GESCHREEUW IN DE BADKAMER: WANNEER DE VROUW NAAR DE BADKAMER RENT, SCHRIKT ZE ZICH ROT!

Kittens zorgen voor een spektakel

Toen haar man plotseling begon te schreeuwen in de douche, stelde deze Reddit-gebruiker zich het ergste voor. Dus rende ze naar de badkamer om hem te helpen in zijn benarde situatie. Maar toen ze de deur opendeed, kreeg ze een spectaculair schouwspel te zien:

Een van hun twee katten hing met zijn voorpoten stevig vastgeklemd aan het douchegordijn. Het leek erop alsof ze zich al helemaal naar boven had gewerkt. Echter, het gordijn was samengevouwen, waardoor de man nauwelijks meer kon verbergen. Van hem was alleen een hand te zien die wanhopig probeerde het douchegordijn op zijn plaats te houden.

 

De Bengaalse kat kijkt liever toe

Vooral grappig: hun andere kat, een Bengaalse kat genaamd Apollo, kijkt toe vanaf de badkamervloer. De vele fans van de foto op Reddit vragen zich terecht af of hij gewoon relaxed naar de show kijkt of misschien overweegt om zelf mee te doen aan de grap. De geslaagde foto is meer dan 10.000 keer geliket.

Om dergelijke spontane klimacties in de badkamer te voorkomen, raden we aan om voor actieve huistijgers een klimmuur of op zijn minst een grote krabpaal te installeren.

Lees ook :

Zwerfkat wordt bij een asiel gebracht: zijn gelijkenis met een wild dier fascineert bezoekers

Ze proberen twee bevroren katten in de sneeuw te redden, maar keren slechts met één van hen terug

2024-04-19T04:53:38Z dg43tfdfdgfd