DE NIEUWE MAAN VAN MEI KAN DE KRACHTIGSTE VAN 2024 ZIJN

Na een maand met een zonsverduistering, een turbulente periode van Mercurius retrograde en een chaotische volle maan in Ram, zal het een grote opluchting zijn om een rustige nieuwe maan in Stier te hebben, voor de verandering. Deze maanfase arriveert op woensdag 8 mei om 00:21.

“Deze nieuwe maan is veelbelovend omdat haar heersende planeet, Venus – die liefde, harmonie, geld en creativiteit vertegenwoordigt – goed gepositioneerd is in jouw geboorteteken, Stier,” zegt Evan Nathaniel Grim, een expert in horoscopen en astrologie. “Het bereidt zich ook voor op een ongelooflijk fortuinlijke volle maan in Boogschutter op 23 mei, die een conjunctie van Jupiter-Venus zal bevatten op de 29e graad van Stier.”

Wekelijkse tarotvoorspelling: grote financiële transformaties

Volgens de astrologie, wanneer twee weldoeners zoals Venus en Jupiter elkaar ontmoeten, kan dit meer overvloed in je leven aantrekken, deuren openen naar nieuwe kansen en je de nodige perspectieven geven om het succes dat je al hebt te vergroten, zegt Grim. ICYMI, weldoeners zijn hemellichamen die een positieve invloed hebben, terwijl boosdoeners zoals Mars en Saturnus bekend staan om problemen te veroorzaken.

Dankzij deze positieve planetaire bewegingen zal deze nieuwe maan als een frisse wind zijn en ook de ingrediënten hebben voor enkele behoorlijk krachtige manifestaties. Wat je op 8 mei in beweging zet, blijft bij je door de volgende volle maan en daarna, dus zie hoe je er het beste van kunt maken.

De spirituele betekenis van de nieuwe maan van mei

Omdat deze nieuwe maan in Stier staat, is ze doordrenkt met de stabiele en solide energie van het aardeteken van de dierenriem, en volgens Grim kan dit je helpen je meer tevreden te voelen met je leven. In plaats van het gevoel te hebben gevangen te zitten in een draaiende cyclus, kun je rondkijken en waarderen wat er al gebeurt.

Dat gezegd hebbende, zou het ook wat veranderingen kunnen inspireren. “Dit is een cyclus van lunatie waarin mensen zich realiseren wat hun ware prioriteiten en waarden zijn,” zegt hij. “Dit helpt hen andere mensen aan te trekken die op die waarden zijn afgestemd.”

Stier waardeert ook de schoonheid van de natuurlijke wereld, dus 8 mei en de dagen ervoor kunnen een tijd zijn waarin je opnieuw contact maakt met jezelf en met de Aarde, je losmaakt van afleidingen. “Het is een terugkeer naar vorm en eenvoud,” zegt Grim.

Door de balans op te maken van alle goede dingen in je leven, denk na over hoe je ze in de toekomst kunt versterken. Zoals Grim zegt, dit is de gelukkigste lunatiecyclus van 2024, dus het is de beste tijd om te manifesteren.

“Stier regeert onze persoonlijke waarden en de waarde van onze persoonlijke bezittingen,” zegt hij. “En gezien de betrokkenheid van Jupiter bij de komende volle maan, kan deze nieuwe maan een katalysator zijn voor de manifestatie van een overvloed van datgene wat we waarderen.”

Deze lunatie is super krachtig voor deze vier tekens

Wanneer dit nieuwe maancyclus begint op 8 mei, belooft het een gevoel van nieuwe beginnen te brengen voor alle 12 tekens van de dierenriem. Aangezien dit de eerste nieuwe maan is na de zonsverduistering, is het ook het ideale moment om dingen in beweging te zetten, zoals langetermijndoelen.

“Nieuwe manen markeren nieuwe beginnen en het begin van een nieuwe cyclus van groei,” zegt Grim. “Nieuwe manen zijn metaforisch het moment waarop we de zaden planten en de plant begint te groeien.” Dan, onge

veer twee weken later, wanneer de volle maan arriveert, beginnen je spreekwoordelijke planten te bloeien en worden je intenties volledig gerealiseerd tijdens de helderste en meest stralende lunatie.

“Er is ook een breder zesmaandelijkse cyclus die elke nieuwe maan omvat omdat dat de periode is tussen nieuwe manen en volle manen die binnen hetzelfde teken voorkomen,” zegt Grim. “In dit geval is er een volle maan in Stier op 15 november, die het uiteindelijke hoogtepunt zou markeren van de intenties die je hebt gezet tijdens deze aankomende nieuwe maan.”

De vaste tekens – Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman – bevinden zich in de beste positie om intenties vast te stellen en ze echt te zien uitkomen tijdens deze maancyclus. “Dit komt doordat hun posities in een uitdagend aspect staan ten opzichte van de nieuwe maan, wat beslissende actie uitlokt,” zegt Grim. “Het is bijzonder gunstig voor iedereen met posities tussen 15 en 23 graden van deze tekens.”

Hoe om te gaan met de energie van deze maan

Om het meeste uit de nieuwe maan van 8 mei te halen, raadt Grim aan om bij jezelf te checken en precies op te schrijven wat je hoopt aan te trekken. “Omdat Stier behoort tot de zintuiglijke wereld, zorg ervoor dat je alle vijf zintuigen betrekt bij het visualiseren van de kansen die je zoekt,” zegt hij.

Als je hoopt een nieuwe baan te manifesteren, stel je dan voor wat je zou dragen, hoe het zou zijn om op de eerste dag naar het werk te gaan, en wat je zou horen of zeggen. Als je hoopt een nieuwe auto te manifesteren, vraag jezelf dan af hoe het zou ruiken of eruit zou zien en stel het je echt voor in je gedachten.

“Stier, als aardeteken, waardeert specificiteit en concrete details,” zegt Grim. “Natuurlijk hoeft dat niet materialistisch te zijn. Zo zou iemand bijvoorbeeld de intentie kunnen stellen om een ontroerend muziekstuk te schrijven of een diepere verbinding met de natuur te ontwikkelen.” Wat je ook hoopt meer van te hebben in het leven, manifesteer het tijdens de nieuwe maan van mei.

Bron: Bustle

Blijf op de hoogte van updates via onze Facebook pagina of ons Instagram profiel.

Deze inhoud is vertaald met behulp van AI.

2024-05-06T21:08:09Z dg43tfdfdgfd