MAAK JE KLAAR VOOR CHAOS, WANT MERCURIUS RETROGRADE IS TERUG

De sterren zien er nu echt chaotisch uit. Het Ram-seizoen zorgde ervoor dat iedereen zich verbonden en klaar voelde voor actie, de recente eclips zette het leven van iedereen op zijn kop, en nu? Het is tijd voor Mercurius Retrograde!

Deze Mercurius Retrograde vindt plaats van 1 tot 25 april in het teken van Ram, dus de kardinale tekens Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok zullen de hitte het meest voelen op dit moment. Leeuw en Boogschutter zullen echter een beetje meer gemak hebben.

5 sterrenbeelden zullen financieel goed presteren tijdens de Mercurius retrograde van april

Bekijk de volledige horoscoop voor de periode van Mercurius Retrograde.

Ram

Deze Mercurius Retrograde is in jouw teken, dus jij zult het meest worden getroffen (sorry!!!). Let op je mond: je bent eerder geneigd verkeerde woorden te gebruiken en kwaad te spreken, dus nadenken voordat je spreekt is extreem belangrijk. Probeer ook je temperament onder controle te houden. Als je ruzie begint, zul je niet winnen.

Stier

Je hebt vijanden die bidden voor je ondergang, Stier. Het kunnen nepvrienden zijn of twijfelachtige collega’s, maar waarschijnlijk is het een ex van jou. Niet per se een ex-geliefde, gewoon iemand die vroeger belangrijk voor je was. Probeer in plaats van een gevecht te beginnen en agressief te zijn, het zo goed mogelijk op te lossen. Misschien kun je zelfs als vrienden verdergaan. Het is niet echt waarschijnlijk, maar het is mogelijk!

Tweelingen

Je vriendengroep speelt stoelendans deze Mercurius Retrograde. Mensen worden ontmaskerd als bedriegers, haters en spelers, dus je weet niet op wie je kunt vertrouwen. Geruchten gaan rond, mensen spreken kwaad, en het komt allemaal op jou terug. Als jij degene bent die louche is, dan zullen ze daar zeker ook over horen – even een heads-up. Houd het simpel: focus op het naderbij komen van vrienden die er echt toe doen, weed de vijanden uit, en verwacht in de toekomst nieuwe vervangende vrienden te vinden!

Kreeft

Ieders ogen zijn nu op jou gericht, dus je kunt maar beter heel voorzichtig zijn tijdens deze retrograde. Er is veel miscommunicatie op het werk, vooral met je baas. Je moet op je tellen passen, Kreeft, want wat jij als een onschuldige opmerking of vraag beschouwt, kan overkomen als onbeschoftheid of zelfs ongehoorzaamheid. Let ook speciaal op de details van elk project waar je aan werkt. Probeer je eindresultaten niet in te leveren voordat de retrograde begint.

Leeuw

Mercurius retrograde staat bekend om technologische storingen, problemen met transport en planning. Als je deze lente reist, zorg er dan voor dat je op tijd en volledig voorbereid aankomt. Ook worden je meningen tijdens deze retrograde uitgedaagd. Misverstanden kunnen gemakkelijk uitmonden in discussies of directe gevechten, dus ik moedig je aan om geduldig te zijn en een open geest te houden. Het is prima als mensen andere meningen hebben, weet je!

Maagd

Deze Mercurius Retrograde probeert je te helpen je financiën te organiseren, Maagd. Als je niet al je rekeningen en geleend geld hebt bijgehouden, kan het een beetje ingewikkeld worden. Ik weet dat het moeilijk is om geld te krijgen op dit moment, maar als je betalingen kunt doen of wat geld kunt sparen om leningen af te betalen, raad ik je aan nu te beginnen, want je zult waarschijnlijk te maken krijgen met onverwachte extra rekeningen en uitgaven. Aan de positieve kant, als iemand je geld verschuldigd is, krijg je het binnenkort zeker.

Weegschaal

De relatiezone van je horoscoop wordt geactiveerd door deze Mercurius Retrograde, dus er is potentieel voor drama met je vriendje of beste vriendin. Het betekent geenszins het einde van de relatie, maar Mercurius Retrograde is er om je te helpen de problemen op te lossen. Richt je op een sterke communicator en een actieve luisteraar te zijn en moedig je partner ook aan om open te staan. PS: Het is zeer waarschijnlijk dat je binnenkort een of twee exen tegenkomt, dus wees voorzichtig!

Schorpioen

Als je je niet lekker voelt, doe dan een check-up. Deze Mercurius Retrograde bevindt zich in de gezondheids-/welzijnszone van je horoscoop, dus je voelt op dit moment versterkte symptomen. Als je niet goed eet, niet actief blijft, of niet genoeg slaapt, worden de bijwerkingen sterker. Maak je geen zorgen – dit is slechts een overdrijving van de symptomen die je al voelt. Stel nu gezondere gewoonten in en ze blijven lang bij je.

Boogschutter

Je hebt het gemakkelijker met deze retrograde, Boogschutter. De romantiek-, seks- en plezierzone van je horoscoop wordt nu verlicht door Mercurius Retrograde, dus er is een kans dat je oude vlammen tegenkomt – en ik bedoel niet iemand met wie je vijf jaar hebt gedate, ik bedoel mensen met wie je niet echt iets serieus hebt gehad. Dit is een kans om opnieuw contact te maken en weer liefde te vinden, als je dat wilt. Er is potentieel voor problemen in de slaapkamer, maar je moet dit zien als een kans om iets leuks, “excentrieks” en nieuws te proberen! Maak je geen zorgen, je kunt dit!

Steenbok

Allereerst kun je verwachten dat een vaatwasser, een magnetron of een ander huishoudelijk apparaat binnenkort stukgaat, want deze Mercurius retrograde bevindt zich in het 4e huis van je geboortekaart, dat je huis regeert. Probeer het zelf te repareren of vraag in ieder geval geen vervanging aan voordat de retrograde begint. Er is ook de mogelijkheid van communicatiestoornissen en zelfs grote ruzies met je familie of huisgenoten. Houd het hoofd koel en probeer dingen te bespreken. Ten slotte is dit geen goed moment om te verhuizen of onroerend goed te kopen, dus als je kunt wachten tot eind april, raad ik je aan dat te doen. Als je dat niet kunt, controleer dan elke zin van het contract drie keer.

Waterman

Begin spellingscontrole te gebruiken in alle verzonden berichten, Waterman, en controleer regelmatig je spammap. Deze retrograde gaat allemaal over communicatiemissers, dus je mist oproepen, vergeet belangrijke e-mails te versturen, en negeert mensen links en rechts. Een beetje mindfulness helpt nu veel. Ik raad je ten zeerste aan om na te denken voordat je spreekt of verzendt.

Vissen

Je moet je budget opnieuw in evenwicht brengen, vriend. Frivole uitgaven, te veel dagen van “verwen jezelf” en andere vormen van financiële onverantwoordelijkheid beïnvloeden je. Sterker nog, je bankrekening kan een beetje leeg lijken als je niet snel ingrijpt. Dit is een tijd waarin verrassingsrekeningen kunnen komen, dus je wilt voorbereid zijn op alles!

Bron: Cosmopolitan

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebook-pagina of ons Instagram-profiel.

2024-03-28T13:22:18Z dg43tfdfdgfd