LEUK FILMPJE: 2-JARIGE JONGEN EN RAAF ZIJN BESTE VRIENDEN

De schattige video die de ongewone vriendschap tussen een 2-jarige jongen en een raaf laat zien, maakt indruk op internetgebruikers!

+ Klik hier om de video te bekijken

+ Stellen ruilen kinderen voor huisdieren; begrijp de redenen voor deze trend

De schattige clip, gedeeld op Instagram, vertelt het verhaal van de vriendschap tussen Otto, de jongen, en de raaf genaamd Russell. “Russell is een wilde vogel, [dus] is hij niet de hele tijd bij ons, maar als Otto buiten is, gaat hij nooit bij Otto vandaan”, staat er in de tekst in de video.

“Wanneer we naar binnen gaan, zit hij buiten voor het raam, omdat hij wil dat Otto naar buiten komt en bij hem is. Als ik Otto van de kleuterschool ophaal, zit Russell op ons dak om ervoor te zorgen dat Otto thuis is.”

“Hoewel Russell en Otto beste vrienden zijn, laat ik ze nooit zonder toezicht achter. Russell staat alleen toe dat Otto hem aait. Telkens als ik het probeer, vliegt hij weg. Ze hebben een speciale band”, staat er verder in de beschrijving van de video, die al meer dan 60.000 likes en honderden reacties heeft ontvangen.

“Dit is ongelooflijk… raven zijn zo slim”, zei een Instagram-gebruiker. “Ze zijn verbonden en de vogel kent je ziel”, merkte een ander op. “Vrienden uit een vorig leven?”, vroeg een derde internetgebruiker. “Magische vriendschap”, schreef nog iemand.

2024-03-28T13:40:29Z dg43tfdfdgfd