Entertainment

Trending:


Hoe uw sterrenbeeld de redenen beïnvloedt waarom mensen zich tot u aangetrokken voelen

Het staat in de sterren geschreven! Als het om daten gaat, kan het lastig zijn om erachter te komen wat ons aantrekkelijk maakt. Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen aantrekkelijker lijken? Liefhebbers van astrologie beweren dat jouw sterrenbeeld de sleutel is. Volgens hen wordt je aantrekkelijkheid bepaald door je sterrenbeeld. Nieuwsgierig? Neem een ​​kijkje in deze galerij en ontdek wat jouw sterrenbeeld over jouw charme onthult!


Verassende feiten over zonnebrandcrème

Iedereen weet zo onderhand wel dat te veel blootstelling aan zonlicht nare gevolgen kan hebben voor je huid. Zoek zoveel mogelijk de schaduw op, beperk het gebruik van zonnebanken en vergeet vooral niet te smeren, luidt het advies in de zomermaanden. De grote boosdoener is de ultraviolette straling. Ultraviolet licht is niet waarneembaar met het menselijk oog en een overmaat aan blootstelling is schadelijk, vooral voor de huid. Bovendien wordt deze huidschade in veel gevallen pas later zichtbaar, vooral bij kinderen. Gevolgen van te veel uv-licht zijn onder andere huidvlekken, verbranding, rimpelvorming, droge huid of in het ergste geval, huidkanker. Huidkanker Van de drie soorten huidkanker - plaveiselcelcarcinoom, basocellulair circanoom en melanoom - levert het laatste het grootste gevaar op. Gevallen van deze dodelijke vorm van huidkanker nemen toe. Je huid regelmatig controleren op veranderingen van bijvoorbeeld moedervlekken kan helpen om het in een vroeg stadium te ontdekken. Andere mogelijke symptomen zijn jeuk, bloed uit de moedervlek en gedeeltelijk verlies van het gezichtsvermogen. Voorkomen Toch is melanoom een van de vormen van kanker die het beste te voorkomen is. De meest effectieve manier is door je in te smeren met zonnebrandcrème. Althans, als je het op de juiste wijze doet. Hoe weet je of je je zonnebrandcrème op de juiste manier aanbrengt, waardoor je huid optimaal tegen de zon wordt beschermd? Klik verder en lees alles wat je moet weten voor de optimale bescherming tegen huidkanker.


Verbrande huid? Dít kun je het beste doen

Inmiddels weten we bijna allemaal hoe belangrijk het is om zonnebrand te gebruiken – en ja, zelfs als het niet een hele zonnige dag is. Toch zitten we nog wel eens iets te lang in de zon met een verbrande huid als gevolg. Super vervelend natuurlijk, maar bovenal ook pijnlijk. Dit zijn onze tips voor […] Het bericht Verbrande huid? Dít kun je het beste doen verscheen eerst op Grazia.


Etenswaren die je immuunsysteem versterken


Prinses Amalia gespot met populaire TikTok-tas

Een mooi contrast met de peperdure tiara die ze vorige week nog droeg.


Extreme menstruatiepijn? 4 tekenen dat er meer aan de hand is

Je voelt de eerste krampen al naar boven komen, en het liefst duik je direct met een kruik je bed in: voor veel mensen is ongesteld zijn geen pretje. Maar wat als je kramp ineens een stuk heftiger is dan je gewend bent? Of als je ook buiten je menstruatie om last krijgt van pijn? […] Het bericht Extreme menstruatiepijn? 4 tekenen dat er meer aan de hand is verscheen eerst op Marie Claire.


Is yoghurt gezond?

Als je het yoghurtschap in de supermarkt bekijkt, zie je meteen dat yoghurt populair is. Maar heeft yoghurt zijn reputatie als gezond supervoedsel echt verdiend? Het is ingewikkeld. Yoghurt is absoluut goed voor je, zegt diëtiste Julia Zumpano, RD. Maar niet alle yoghurt is hetzelfde en sommige keuzes zijn zeker beter dan andere. Hartig, zoet, dik, dun: Dit is wat je moet weten over de goede kant van yoghurt en hoe je een winnaar kiest. Is...


Welke royal heeft jouw sterrenbeeld?

