MAKER VAN VOLWASSENINHOUD ZEGT DAT ZE HAAR INKOMSTEN HEEFT VERHOOGD DOOR EXOTISCHE GERECHTEN TE KOKEN VOOR ABONNEES

De Braziliaanse contentmaker Kerolay Chaves heeft een nieuwe manier gevonden om met haar abonnees te communiceren: het koken van exotische gerechten op aanvraag op haar platform.

+ Klik hier om de video van Kerolay Chaves in de keuken te bekijken

Deze exclusieve service maakt al enige tijd deel uit van haar strategie en heeft geleid tot een omzetstijging van 30% op het platform.

+ Video toont Oekraïense Su-24M die nieuwe glijdende bom test

+ Video: Amanda Holden valt op drukke straat in Londen na struikelen

“Ik geloof dat de beste manier om mensen te verbinden is door eten, dus er is niets beters dan een recept om dit te vieren,” merkte de influencer op.

Kerolay onthulde dat het idee om voor haar volgers te koken spontaan ontstond toen ze merkte dat de betrokkenheid toenam telkens wanneer ze foto’s in de keuken op haar sociale media plaatste. “Ik merkte dat elke keer dat ik een foto of video plaatste waarin ik aan het koken was, de betrokkenheid enorm toenam. Dat was het moment waarop ik het idee kreeg om mijn passie voor koken te combineren met exclusieve content voor abonnees,” legt Kerolay uit.

Bovendien gelooft ze dat de activiteit verder gaat dan alleen koken en een nieuwsgierig element biedt dat haar publiek aantrekt. “Ik denk dat mijn abonnees het leuk vinden om me te zien koken. Het is alsof de combinatie van schoonheid, koken en humor een andere en unieke ervaring voor hen creëert,” voegde de influencer eraan toe.

Onlangs begon Kerolay receptenvoorstellen rechtstreeks van haar abonnees te accepteren, wat nog meer personalisatie aan haar inhoud toevoegde. “De gerechten kunnen variëren van eenvoudige rijst met bonen tot iets exclusievers en verfijnders. Het belangrijkste is dat het voor elke abonnee een unieke ervaring is,” besluit ze.

+ Klik hier om meer video’s van Kerolay Chaves te bekijken

Foto en video: Instagram @kerolaychavesreal. Bron: CO – Assessoria. Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI en is beoordeeld door het redactionele team.

The post Maker van volwasseninhoud zegt dat ze haar inkomsten heeft verhoogd door exotische gerechten te koken voor abonnees appeared first on Instafamosos.

2024-09-07T07:25:21Z dg43tfdfdgfd