HILARISCHE VIDEO: ONDEUGENDE PUPPY BRENGT MOEDER BIJNA TOT WAANZIN

De grappige video die de uitdagingen laat zien van een moeder die voor haar hyperactieve puppy zorgt, zorgt ervoor dat de internetgebruikers in lachen uitbarsten!

+ Klik hier om de video te bekijken

De hilarische clip toont Tank, een Beabull (een mix van Engelse Bulldog en Beagle), die omgaat met Tilly, haar ondeugende puppy, toen zij nog een hyperactieve baby was die graag op haar sprong en haar aanviel voor plezier.

“Een wandeling door het geheugen met de satanische baby,” staat in het bijschrift van de video, die al meer dan 3,4 miljoen keer bekeken is, naast meer dan 212.000 likes en honderden reacties van internetgebruikers die zich amuseren met de scène.

“We kunnen het eindelijk eens worden over iets: ze is ZEKER de baby van de satan,” grapte een Instagram-gebruiker. “Heel schattig,” zei een ander. “Het is een babygeit,” merkte een derde internetgebruiker op. “Ik had dit nodig in mijn leven,” gaf een vierde toe.

+ Luchthaven in de VS huurt lama’s in als therapeuten om reizigers te ontspannen

Als je een hond hebt met veel energie thuis, zoals in de video, kun je denken dat hij lijdt aan hyperactiviteit, een aandoening die hyperkinesie wordt genoemd. Deze aandoening wordt echter als zeldzaam beschouwd en treft slechts een uiterst klein percentage van de honden, volgens de website Chewy.

Je dierenarts kan deze aandoening diagnosticeren, dus als je denkt dat je puppy last heeft van hyperactiviteit, maak dan een afspraak met hem en leg de situatie uit. Maar het is veel waarschijnlijker dat je puppy niet hyperactief is, maar gewoon behoefte heeft aan de juiste oefeningen, mentale stimulatie en training.

Foto en video: Instagram @tankbennettthebeabull. Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI en beoordeeld door het redactie-team.

2024-09-16T18:51:30Z dg43tfdfdgfd