VAN CATWALK NAAR KAST: CHIQUE ROMANTIQUE VOLGENS ERDEM

In elke editie van Beau Monde laten we ons inspireren door de mooiste looks op de catwalk voor het seizoen. Mocht jouw bankrekening nu niet helemaal couture-proof zijn: we zetten de leukste designer-inspired alternatieven op een rijtje en delen onze favoriete stijltips.

Erdem

Het Britse label Erdem laat zich omschrijven als romantisch, met veel oog voor detail en een overdaad aan bloemenprints. Designer Erdem Moralioğlu stelt dat je deze zomer gaat voor de superchique combi van een aansluitende kokerrok met een opvallende oversized jas.

De look waar we ons dit keer door laten inspireren is dit kunstwerkje uit de Spring/Summer-collectie voor dit jaar, die het label vorig jaar toonde tijdens London Fashion Week.

Top of the Bill

Voor onze top of the bill-outfit, combineren we de Erdem-jas met een tijdloze witte blouse en crèmekleurige accessoires. De asymmetrische oorbellen zijn even romantisch als on trend.

Totaalprijs: €6.124,90

Creditcard friendly

Mocht je nu al door je vakantiegeld heen zijn, dan zijn er gelukkig volop opties te shoppen bij je lokale high street brands. Van H&M-accessoires tot statement pieces van de Zara: keuze genoeg!

Totaalprijs: €487,89

 

Zoek naar contrast

De truc bij het creëren van een interessante look is contrast. In het geval van onze Erdem-look: een rok en jas met veel poespas, gecombineerd met een heel clean en crispy wit overhemd. Door de kleur van je overhemd vervolgens te matchen met je schoenen, zorg je voor een perfecte balans.

Hoe groter, hoe beter

Koop je jas een maatje groter. Dat geeft je hele voorkomen in één klap een meer fashionable uitstraling. En bovendien, je kunt je jas daardoor ook na het zomerseizoen dragen met een dikke trui eronder.

Asymmetrie mag

Overweeg eens om twee verschillende oorbellen te dragen in plaats van een setje. Zeker als je je haar graag opgestoken draagt, is dit een quick styling trick die altijd hoge ogen gooit.

Dit artikel komt uit een dubbeldikke zomereditie van Beau Monde. Nu in de winkels!

Headerbeeld: NL Beeld – GOL/Capital Pictures

Het bericht Van catwalk naar kast: chique romantique volgens Erdem verscheen eerst op Beau Monde.

2024-07-27T07:10:13Z dg43tfdfdgfd