DE 4 MEEST MANIPULATIEVE STERRENBEELDEN

De vier meest manipulatieve sterrenbeelden. Afbeelding: Signo.net

We zijn allemaal op de een of andere manier manipulatief

We willen altijd dat anderen doen wat wij willen. Of het nu is om ons veiliger te voelen, om situaties te controleren of om meer geliefd te worden.

+ 4 sterrenbeelden die iedereen aantrekken

Sommige mensen zijn echter manipulerender dan anderen en erger nog, voor sommige mensen is manipulatie een onderdeel van hun “modus operandi”.

Dus, welke sterrenbeelden zijn het meest manipulatief in de dierenriem? Het is goed om te weten zodat we op onze hoede kunnen zijn, want niemand houdt ervan om te ontdekken dat ze gemanipuleerd worden!

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen manier en reden om anderen te manipuleren, en sommige hebben een doctoraat in de kunst van manipulatie. Watertekens winnen elke competitie.

Schorpioen

Zij zijn de kampioenen in de kunst van manipulatie. Als een waterteken is Schorpioen zeer emotioneel en sterk verbonden met het overlevingsinstinct, wat hen diep onzeker en angstig maakt, vooral in relaties en als het gaat om liefde en genegenheid.

Schorpioenen zijn doodsbang voor verlating en het verlies van controle over hun omgeving, wat hen jaloers en controlerend maakt. Ze kunnen zelfs seks gebruiken om degenen van wie ze houden te manipuleren en te controleren.

Alles om hun aanwezigheid aan hun zijde te verzekeren of hun macht in hun territorium te behouden.

Kreeft

Kreeften hebben veel behoefte aan liefde, en het is moeilijk te zeggen of Schorpioen of Kreeft manipulerender is.

Kreeft-vrouwen zijn meestal kampioenen in manipulatie, zowel met hun kinderen, partner als vrienden.

Ze doen alles om de liefde van degenen van wie ze houden te verzekeren en gebruiken strategieën zoals schuldgevoel om je bij hen te houden.

Soms spelen ze gemeen en kunnen ze de woede opwekken van degenen die ontdekken dat ze bedrogen zijn. Maar omdat alles uit “liefde” gebeurt, worden ze uiteindelijk vergeven.

Mannen geboren in het teken Kreeft zijn eeuwig onzekere jongens, en ze manipuleren ook om ervoor te zorgen dat je altijd aan hun zijde zult zijn.

Vissen

Het “zielig doen” van Vissen is een onderdeel van hun manipulatiestrategie. Vissen is een teken dat overloopt van gevoeligheid. Hun emoties liggen altijd aan de oppervlakte en daarom zijn ze altijd alert op tekenen van afwijzing of verlating.

Op dit moment ontwaakt de “slachtofferrol” en begint de manipulatie door middel van emotionele chantage. Ze doen zich voor als de zielige, de lijdende, de afgewezen en de onrechtvaardig behandelde.

Ze overdrijven hun lijden tot het uiterste en degenen die minder op hun hoede zijn, vallen als een blok voor hun zee van lijden.

Steenbok

Net als Schorpioen manipuleert Steenbok om de controle over hun omgeving en de mensen van wie ze houden te behouden. Het verlies van controle, ongeacht wat of over wie, kan een Steenbok tot waanzin drijven!

De manipulatie van Steenbok kan plaatsvinden door het ontzeggen van genegenheid; ze kunnen een ijsklomp worden als je niet handelt zoals ze willen. En denk niet dat ze geraakt zullen worden als je dreigt hen te verlaten.

Ze zullen hun tactiek handhaven, en als je ook maar een beetje onzeker bent, zul je precies in hun val lopen.

2024-06-10T14:06:11Z dg43tfdfdgfd