VOOR ELK WAT WILS: DEZE CADEAUS SHOPPEN WE VOOR MOEDERDAG

Moederdag staat weer bijna voor de deur. Heb jij nog geen inspiratie wat je je moeder (of oma, buurvrouw, beste vriendin, of andere powervrouw) cadeau wil doen? Wij delen een rijtje toptips. Voor elk type vrouw is er namelijk volop leuks te shoppen!

Zoveel mensen…

…Zoveel wensen! Dat gezegde hebben we natuurlijk niet voor niks. Ook bij het inslaan van Moederdag-cadeaus is het soms best even zoeken. Gelukkig hebben we bij Beau Monde een rijtje superfijne cadeautips voor je samengesteld. Dus of je mams nu een echte glamourpoes is, een gemaksdier of een regelrechte avonturier: hier vind je vast iets leuks!

De sportieve avonturier

Ze trekt er graag op uit, wringt zich in haar vrije tijd het liefst in de meest onmogelijke yoga-bochten, en gaat geen uitdaging uit de weg. Klinkt dit bekend? Dan hebben we twee gouden tips voor de echte avonturiers!

De golfbaan op

Wil je geen fysiek cadeau geven maar een herinnering? Via Golfstart kun je een gratis kennismakingsles aanvragen of een pakket van 6 lessen voor €109. Lekker naar buiten, de baan op!

Ervaring cadeau

Wil je je moeder deze Moederdag echt in de watten leggen? Geef haar dan een veelzijdige One4all Cadeaukaart, waarmee ze zelf kan kiezen hoe ze zichzelf wil verwennen. Met toegang tot meer dan 6.000 winkels en webshops, is het het perfecte cadeau voor de moeder die alles al heeft. Eén cadeaukaart, duizenden keuzes: niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Te besteden bij meer dan 100 (!) verschillende merken zoals Rituals, Dille & Kamille, The Harbour Club en Lush. Met One4all geef je niet alleen een fysiek cadeau, je kunt haar ook een onvergetelijke herinnering geven.

De glamourpoes

Een vrouw naar ons hart: de glamourpoes maak je gelukkig met luxe! Een juweel hier, een parfum daar – deze dame weet heel goed wat ze wil. En da’s nét even iets meer dan een ontbijtje op bed. Bring on the bling!

The IT List

Moederlief wel verblijden met een aanvulling op haar juwelencollectie, zónder daar de hoofdprijs voor te betalen? Dan zit je goed bij The IT List. Bij dit Amsterdamse label vind je namelijk volop fijne juwelen en schitterende stenen, zonder dat het je een rib uit je lijf kost. Extra leuk: met de code ITMOM20 krijg je maar liefst 20 procent korting op de gehele bestelling, en je krijgt er tijdelijk een gratis set hartjesoorbellen als cadeautje bij. Leuk voor je mams, én voor jezelf!

Chanel

Deze week lanceerde luxelabel van het eerste uur, Chanel, een heerlijk nieuw parfum: COMÈTE. Deze nieuwe aanvulling op de Les Exclusifs de Chanel-collectie is een fleurige must-have – kersenbloesem, iris, musk vormen samen een sensuele combinatie van verfijnde sterrenstof om heerlijk van te genieten.

De levensgenieter

Deze dames houden van goed eten en zijn van een beetje pampering ook niet vies. Hoe leuk is het dan ook om samen van een fijn etentje te genieten om Moederdag te vieren? En bij thuiskomst zorg je natuurlijk dat mams kan genieten van en fijne ruiker.

Eten bij Chez Nina

Beau Mondes Brand Partnerships Emma weet het zeker: Chez Nina, een shared dining-restaurant in Amsterdam-West móet je bezoeken deze Moederdag. “Momenteel is mijn favoriet de ‘peanut pomodori bucatini,’ maar om eerlijk te zijn is het heel moeilijk kiezen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Kies voor het full tasting-menu om te genieten van vegetarische gerechten tijdens een unieke shared dining experience. Gezien mijn eigen moeder vegetarisch eet, neem ik haar als moederdagcadeautje hier mee naar toe.”

