VERBAZING OVER VERSTOPT PEPERDUUR KEUKENAPPARATUUR IN ECHTE GOOISCHE MOEDERS

In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders zien we hoe Pauline Wingelaar haar vriendin Julia helpt met ontspullen. Terwijl de twee het huis doorspitten en alles weggooien wat overbodig is, stuiten ze op een bijzondere vondst.

Ontspullen

Dat de Echte Gooische Moeders niet elke euro hoeven om te keren weten we allemaal. We zien ze regelmatig met merkkleding en andere dure spullen. Misschien denk je bij 'ontspullen' ook niet meteen aan Pauline, aangezien ze daar zelf niet bepaald goed in is. In de eerste aflevering zagen we immers nog hoe zij een zilveren vorkje kwijt was, en daar vervolgens naar op zoek ging in haar eigen prullenbak met – jawel – een metaaldetector. Toch zien we in de nieuwste aflevering hoe ze haar vriendin Julia helpt om op te ruimen. Achterin een van haar kasten doen ze echter een bijzondere vondst, die zorgt voor grote verbazing bij Pauline.

Keukenapparaten

Diep achterin stuiten de vriendinnen namelijk op allerlei keukenapparatuur. Zo komt er onder meer een broodrooster en koffiezetapparaat van Dolce & Gabbana tevoorschijn. "Die is heel duur, zei m'n moeder laatst", zegt Pauline enthousiast. Zelf heeft ze het koffiezetapparaat ooit gekregen. "Die heb jij dan weer", aldus Julia. Ondertussen vraagt ze of Mika van Leeuwen, die ook van de partij is, het apparaat misschien wil hebben.

Duizend euro

"Die ga je niet weggeven!" reageert Pauline vol verbazing. "Weet je wel hoe duur dit apparaat is?" Ietwat gelaten reageert Julia dat het zo'n duizend euro zal zijn. "Ja, zoiets!" bevestigt de Echte Gooische Moeder. De waarde doet echter weinig met Julia. Dat Mika het apparaat graag wil hebben, neemt ze hem dan ook helemaal niet kwalijk. "Dat begrijp ik heel goed!" And so do we!

2024-06-11T07:20:01Z dg43tfdfdgfd