Waarschijnlijk zijn de leden van ons koningshuis een van de meest toegankelijke families binnen Europa. Toch blijft veel van hun echte karakter giswerk. Wordt Maxima hysterisch als Wim-Lex het dopje niet op de tandpasta tube doet? Zijn de ambities van Amalia grenzeloos en hoe gevoelig is Laurentien? Een sterrenbeeld kan een hoop van je karakter laten zien daarom doken we in de sterrenbeelden van onze royals om ze nog beter te leren kennen! Ontdek hier met welke royal jij je sterrenbeeld deelt!


Nutriscore zorgt voor verdeeldheid

De mooiste cartoons van Kim


Deze sterren namen grote geheimen mee hun graf in

Als je beroemd bent, dan speelt een groot deel van je leven zich af in de schijnwerpers. Het is daarom een kunst om bepaalde zaken privé te houden. Sommige sterren wisten geheimen te bewaren, die pas na hun dood aan het licht kwamen. Van treurige gebeurtenissen zoals misbruik tot hartverwarmende verhalen van beroemdheden die buitengewoon liefdadig bleken te zijn. Nieuwsgierig geworden? Klik dan zeker even verder.


Je slaaphouding zegt dit over je persoonlijkheid

Slapen doen we allemaal, maar de voorkeur voor de houding waarin we dat doen verschilt per persoon. Die houding zegt meer over je persoonlijkheid dan je denkt. Benieuwd wat die van jou over je vertelt? Klik verder en ontdek!


Is Aziatisch eten straks nog hetzelfde? 'Geen koks meer uit Azië'

Een authentieke nasi goreng kan eind dit jaar zomaar anders smaken. Vanaf 1 juli wordt het voor Aziatische restaurants namelijk moeilijk om nog koks uit Azië te halen. De zogenoemde functie-eisen voor de chefs worden dan losgelaten: zij hoeven dan geen specifieke kennis van de Aziatische keuken meer te hebben.


Is een oogtrekking eigenlijk iets om je zorgen over te maken?

In het dagelijks leven hebben onze ogen veel stressfactoren. Of het nu gaat om urenlang naar schermen kijken of blootstelling aan harde ultraviolette straling, onze maculaire gezondheid kan er gemakkelijk onder lijden. Het is gebruikelijk om zaken als vermoeidheid, droogheid of irritatie te ervaren. Maar hoe zit het als je een willekeurige, onverklaarbare spiertrekking hebt die maar niet lijkt te verdwijnen? Behalve dat het even lastig als verwarrend is, kan het, als het meer is dan een voorbijgaand probleem, de moeite waard zijn om de mogelijke oorzaak nader te bekijken - om uit te sluiten of het een teken is van een ernstiger aandoening. Gefascineerd? Klik op de volgende galerij voor meer informatie over wanneer oogtrekkingen iets zijn om u zorgen over te maken.


Winkelier voor één dag: tweedehands kleding verkopen in leegstaande winkels

Je kunt je tweedehandsjes op Koningsdag op een kleedje uitstallen, maar je kunt het ook groter aanpakken. In verschillende steden kunnen particulieren één dag lang een leegstaande winkelruimte huren, waarin ze tweedehands kleding, speelgoed of andere gebruikte producten verkopen. Het is zo'n succes dat de ruimtes steeds zijn volgeboekt.


Win! 10x2 entreekaarten voor exclusieve boutique beleving Het Juweel

Doe mee en maak kans!


Tekenen dat je verliefd bent, volgens je sterrenbeeld

Wanneer het om romantische gevoelens gaat, ervaart iedereen deze anders. Of je nu aan het dagdromen bent over een toekomst met die ene speciale persoon of ineens diner na diner voor diegene aan het koken bent, voor de meeste mensen is er wel een kleine aanwijzing die ze laat weten dat ze verliefd zijn op iemand. Astrologen zeggen dat het teken dat je verliefd bent grotendeels wordt bepaald door je sterrenbeeld! Nieuwsgierig? Bekijk deze galerij voor meer informatie.


Déze lipolie gaat viral op TikTok en ook wij moeten hem hebben

TikTok is hét platform waarop we regelmatig nieuwe beautytrends ontdekken. Of het nou producten zijn om je haardos voller te laten lijken, om een perfect gladde huid te creëren óf om toe te voegen aan je make-up routine. Dit keer is het een lipolie die he-le-maal viral gaat. Viral lipolie Op de redactie van Grazia […] Het bericht Déze lipolie gaat viral op TikTok en ook wij moeten hem hebben verscheen eerst op Grazia.


