GRAPPIGE VIDEO: FIJNPROEVERHOND IS VERONTWAARDIGD OVER DE SERVICE TIJDENS HET DINER

Het grappige video van een hond die uiterst verontwaardigd is over de service die zijn baasje tijdens het diner levert, zorgt ervoor dat internetgebruikers in de lach schieten!

+ Stellen ruilen kinderen voor huisdieren; begrijp de redenen voor deze trend

+ Klik hier om de video te bekijken

In de clip is een buldog in een outfit geduldig aan het wachten op zijn avondeten. Wanneer zijn baasje het eten uit de kom laat vallen, wordt hij uiterst boos en slaat hij op de kom om zijn ongenoegen over de “ober” te tonen.

“Vergeet niet dat ik de baas ben. Bedien me goed en met veel respect, begrepen?”, staat er in de bijschrift dat samen met de video op Instagram is gedeeld.

De grappige video, die eind april werd gepubliceerd, heeft al meer dan 870.000 weergaven ontvangen, evenals meer dan 29.000 likes en honderden opmerkingen van internetgebruikers die zich vermaakten met de scène.

“Mijn hemel, mam, je hebt mijn diner verpest”, grapte een Instagram-gebruiker. “Ja, hij heeft gelijk, maar verdomme, ik zou ook boos zijn”, gaf een ander toe. “De volgende keer bedien je correct!”, reageerde een derde internetgebruiker.

Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI.

2024-05-06T16:04:31Z dg43tfdfdgfd