MARTINE MCCUTCHEON POSEERT IN LINGERIE OP BED EN LAAT HAAR VOLGERS ZUCHTEN

Martine McCutcheon heeft haar volgers betoverd nadat ze een selfie in zwarte kanten lingerie op bed heeft gepost.

+ Heidi Klum verblijdt fans met details over haar volgende Halloween-kostuum

De EastEnders-actrice verscheen op de foto in een ontspannen houding, in een zwarte kanten nachthemd en toonde haar natuurlijke schoonheid. In de bijschrift legde ze uit dat ze de foto’s had genomen na een meditatie-sessie.

“Voor mij kan zelfs een meditatie van 10 of 20 minuten mijn energie en perspectief op het leven en de dag volledig veranderen!”, legde ze uit.

“Zelfs als je ADHD hebt zoals ik, of een gezondheidsprobleem, zijn er zoveel geweldige geleide meditaties die je zenuwstelsel opnieuw opstarten, je die rust, helderheid en opbeurende focus geven die je nodig hebt!”, voegde ze eraan toe.

In de reacties ontving ze veel complimenten. “Je bent absoluut prachtig,” zei een Instagram-gebruiker. “Mooi. Blijf sterk,” zei een ander. “Je bent altijd en zal altijd een ongelooflijk mooie dame zijn, van binnen en van buiten,” zei een derde volger.

Onlangs heeft Martine haar scheiding van Jack McManus aangekondigd na 12 jaar huwelijk. “Na veel reflectie en overweging heeft Jack besloten dat het beter voor ons is om uit elkaar te gaan na 18 jaar samen, en ik accepteer zijn beslissing,” zei de actrice, die samen met de muzikant Rafferty, 9 jaar oud, heeft.

“We zijn beiden zeer gezegend en dankbaar voor onze mooie zoon, […] wiens geluk en welzijn altijd onze nummer één prioriteit is geweest en zal blijven. We blijven natuurlijk ook waarderen en hopen onze geweldige jongen de rest van ons leven samen ouder te zijn.”

Foto en video: Instagram @martinemccutcheon. Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI en gecontroleerd door het redactieteam.

The post Martine McCutcheon poseert in lingerie op bed en laat haar volgers zuchten appeared first on Instafamosos.

2024-09-06T17:25:04Z dg43tfdfdgfd