De schuine pony maakt zijn comeback en zó draag je hem

Je herinnert je ‘m vast nog wel: de schuine pony. Zo’n twintig jaar geleden was dit een heel geliefd kapsel, samen met de dominante zijscheiding. Bijna iedere vrouw heb wel met één van deze haarstijlen rondlopen. Ook wij maakten ons er schuldig aan! De schuine pony had echter zijn beste tijd gehad, tot nu. Het […] Het bericht De schuine pony maakt zijn comeback en zó draag je hem verscheen eerst op Grazia.


Als je vaak ruzie hebt met je partner: probeer de Kapitein methode

Misschien heb je vaak ruzie met je partner. Op veel terreinen denken jullie allebei dat je dingen het beste weet en begrijpt. En omdat jullie ook niet erg goed zijn in onderhandelen kan de spanning dan behoorlijk hoog oplopen. Er is een methode die daarbij kan helpen. Het heet de Kapiteinsmethode Cassidy Skelton maakt propaganda voor de methode op Tiktok (zie hieronder). „We doen dit ding genaamd De Kapitein, waarbij elk gebied van ons leven een...


4 x onze favoriete momenten van Máxima in het oranje

De koningin bekent regelmatig kleur.


Beautyvraag: ‘Hoe erg is het als ik laat thuis ben en mijn make-up er niet afhaal?’

Van je haren stylen als ze nat zijn en mascara gebruiken die over de datum is, tot je make-up er niet af halen omdat je te moe bent. Je bent vast niet de enige die het af en toe doet, maar hoe erg is dit eigenlijk? In Grazia’s Beauty Issue, die nu in de winkel […] Het bericht Beautyvraag: ‘Hoe erg is het als ik laat thuis ben en mijn make-up er niet afhaal?’ verscheen eerst op Grazia.


Retinol binnenkort verbannen in de EU? Dit is hoe het zit

Wie veel bezig is met huidverzorging, is ongetwijfeld bekend met retinol. Dit ‘wondermiddeltje’ doet enorm veel goeds voor je huid, maar door nieuwe wetgeving binnen de Europese Unie komt er binnenkort een verbod op bepaalde retinol-producten. Hoe zit dat precies? Retinol Retinol wordt door veel mensen gezien als de holy grail van skincare. Het is […] Het bericht Retinol binnenkort verbannen in de EU? Dit is hoe het zit verscheen eerst op Marie...


Prachtige Inrichtingsideeën Voor Kleine Kamers

Het inrichten van kleine kamers kan een echte uitdaging zijn als u een gezellige en comfortabele ruimte wilt creëren zonder het gevoel te hebben dat de muren op u afkomen of het plafond op uw hoofd valt. Wij laten u zien hoe u het maximale uit beperkte ruimte kunt halen.


Ondertussen in het peloton | Van Aert verwelkomt na Kuurne-knuffel nu echte ezel, Van der Poel geniet in Dubai

Dagelijks gebeurt er enorm veel in de wielerwereld en de informatiemachine stopt vrijwel nooit. Maar naast het grote en belangrijkste nieuws, komen er ook veel kleine nieuwtjes, geruchten of feitjes voorbij. Daarvoor heeft In de Leiderstrui 'O ndertussen in het peloton' gemaakt, zodat u ook de kleine nieuwtjes niet mist. Dit vullen we aan met leuke posts van sociale media. Sommige berichten komen met een flinke korrel zout. Lees meer Ondertussen...


Bizarre wetten: trouwen en scheiden

De wet omtrent huwelijken en echtscheidingen varieert per land. Sommige wetten zijn zonderlinge overblijfsels uit een ver verleden terwijl andere, hoewel erg bedenkelijk, nog steeds van kracht zijn. Hoe dan ook, er is geen gebrek aan bizarre wetten en regels wanneer het op de eeuwige trouw aankomt.


Oranje boven! Zo maak je zelf de perfecte Aperol Spritz

Een Aperol Spritz doet het altijd goed, zéker op een dag als vandaag.


Vogelgriep zit nu in ijsberen, koeien en in melk. Dat is griezelig

Steeds meer koeien in de VS zijn besmet met de zeer besmettelijke vogelgriepvariant H5N1. In een behoorlijk deel van de melk in de Amerikaanse winkels (vermoedelijk zo'n 20 procent) zijn sporen van het virus. Dat is griezelig, constateert ook de wetenschapsredactie van de New York Times. Want het vogelgriepvirus is nu doorgedrongen in zoogdieren, die in miljoenen tussen ons in wonen. Het virus hoeft nog maar een stapje te zetten om een nieuwe...


