THERAPEUT WORDT VIRAAL DOOR 9 TELEFOONGEWOONTEN TE ONTHULLEN DIE EEN HUWELIJK KUNNEN RUïNEREN

Een relatietherapeut, Jonathan Van Viegen, is viraal gegaan nadat hij een video op Instagram had gedeeld waarin hij negen telefoongewoonten onthult die een huwelijk kunnen schaden.

+ Man Verwijdert Lego-stuk dat 26 Jaar in Zijn Neus Zat na te Niezen: “Nu kan ik ademen”

Hij benadrukt dat het niet delen van wachtwoorden met je partner het belangrijkste waarschuwingssignaal is, gevolgd door gedragingen zoals het verbergen van de telefoon, de telefoon met de scherm naar beneden houden, of je lichaam draaien terwijl je het apparaat gebruikt.

Andere zorgwekkende gewoonten zijn onder andere het sluiten van apps of het vergrendelen van de telefoon in het bijzijn van je partner, het vaak veranderen van wachtwoorden, onbetrouwbaarheid in het aanraken van de telefoon en defensief gedrag over het belang van privacy.

Van Viegen, die 163.000 volgers op Instagram heeft, zegt dat zijn vrouw het ermee eens is dat deze gewoonten schadelijk zijn en dat zij dergelijke handelingen in hun eigen huwelijk zouden vermijden.

„Het is belangrijk om privacy te hebben in huwelijken […] Maar pas op dat het geen geheimen worden, want geheimen doden huwelijken. […] Mijn vrouw en ik zijn het erover eens dat dit nooit in ons huwelijk zou gebeuren. Ik zeg niet dat je ons voorbeeld moet volgen – doe wat je wilt. Maar wees gerust in de wetenschap dat tenminste één ander stel op de wereld deze zorgwekkende rode vlaggen niet tolereert.“

Het bericht van de therapeut heeft gemengde reacties ontvangen. Sommige mensen vonden de beschreven gewoonten indringend en onnodig, terwijl anderen beweren dat ze belangrijke maatregelen zijn om vertrouwen en privacy in de relatie te behouden.

Bron: New York Post | Foto’s: Freepik / Instagram (@couplestherapywithjonathan)

Deze inhoud is gecreëerd met behulp van AI en herzien door het redactieteam.

The post Therapeut wordt viraal door 9 telefoongewoonten te onthullen die een huwelijk kunnen ruïneren appeared first on Instafamosos.

2024-09-16T16:44:18Z dg43tfdfdgfd