VERA CAMILLA DEELT GROOT NIEUWS OP INSTAGRAM: 'IK VIND HET ONGELOOFLIJK SPANNEND'

Vera Camilla heeft een hele spannende nieuwe stap gezet in haar carrière. De beautyvlogger heeft namelijk een boek geschreven! Op Instagram kondigt ze dit grote nieuws vandaag aan. Ook onthult Vera de cover én vertelt ze wat we van haar boek kunnen verwachten.

Eigen boek

"Mijn boek komt eraan!!!!" schrijft Vera enthousiast op Instagram. Haar boek gaat Het zit tussen je oren heten en komt in november uit, zo vertelt ze. De afgelopen jaren heeft Vera gekampt met mentale issues, en daarover vertelt ze nu alles in dit boek. "Ik vind het ongelooflijk spannend want ik stop mijn hart en ziel in dit boek, alles wat ik voel, denk, weet en heb geleerd. Ik heb slapeloze nachten omdat ik bang ben keihard op mijn bek te gaan", zegt ze eerlijk. "Schrijven over je eigen leven met mentale problemen is een enorm therapeutisch én confronterend proces."

Niet perfect

"Net als ik, is dit boek niet perfect, maar wel goudeerlijk en kwetsbaar op een heel nieuw niveau", gaat Vera verder. "Met humor en veel vertrouwen voor de toekomst. Om nog lang en gelukkig te leven ❤️", zegt ze over Het zit tussen je oren. "Ik hoop dat je er klaar voor bent…"

Ook deelt Vera de prachtige cover van haar eigen boek:

Enthousiasme

De aankondiging van haar boek wordt met veel enthousiasme ontvangen. "Omg omg omg omg wat cool!❤️❤️❤️" reageert Gwen van Poorten. "Wat super creatief en mooi gedaan met de pil strip/houder en jij als de pil/capsule/medicijn 🙂‍↕️😀 Veraaaaaa je bent een inspiratie en dit boek wordt een bestseller 📖😉", aldus een enthousiaste volger. "Wat een gave cover🤩. Heel benieuwd naar de rest", "Zo veel zin om deze te lezen!! ❤️❤️❤️❤️" en "Wat ontzettend stoer van je!! Trots❤️", klinkt het verder.

2024-06-10T13:35:28Z dg43tfdfdgfd