CATWIFHAT (CWIF) EN CAT IN A DOGS WORLD (MEW) GEMIST? DE POODLANA PRESALE IS HIER

De cryptomarkt is een voortdurend evoluerend landschap waarin bijna dagelijks nieuwe trends en kansen ontstaan.

Als we terugkijken op recente opvallende tokens zoals Catwifhat (CWIF) en Cat in a Dogs World (MEW), wordt het duidelijk dat innovatie en niche-aantrekkingskracht de belangrijkste drijfveren van succes zijn.

Nu is de schijnwerpers gericht op Poodlana (POODL), een op Solana gebaseerde meme-coin die furore maakt in de FashionFi-niche.

Nu de voorverkoop in volle gang is, genereert dit token buzz die mogelijk de opwinding rond zijn voorgangers zou kunnen evenaren of overtreffen.

Catwifhat (CWIF) is sinds de lancering met 22480% gestegen, ondanks recente correcties

Catwifhat (CWIF) heeft een unieke niche in de cryptocurrency-wereld veroverd door gebruik te maken van deflatoire mechanismen en de kracht van de memecultuur.

CWIF ontstond begin 2024 als een hit binnen de Solana-gemeenschap en won snel aan populariteit na het voltooien van airdrops naar meer dan 1.600.000 houders. Deze wijdverbreide verspreiding vergroot niet alleen de zichtbaarheid ervan, maar bereidt ook de weg voor het succes ervan.

De kern van de aantrekkingskracht van CWIF ligt in het deflatoire model, dat gebruik maakt van een burn-fee-mechanisme via Solana Token Extensions.

Elke on-chain transactie verbrandt automatisch 4% van het token, waardoor het aanbod in de loop van de tijd afneemt en mogelijk de waarde voor de houders toeneemt.

Deze aanpak is goed ontvangen in de markt en heeft bijgedragen aan de indrukwekkende winst van 134,10% in de afgelopen week, wat heeft bijgedragen aan de stijging van 22480% sinds de lancering.

Cat in a Dogs World (MEW) is sinds de lancering met 260% gestegen

Cat in a Dogs World (MEW) is ook een andere meme-coin die naar voren is gekomen als een verrassende toppresteerder, die bredere markttrends in de schaduw stelt met zijn opmerkelijke winsten.

De afgelopen week is MEW met 89,04% gestegen, waardoor het een van de opvallende artiesten in de crypto-ruimte is.

Deze indrukwekkende stijging is vooral opmerkelijk gezien de bredere dip in de memecoinmarkt, waar gevestigde spelers zoals Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) en Pepe (PEPE) het moeilijk hebben gehad.

Het succes van MEW kan aan verschillende factoren worden toegeschreven. Als op Solana gebaseerde munt heeft het geprofiteerd van de algemene stijging van de waarde van Solana, die in dezelfde periode ook met 89,04% is gestegen.

Bovendien heeft het token een groeiende basis van beginnende handelaren en kleine particuliere beleggers aangetrokken, die een groot deel van het handelsvolume hebben gegenereerd.

Ondanks de recente rally werd het traject van MEW gekenmerkt door volatiliteit, met een aanzienlijke inzinking na het hoogste punt ooit in maart. De recente prestaties onderstrepen echter het potentieel voor memes met een kattenthema om de aandacht van de markt te trekken.

FashionFi-memecoin Poodlana bevindt zich momenteel in de presale fase

Terwijl we de succesverhalen van CWIF en MEW achter ons laten, verschuift de schijnwerpers nu naar Poodlana, een nieuwe op Solana gebaseerde meme-coin die klaar staat om een aanzienlijke impact te hebben op het kruispunt van mode en Web3.

Poodlana biedt een kans voor degenen die Catwifhat en Cat in a Dogs World hebben gemist toen ze begonnen.

De presale van Poodlana heeft al de krantenkoppen gehaald, met een opbrengst van meer dan $2,9 miljoen in de eerste week. Deze indrukwekkende start onderstreept de groeiende interesse in FashionFi, een nieuwe niche die luxe mode combineert met de digitale valutaruimte.

De aantrekkingskracht van Poodlana ligt in zijn unieke positionering als de ‘Hermès van Crypto’, die high-fashion esthetiek combineert met de charme van poedels.

Deze combinatie heeft een gevoelige snaar geraakt bij beleggers, vooral op de Aziatische markten, waar luxemode en memecultuur floreren.

Omdat de presale prijs elke 72 uur stijgt, vertegenwoordigt de huidige POODL-tokenprijs van $0,0299 een stijging van 49,5% ten opzichte van het oorspronkelijke aanbod van $0,02, met verdere winsten onderweg naarmate de presale vordert richting de uiteindelijke prijs van $0,054.

Terwijl kopers op dag één klaar zijn voor een potentieel rendement tot 170%, zijn degenen die nu investeren klaar voor een potentieel rendement tot 80%, een vooruitzicht dat de champagne doet stromen op het Poodlena-feest.

Het token zal op 16 augustus op gedecentraliseerde beurzen worden genoteerd, zodat het momentum ervan wordt overgedragen op de openbare handel.

Vooruitkijkend bevindt Poodlana zich in een goede positie om te profiteren van het vroege succes. Het project heeft 15% van het aanbod gereserveerd voor marketing en beloningen, wat de betrokkenheid zal helpen behouden en toekomstige groei zal stimuleren.

Bovendien zijn er al plannen voor grote beursnoteringen en samenwerkingen met high-end modehuizen in de maak, wat een mooie toekomst belooft voor dit fashion-forward fenomeen.

Conclusie

Terwijl Catwifhat (CWIF) en Cat in a Dogs World (MEW) aanzienlijke golven hebben gemaakt op de cryptocurrency-markt, biedt de voorverkoop van Poodlana een nieuwe kans voor investeerders die graag deel willen uitmaken van de volgende grote trend.

Terwijl de FashionFi-niche zich blijft ontwikkelen, onderscheidt Poodlana zich als een veelbelovende kandidaat voor diegenen die hun passie voor mode willen combineren met hun interesse in digitale valuta.

Als je deze kans om deel uit te maken van de revolutie niet wilt missen, kun je de officiële Poodlana-website bezoeken om deel te nemen aan de presale.

The post Catwifhat (CWIF) en cat in a dogs world (MEW) gemist? De Poodlana presale is hier appeared first on Invezz

2024-07-26T16:05:44Z dg43tfdfdgfd