Heeft het nut om toiletpapier op een openbare wc-bril te leggen?

Niemand vindt het een fijn idee om de deur van een openbaar toilet achter zich dicht te trekken en er eens lekker bij te gaan zitten. De ziektekiemen lijken zich allemaal vast te willen klampen aan je lichaam. Dit roept de vraag op: als de nood hoog is, heeft het dan nog zin om de bril van een mooie laag wc-papier te voorzien? Broodje Aap Uiteraard heeft een team van wetenschappers zich ook over dit fascinerende topic gebogen. Het antwoord is...


Wow: met déze spotgoedkope spray van Action verwijder je alle kreukels uit je kleding

Strijken is niet onze favoriete huishoudelijke taak, maar helaas moet het toch zo eens in de zoveel tijd gebeuren als je je kleding kreukvrij wilt maken. Nu bestaat er blijkbaar een handige oplossing waardoor jij het strijkijzer even kunt vergeten! Action verkoopt namelijk een spray waarmee je kledingstukken binnen no-time weer helemaal gladgestreken zijn. Enne, […] Het bericht Wow: met déze spotgoedkope spray van Action verwijder je alle...


Geen grap: Vanaf volgende week tank je zomerbenzine in Nederland

Niet alleen de bierbrouwers hebben een speciale lentebok


30 items waar je na aankoop direct spijt van hebt

Van impulsaankopen die onze portemonnee plunderen tot slecht onderzochte aankopen die ons kwellen, aankopen waar we spijt van hebben zijn een universele ervaring. Bewust consumeren, een opkomende trend waarbij consumenten weloverwogen beslissingen nemen over hun aankopen, zal hopelijk een positieve verandering teweegbrengen in de maatschappij, de economie en het milieu. Als je in de verleiding komt om vandaag een aankoop te doen, klik dan even door deze galerij en ontdek de meest voorkomende artikelen waar mensen spijt van hebben voordat je geld uitgeeft.


De mooiste momenten van het koninklijk gezelschap in Emmen vandaag

We blikken terug op een prachtige dag.


Tuinadvies: zo verwijder je het onkruid uit je tuin

Heb je een tuin, dan weet je hoe snel onkruid tussen je mooie vaste planten en eenjarige bloemen kan groeien. In dit artikel lees je hoe je het best het onkruid kunt verwijderen.Probeer eerst het onkruid met wortel en al uit de grond te trekken. Als de wortel diep zit, bijvoorbeeld bij een paardenbloem, steek dan een onkruidsteker of een schepje na...


Aha: zo eet je fatsoenlijk een tompouce

Het is een van de grootste uitdagingen op Koningsdag.


Coeliakie : Waarschuwingssignalen Om Op Te Letten

Samenvatting Een chronische immuungemedieerde aandoening veroorzaakt door inname van gluten. Symptomen Als u nieuwe, ernstige of aanhoudende symptomen ervaart, neem dan contact op met een zorgverlener. De tekenen en symptomen kunnen variëren tussen kinderen en volwassenen. Milde gevallen vertonen geen symptomen. Enkele van de meest voorkomende typi...


Ah oh: deze sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?


Fashion-koningin Máxima duikt in de wereld van schoenen

We zullen spreekwoordelijk gezien nooit in de schoenen staan van onze royals, we kunnen wél hetzelfde schoeisel aantrekken. Althans, als je net zo houdt van een goed stel hakken als koningin Máxima. De vorstin is groot liefhebber van een mooie schoenen, en draagt dan ook de meest prachtige paren. Met haar goede smaak valt de […] Het bericht Fashion-koningin Máxima duikt in de wereld van schoenen verscheen eerst op Beau Monde.


Ontmoet Alejandro Matias Saravia: de meesterbartender van LuminAir die de kunst van mixen herdefinieert

‘Het gaat bij een goede cocktail niet alleen maar over smaak’


‘Mijn man wil onze baby dezelfde naam geven als de baby waarbij ik een miskraam heb gehad’

Anna* is drie jaar getrouwd met haar man Timo. Twee jaar geleden werd ze zwanger, maar helaas eindigde de zwangerschap in een miskraam. Een heftige tijd voor het stel, maar inmiddels zijn ze klaar voor een tweede kindje. Anna is vijf maanden zwanger wanneer ze een discussie krijgen over de naam van de baby… In […] Het bericht ‘Mijn man wil onze baby dezelfde naam geven als de baby waarbij ik een miskraam heb gehad’ verscheen eerst op Grazia.