Luxe boeket van bloomon

Voor Moederdag heeft bloomon de handen ineengeslagen met niemand minder dan Romy Boomsma! De creatieve alleskunner heeft speciaal voor de gelegenheid een kleurrijk limited edition vaas ontworpen, en de floral designers van bloomon hebben een bijpassend moederdagboeket samengesteld, met onder andere Romy’s favoriete voorjaarsbloemen in zachte pastelkleuren.

De comfortabele tante

Uit eten of op avontuur? Hartstikke leuk, maar dit gemaksdier voelt zich toch het meest op haar plek wanneer ze thuis is – bij voorkeur met een warm drankje binnen handbereik. Wedden dat de thee al klaarstaat wanneer je op Moederdagbezoek gaat?

Designer-keuken met Le Lapin

Een praktisch cadeau dat perfect past in een stijlvol interieur én garant staat voor mooie herinneringen met het hele gezin? De elektrische waterkoker van Le Lapin is het ideale Moederdag-geschenk voor de theeleuten én designlovers. Je shopt ‘m via de site van Le Lapin of via bijvoorbeeld bol.com. Wel zo makkelijk!

Altijd op temperatuur met de Ember Mug

Je kent het vast wel: heb je een fijne kop thee gezet, maar zit je zo diep in dat fijne boek of die spannende serie, dat je totaal vergeet om van je drankje te genieten. Gelukkig is er de Ember Mug2 – een draadloze smart mug die je thee, koffie, of warme chocolademelk moeiteloos op de perfecte temperatuur houdt. Dit slimme staaltje tech is beschikbaar in drie stijlvolle kleuren, en twee handige maten.

De culturele alleseter

Stemt jouw moeder steevast haar vakantiebestemming af op de beschikbare musea in de buurt, en is ze altijd als eerste op de hoogte van nieuwe boek-releases? Dan maak je haar deze moederdag helemaal gelukkig met een stukje haute culture!

Haal een Van Gogh in huis

Voor de cultuurminnende moeders is een bezoekje aan het museum natuurlijk een fijne optie, maar nog leuker is om het museum in huis te halen! Zo shop je bij het Van Gogh Museum volop leuke items voor in je juwelendoos. Wij zijn bijvoorbeeld fan van deze lieflijke gouden bloesemtakjes van juwelenlabel Miccy’s, maar er is nog véél meer leuks te vinden in de museum-shop.

Een goed boek

Voor moeders die houden van kunst en cultuur zit je ook al snel goed met een fijn boek! Van bloedstollende pageturner tot romantisch verhaal om héérlijk bij weg te zwijmelen: er is gelukkig genoeg leuks om uit te kiezen. Wij tippen: Bloedband van Jet van Vuuren, een heerlijke whodunnit die onlangs is uitgekomen bij Ambo | Anthos. In dit boek staan moeder en dochter Barbara en Kim centraal, die samen een detectivebureau beginnen. Dat belooft veel goeds, nonBloedband is beschikbaar als paperback, luisterboek, of ebook.

Altijd leuk

Ongeacht wat voor type mams jouw moeder ook is: met sommige leuke kleinigheden zit je altijd goed. Simpelweg net dat stapje extra zetten, wordt vaak al ontzettend gewaardeerd! Van ontbijt op bed, tot een oprechte boodschap op een kaartje of een vrolijk boeket wanneer je langsgaat. Het hoeft allemaal niet heel moeilijk te zijn. Uiteindelijk gaat het toch om de gedachte erachter!

Headerbeeld: Adobe Stock

 

Het bericht Voor elk wat wils: deze cadeaus shoppen we voor Moederdag verscheen eerst op Beau Monde.

2024-05-02T11:45:11Z dg43tfdfdgfd