DAN BILZERIAN ZET ZIJN LUXE VILLA IN LAS VEGAS TE KOOP VOOR R$ 138 MILJOEN

Influencer Dan Bilzerian heeft zijn “speeltuin voor volwassenen”-villa in Las Vegas te koop gezet voor R$ 138 miljoen. Dit weelderige paradijs beschikt over zeven slaapkamers, schuimbaden, een ijshockeybaan, een jiu-jitsuzaal, een zwembad en een garage voor 16 auto’s.

Wat er in Vegas gebeurt, blijft in Vegas, tenzij het gaat om het huis van zakenman Dan Bilzerian. Nu heb je een multimiljoenenkans om te zien wat zich achter de paleismuren van het immense verblijf van de “Koning van Instagram” afspeelt en te ontdekken hoe hij leeft.

Mark Zuckerberg breidt zijn collectie uit met een luxe horloge ter waarde van R$ 506.000

The Row, symbool van stille luxe, stijgt en wordt gewaardeerd op R$ 5,62 miljard

Dan Bilzerian, die maar liefst 31,6 miljoen volgers op Instagram heeft, heeft zijn “speeltuin voor volwassenen”-villa te koop gezet voor R$ 138 miljoen. Het is het duurste huis in Las Vegas en bevat waarschijnlijk een fascinerend verhaal dat misschien nooit volledig wordt onthuld.

De villa is indrukwekkend, met zeven slaapkamers en 14 badkamers. Gezien de extravagante eigenaar biedt het huis luxes zoals een zwembad met een klimwand, een privébioscoop en een garage die plaats biedt aan maximaal 16 auto’s. Het klinkt typisch voor deze wilde social media-influencer, toch? Maar er is meer. Volgens de vastgoedbeschrijving omvat de villa van 3.716 vierkante meter een schuimput, een klimwand, een inline-hockeybaan, een ultramoderne golfsimulator, een gewatteerde kamer voor fitness en jiu-jitsu, en andere voorzieningen.

Het is geen verrassing dat deze luxe woning zelfs een pokerkamer bevat, perfect voor Dan Bilzerian, de man die in één nacht maar liefst R$ 60,72 miljoen won met poker. Volgens de website Luxury Launches verkoopt de 43-jarige influencer zijn villa omdat hij geen vaste verblijfplaats meer wil in de VS en liever investeert in onroerend goed in Bali en Dubai. Deze nieuwe huizen zullen zeker overeenkomen met de grootsheid van zijn comfortabele villa in Vegas, of zelfs met zijn ouderlijk huis.

Ongelooflijk luxe huizen zijn altijd een deel van Dan Bilzerians leven geweest, net als geld en vrouwen. De gedurfde zakenman groeide op in Tampa, Florida, in een villa met elf slaapkamers die, volgens Luxury Launches, half zo groot zou zijn als Buckingham Palace.

Dit huis had een overdekte basketbalbaan, een slagkooi, uitzicht op het meer, een zwembad, een waterglijbaan en zelfs een “geïmporteerde vulkanische rotsberg”. Geen wonder dat hij het zijn “speeltuin” noemt, aangezien hij, als zoon van fusiespecialist Paul Bilzerian, omringd was door luxe, en nu is het tijd om verder te gaan naar het volgende extravagante speeltje!

Bron: LuxuryLaunches

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebook-pagina.

Deze inhoud is vertaald met behulp van AI.

2024-09-18T00:53:55Z dg43tfdfdgfd