YES! LOVE IS BLIND USA GAAT BINNENKORT AL VAN START

Binnenkort op Netflix

Nog heel even geduld en dan kunnen we genieten van een gloednieuw seizoen van Love is Blind USA. Op woensdag 2 oktober staan de eerste afleveringen op Netflix! In dit seizoen volgen we nieuwe singles die allemaal in de omgeving van Washington wonen.

De trailer van het gloednieuwe seizoen is nog niet gedeeld, maar Netflix belooft snel de eerste beelden te tonen. Wij zijn benieuwd!

Presentatie

Hoewel we voor elk seizoen weer nieuwe singles volgen, blijft het presentatieduo hetzelfde. Net als in voorgaande seizoenen nemen Vanessa en Nick Lachey de presentatie weer voor hun rekening.

Vanessa en Nick zijn al jaren een steady couple. De twee leerden elkaar in 2006 kennen toen ze samenwerkten aan de videoclip van het nummer What's Left of Me van Nick. Kort daarna kregen de love birds een relatie. In 2011 stapten de twee in het huwelijksbootje.

Experiment

In Love is Blind gaan vijftien mannen en vijftien vrouwen op zoek naar de liefde in een sociaal experiment waarbij ze elkaar niet kunnen zien. Ze zitten in afzonderlijke pods en communiceren met elkaar door een muur. De singles krijgen slechts tien dagen de tijd om elkaar te leren kennen. Als ze elkaar in het echt willen zien, moeten ze zich eerst in de pods verloven.

Wanneer de kersverse verloofden terug zijn in de echte wereld moeten ze hun trouwdag plannen. Hierdoor zullen de koppels er snel achter komen of ze hun emotionele band kunnen omzetten in een ook aantrekkelijke, fysieke band. De enige vraag die wordt gesteld in dit experiment is: maakt liefde echt blind?

2024-09-06T07:28:34Z dg43tfdfdgfd