MARGOT ROBBIE HET NIEUWE GEZICHT VAN CHANEL N°5

Chanel N°5

Op 5 mei 1921 lanceerde de Franse modeontwerpster Coco Chanel het parfum Chanel N°5. Een parfum dat vanwege z'n unieke en verfijnde geur over de toonbanken vloog en anno 2024 is uitgegroeid tot een van de meest iconische parfums ter wereld.

Door de jaren heen hadden diverse beroemdheden de eer om het gezicht te zijn van het parfum. Voor de allereerste campagne stond Coco zelf model, maar al snel volgden bekendheden. Marilyn Monroe werd het gezicht van het parfum en later volgden Catherine Deneuve, Gisele Bündchen, Nicole Kidman, Audrey Tautou, Lily-Rose Depp en Marion Cotillard. En binnenkort kunnen we niemand minder dan Margot Robbie in de nieuwste reclamecampagne zien!

Grote eer

Margot Robbie is al sinds 2018 de ambassadeur van Chanel, en het modehuis is dan ook trots dat de actrice binnenkort in de nieuwe campagne van N°5 te zien is. Ook Margot zelf vindt het een grote eer om het nieuwe gezicht te zijn. "Ik denk dat Chanel N°5 een van de meest iconische geuren ter wereld is. Ik vind het ongelooflijk dat ik daar een onderdeel van mag zijn. Er is zo'n indrukwekkende reeks vrouwen die in de loop der jaren met het parfum verbonden zijn geweest. Ik vind het een er dat ik deel uit mag maken van die lange lijst van geweldige talenten."

De nieuwe N°5-campagne met Margot Robbie zal in oktober 2024 worden onthuld.

Margot Robbie

Margot draait al een tijdje mee in Hollywood. Hoewel ze al vanaf 2008 in tv-series te zien was, kreeg ze haar grote doorbraak in 2013. De rol van Naomi Lapaglia in The Wolf of Wall Street zette haar als actrice op de kaart. Sindsdien heeft ze in bekroonde films als The Big Short, Suicide Squad, I, Tonya, Mary Queen of Scots, Once Upon a Time... in Hollywood, Bombshell en Barbie mogen spelen. Voor haar rollen in I, Tonya en Bombshell kreeg ze zelfs een Oscarnominatie.

2024-09-16T13:06:35Z dg43tfdfdgfd