MENIGTE VERZAMELT OM GEMASKERDE MAN TE ZIEN EEN REUZENPOT MET KAASSNACKS TE ETEN

Een menigte verzamelde zich op een plein in New York om een man met een oranje masker te zien een hele pot kaassnacks opeten.

+ Icoon van de ‘Star Wars’-saga onthult details over zijn tumultueuze liefdesleven in nieuwe autobiografie

Niemand kent zijn echte naam, maar “cheeseballman427”, zoals hij bekend staat op Instagram en TikTok, begon in maart foto’s van zichzelf te posten met een neonoranje skibril voordat hij zijn uitgebreide plan aan de wereld onthulde.

Onlangs begonnen er flyers door Manhattan te circuleren waarop de vermomde onbekende aankondigde: “Zie me deze hele pot kaasballetjes eten. Union Square Park, 27 april om 15.00 uur”.

De uitnodiging werd geaccepteerd door honderden nieuwsgierige toeschouwers om een anonieme man met een oranje masker te zien een hele pot kaassnacks op te eten. “Ik denk dat maskers heel grappig zijn,” legde hij uit in een interview met The Independent.

Zelfs ‘cheeseball man’ was verrast door het aantal mensen dat kwam opdagen om hem aan te moedigen zijn uitdaging te voltooien: “Er was een moment dat ik zeker moest overgeven, en toen moedigden mensen me aan en hield ik me gewoon in,” vertelde de recent afgestudeerde van de NYU aan ABC News; “Ik denk dat iedereen achter het masker wil blijven,” zei de anonieme snackseter, “ik had echt niet zoveel mensen verwacht.”

Cheeseball Man had 30 minuten nodig om zijn prestatie te volbrengen en rende daarna met een vlag om de aanwezige mensen te begroeten en ook wat handtekeningen uit te delen met die gele handen van het snackkruid.

Sociale media werden overspoeld met berichten die het grote succes van de grootste kaassnackfan lieten zien en internetgebruikers hadden plezier met het bespreken van de zeer ongebruikelijke presentatie; “Dit zijn de soorten openbare bijeenkomsten die we zouden moeten houden,” zei de een; “We hopen dat er standbeelden ter zijner ere worden opgericht,” suggereerde een ander.

Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI.

The post Menigte verzamelt om gemaskerde man te zien een reuzenpot met kaassnacks te eten appeared first on Instafamosos.

2024-05-02T11:06:18Z dg43tfdfdgfd