Mitchell), is het zijn missie om haar te beschermen in een campagne voor het presidentschap en het jaarlijkse ritueel te overleven dat gericht is op de armen en onschuldigen.

Woensdag 18 september

Envidiosa

In stilte lijdt en benijdt Vicky elke keer dat haar vriendinnen eerder trouwen dan zij. Vicky is het zat en voordat ze 40 wordt, stelt ze haar levenslange vriend voor een ultimatum: of ze trouwen, of ze verlaat hem. Maar niets loopt zoals ze had verwacht en Vicky zal proberen haar leven opnieuw op te bouwen, op zoek naar een nieuwe man om haar droom om te trouwen te vervullen, zonder te weten dat ze op deze reis, meer dan het vinden van een man, zichzelf zal vinden.

What's Next: The Future with Bill Gates

Tech-visionair en filantroop Bill Gates verkent in de nieuwe docuserie de kritieke uitdagingen en innovatieve oplossingen die onze wereld de komende jaren zullen vormgeven. Kunnen deze baanbrekende technologieën dringende mondiale problemen oplossen?

Donderdag 19 september

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story

De Menéndez-broers waren niet de eerste verdachten voor de dood van José en Mary Louise, maar ze bekenden uiteindelijk voor de moord op hun ouders. Volgens het OM waren ze uit op de erfenis van hun familiefortuin. De broers hielden echter vol - zelfs nu nog, nu ze hun levenslange gevangenisstraf uitzitten - dat ze tot deze daad waren gekomen uit angst nadat ze waren mishandeld. Wie zijn de echte monsters in dit verhaal? Van dezelfde makers van Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022).

The Queen of Villains

De nieuwe Japanse serie vertelt het onbekende verhaal van Dump Matsumoto (Yuriyan Retriever), een professionele worstelaar die met haar cult-achtige populariteit de hausse in het professioneel worstelen voor vrouwen aanzwengelde en Japan in de jaren tachtig stormenderhand veroverde. Nagayo Chigusa (Karata Erika) en Lioness Asuka (Goriki Ayame) zijn de leden van Crush Gals, een Japans pro-wrestling tag-team duo dat een popicoon werd door de televisie te domineren en het sociale fenomeen te brengen.

Twilight of the Gods

In een mythische wereld van grote veldslagen, grote daden en grote wanhoop wordt Leif, een sterfelijke koning, op het slagveld gered door Sigrid, een ijzersterke krijger op wie hij verliefd wordt. Op hun huwelijksnacht overleven Sigrid en Leif de terreur van Thor, die hen - en een groep kruisvaarders - op een meedogenloze wraakmissie zet.

Vrijdag 20 september

His Three Daughters

Katie (Carrie Coon) is een controlerende moeder uit Brooklyn die te maken heeft met een eigenzinnige tienerdochter; de vrijgevochten Christina (Elizabeth Olsen) is een ander soort moeder, die voor het eerst gescheiden is van haar kroost; en Rachel (Natasha Lyonne) is een sportgokker die het appartement van haar vader nooit heeft verlaten - tot grote ergernis van haar halfzussen, die een andere moeder en wereldbeeld hebben. Het drama volgt de zussen gedurende drie onstabiele dagen, als de dood opdoemt, grieven uitbarsten en liefde door de scheuren van een gebroken gezin sijpelt…

The Resident

De dramaserie draait om een idealistische jonge arts, Conrad, die zijn eerste dag begint onder toezicht van een harde, briljante senior arts die het gordijn van goed en kwaad in de moderne geneeskunde voor hem openschuift.

Zondag 22 september

Pulp Fiction

Wanneer Marsellus op zakenreis moet, vraagt hij Vincent een oogje te houden op zijn vrouw Mia. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

2024-09-16T05:03:49Z dg43tfdfdgfd