VIDEO: PLUS-SIZE MODEL POSEERT IN BIKINI EN ZEGT: “LEVEN MIJN BESTE LEVEN”

Plus-size model poseert in bikini en zegt: “Leven mijn beste leven” (Foto: Reprodução/Instagram @oliviasworld95)

Plus-size model Olivia betoverde haar volgers nadat ze beelden had gedeeld waarop ze een prachtige rode bikini draagt en een boodschap van lichaamspositiviteit aan andere vrouwen stuurt.

+ Klik hier om de video te bekijken

“Vrouwen van alle vormen en maten (vooral mijn grotere meisjes), dit is je vriendelijke herinnering om die bikini aan te trekken! God zegene ons, het is zomer (in de stem van Pauly D) en we gaan dit jaar ten volle genieten!” schreef ze.

In een ander bericht vertelde ze iets over haar reis om met onzekerheden over haar lichaam om te gaan. “Ik ben het zat met die verdomde onzekerheden en ik ga deze zomer naar buiten, leven mijn beste leven in het lichaam dat ik heb!” zei Olivia.

“Ik heb zoveel zomers doorgebracht met mezelf haten omdat ik er niet uit kon zien als de andere meisjes in bikini’s. Ik heb letterlijk nooit een platte buik gehad en was geconditioneerd om te geloven dat ik dat nodig had om een bikini te dragen,” vervolgde ze.

“Maar meid, kijk nu naar me! Schommelen in een bikini met een appelvormig lichaam en zonnen met vrienden! Een bikini dragen kan in het begin zo eng lijken, maar nadat je het hebt gedragen, realiseer je je echt dat je er geweldig uitziet, en het is fantastisch. Alle lichamen zijn bikinilichamen!” besloot het model.

In de reacties ontving ze veel lof. “De perfecte mentaliteit,” zei een Instagram-gebruiker. “Wees nooit onzeker, je bent ongelooflijk mooi,” merkte een ander op. “Oh, ik wens je veel plezier en ontspanning!” schreef een derde gebruiker.

Foto en video: Reprodução/Instagram @oliviasworld95. Deze inhoud is gemaakt met hulp van AI en beoordeeld door de redactie.

The post Video: Plus-size model poseert in bikini en zegt: “Leven mijn beste leven” appeared first on Instafamosos.

2024-06-11T01:38:01Z dg43tfdfdgfd