FAVORIETE RESTAURANT VAN PRINSES DIANA TE KOOP VOOR € 50 MILJOEN

Het favoriete restaurant van Prinses Diana staat te koop voor € 50 miljoen. De iconische French Horn in Berkshire, geliefd bij Hollywood-celebrities, bedient al meer dan 50 jaar klanten en zoekt nu een nieuwe eigenaar. Als bonus krijg je George en Amal Clooney als buren.

Idolen en iconen inspireren ons om hun voorbeeld te volgen, van hoe ze leven tot waar ze graag eten. En over eten gesproken, het favoriete restaurant van Prinses Diana, The French Horn, staat te koop. Dit verfijnde restaurant, beroemd om zijn Franse keuken, heeft zowel beroemdheden als royalty vermaakt.

Aston Martin Valkyrie van Fernando Alonso, gewaardeerd op 3 miljoen dollar, breekt down in Monaco

Louis Vuitton zet in op luxe lipstick van R$ 560; ontdek meer

Gelegen in het glamoureuze dorp Sonning, heeft de zaak lof ontvangen van zowel Diana als Prinses Margaret, bekend om hun veeleisende smaak. Sonning, met zijn charmante chalets en pittoreske sfeer, is ook de thuisbasis van George en Amal Clooney.

Maar dit aanbod gaat verder dan een bekroond restaurant. Aangekocht in 1972 door Ronnie en Carole Emmanuel, omvat het onroerend goed een luxe hotel, 17 chalets voor personeel en nog eens acht chalets voor gasten. Gelegen aan de oevers van de rivier de Theems, beschikt het terrein over een prachtige ommuurde tuin, gevolgd door het iconische restaurant. Geschat op € 50 miljoen, kan het terrein van 34.800 vierkante meter, dat te koop is bij de familie Emmanuel, worden omgevormd tot een droomhuis of als gerenommeerd restaurant blijven bestaan, aldus makelaar Haslams.

Meer dan 50 jaar heeft The French Horn sterren ontvangen zoals Elizabeth Taylor, John Wayne en leden van de Britse koninklijke familie. Na decennia van hoogstaande maaltijden, kan de locatie nu een nieuw leven als privéwoning krijgen. Volgens het tijdschrift Tatler kwamen welgestelde gasten per boot aan, meerden aan in de tuinen, wandelden over het panoramische terras en sommigen kwamen zelfs met een helicopter. “Ik ben bijna 60 jaar”, zei Emmanuel tegen Tatler.

“Toen ik begon, was het tijd om opnieuw te investeren en te creëren. We hadden het geluk om dit als familie te doen. Maar op een gegeven moment moet iemand een langetermijnbeslissing nemen voor de toekomst.” Wie ook de historische eigendom in Berkshire op zich neemt, met zijn adembenemende uitzicht op de rivier en onvergelijkbare sfeer, zal ongetwijfeld een zeldzame parel in handen krijgen.

De impact van Prinses Diana blijft enorm, van haar modekeuzes die de Lady Dior-koorts inspireerden tot juwelen die nog steeds voor exorbitante prijzen worden verkocht (Kim Kardashian betaalde ongeveer € 1 miljoen voor de met juwelen bezette kruis-halsketting). Het blijft nog te zien of haar favoriete restaurant zal profiteren van haar nalatenschap.

Bron: LuxuryLaunches

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebook pagina.

Deze inhoud is vertaald met behulp van AI.

2024-09-06T15:03:54Z dg43tfdfdgfd