WIL JE HEBBEN: ACTION VERKOOPT PRACHTIGE RETRO SERVIESSETS VOOR EEN KLEIN PRIJSJE

Aangezien we er regelmatig de mooiste musthaves op de kop tikken, zijn we inmiddels vaste klant bij Action. Zo verkoopt de budgetketen vaak heuse interieurparels én spotten we onlangs deze prachtige handgemaakte serviesset met een retro design!

Handgemaakt servies

Hoe gek ook: je avondeten smaakt net wat lekkerder als je het op een mooi bord opdient. Is jouw servies wel aan vervanging toe? Dan tippen we je graag deze prachtige handgemaakte serviesset met een retro design.

De achttiendelige set is mintgroen van kleur met een bruin tintje en is geschikt voor zes personen. Hoewel alle borden en kommen met de hand zijn gemaakt, kunnen ze wel in de vaatwasser- en magnetron. Extra leuk: een hele set kost slechts €49,95!

Nog meer mooi servies

Ben jij meer van de bloemenprintjes? Ook dan kun je bij Action een mooie set in de wacht slepen. Zo is deze prachtige, achttiendelige bordenset met bloemreliëf verkrijgbaar in beige en mintgroen!

Alleen online

Ben je vaste klant bij Action, maar had je deze prachtige serviessets niet in de schappen gespot? Dat klopt. Deze serviessets zijn alleen online verkrijgbaar. Good to know!

2024-06-09T11:31:10Z dg43tfdfdgfd