GIADA DE LAURENTIIS ONTHULT WAAROM ZE FOOD NETWORK VERLIET NA MEER DAN 20 JAAR

De beroemde chef Giada De Laurentiis, 53 jaar oud, heeft onthuld waarom ze Food Network heeft verlaten na meer dan twee decennia samenwerking.

Na 21 jaar programma’s te hebben gepresenteerd op Food Network, kondigde Giada De Laurentiis haar vertrek van het kanaal aan in februari 2023; destijds zei de chef dat ze de zender verliet op zoek naar nieuwe wegen voor haar carrière, maar tijdens de podcast Superwomen van Rebecca Minkoff, legde ze de ware reden achter haar beslissing uit.

“Het kostte me een tijdje om deze beslissing te nemen omdat ik erg bang was om Food Network te verlaten”, zei ze. “Omdat wanneer je een grote vis in die vijver bent en dan weggaat, wie weet wat er daarna gaat gebeuren? Maar ik begon echt geïnteresseerd te raken in het type ondernemersreis. En ik realiseerde me dat ik niet beide kon doen.”

De Laurentiis begon op het netwerk in 2002 met “Everyday Italian”, een programma dat ze zeven jaar presenteerde en waarmee ze een Emmy won. De chef presenteerde ook de programma’s “Giada’s Weekend Getaways”, “Giada at Home”, “Giada Entertains”, “Giada’s Holiday Handbook” en “Giada in Italy” en was ook jurylid en mentor bij “Food Network Star”.

“Ik heb echt zo hard en zo lang gewerkt”, zei ze. “Ik was uitgeput en kon geen weg meer zien die spannend was. Ik heb opwinding nodig. Ik verveel me. En als ik me verveel, vervelen mijn kijkers zich ook”, zei ze.

Volgens De Laurentiis, het jongleren met de scheiding van Todd Thompson in 2015, het opvoeden van haar dochter en haar werkschema maakte dat ze zich “voelde alsof de wereld om me heen instortte”.

“Dus ongeveer twee en een half jaar geleden dacht ik uiteindelijk, ‘OK, ik ga de sprong wagen en mijn energie steken in Giadzy’, haar lifestylemerk. “Ik zal nog steeds televisie maken. Ik heb een contract met Amazon, dus ik doe nog steeds een beetje daarvan, maar zeker niet het schema dat ik gewend was. Zeker niet.”

Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI en herzien door het redactieteam.

The post Giada De Laurentiis onthult waarom ze Food Network verliet na meer dan 20 jaar appeared first on Instafamosos.

2024-05-07T09:24:36Z dg43tfdfdgfd