Dit is wat het optrekje van Ellie Lust te bieden heeft


Is een middagdutje doen een goed idee?

Kort na de middag hebben we soms wel eens zin om een dutje te doen. Dutjes zorgen trouwens voor een lagere hartslag waardoor de bloeddruk daalt. Maar helpt zo’n hazenslaapje om je nadien fitter te voelen? Slaapexpert Inge Declercq geeft meer uitleg in Leef: “Ja, maar er zijn een aantal voorwaarden aan verbonden.” Enkel als je overdag slaperig bent Slaperig zijn betekent dat je jezelf moeilijk kan wakker houden. Je hersenen zitten op dat moment...


Sterrenbeelden die het meest gehaat worden

Als je je af en toe bezig houdt met astrologie en je bewust bent van de sterrenbeelden van anderen, zul je waarschijnlijk gemerkt hebben dat je met sommige sterrenbeelden beter overweg kunt dan met andere. Dit is logisch: bepaalde sterrenbeelden passen eenmaal beter bij elkaar dan andere. Heb je je echter ooit afgevraagd of er sterrenbeelden zijn die over het algemeen meer geliefd zijn of worden gehaat dan andere? Volgens astrologie-experts is dat zeker het geval! Nieuwsgierig? Bekijk deze galerij om meer te weten te komen.


5 tekenen dat het tijd is om naar de kapper te gaan

De één vindt het heerlijk om geknipt geworden, terwijl de ander het liefst zo min mogelijk bij de kapper komt. Of je er nou van houdt of niet, om je haar gezond te houden is het belangrijk om je kapsel regelmatig bij te houden. Maar hoe weet je nou of het tijd is voor een […] Het bericht 5 tekenen dat het tijd is om naar de kapper te gaan verscheen eerst op Marie Claire.


Lief! De leukste familiekiekjes genomen door Kate

Met het bewerken van foto’s gaat het bij het Britse koningshuis weleens iets mis – zoals die beruchte Photoshop-saga – maar een mooie foto nemen gaat ze gelukkig een stuk beter af. Met name prinses Kate heeft een scherp oog voor het vastleggen van mooie momenten. Af en toe deelt de prinses de kiekjes die […] Het bericht Lief! De leukste familiekiekjes genomen door Kate verscheen eerst op Beau Monde.


Met deze ochtendrituelen begin je helemaal happy aan je dag

Heb jij ook altijd moeite met opstaan? Helaas is niet iedereen gezegend met een energiek gevoel en een vrolijk humeur in de ochtend. Toch zijn er een aantal manieren waarop je vrolijker aan je dag begint, zelfs wanneer je absoluut geen ochtendmens bent. Huffpost licht 5 van deze gewoontes uit. 1. Verwerk een wellness-habit in je […] Het bericht Met deze ochtendrituelen begin je helemaal happy aan je dag verscheen eerst op Marie Claire.


Dít woord mag niet worden gebruikt bij William en Kate thuis

En nee, het is geen scheldwoord.


Grappige video: hondje raakt extreem boos als zijn baasje alleen weggaat

De grappige video van een kleine puppy die extreem boos wordt als zijn eigenaar alleen thuis vertrekt, laat internetgebruikers dubbel liggen van het lachen!


Welke stralende outfits zullen de royals dragen tijdens Koningsdag?

Nog maar één nachtje slapen, en dan is het weer tijd voor de jaarlijkse Koningsdag-festiviteiten. De koninklijke familie zal zich naar Emmen begeven, en inmiddels weten we ook precies hoe de dag er daar uit zal zien. Maar wat de royals zullen dragen is nog een grote verrassing. En natúúrlijk kunnen we het niet laten […] Het bericht Welke stralende outfits zullen de royals dragen tijdens Koningsdag? verscheen eerst op Beau Monde.


De luchtige pyjamabroek is helemaal on trend deze lente

De jacht naar de perfecte spijkerbroek kan al vermoeiend zijn, laat staan een fijne zomerbroek. Zeker richting de zomer ruilen we onze jeans het liefst in voor een meer comfortabel exemplaar van een fijnere stof. Het liefste zouden we onze pyjamabroek aanhouden als we ons huis verlaten, non? In dat geval hebben we goed nieuws, […] Het bericht De luchtige pyjamabroek is helemaal on trend deze lente verscheen eerst op Beau Monde.


Heeft prinses Ariane bijzondere hobby?

Heeft prinses Ariane bijzondere hobby?