WEEKLY TAROT FORECAST: TIJD OM LIEFDESPROBLEMEN OP TE LOSSEN

De wekelijkse tarotvoorspelling geeft aan dat het een geweldige tijd zal zijn om liefdesproblemen op te lossen, volgens Samantha Di Khali zullen de energieën positief zijn voor zaken van het hart.

Blijf op de hoogte van de volledige wekelijkse tarotvoorspelling.

De 4 meest manipulatieve sterrenbeelden

LIEFDE

Er is niets beters dan vrede hebben in de liefde, en deze week belooft vele prestaties en vooral harmonie. Die langverwachte hart-tot-hart gesprek is eindelijk hier. De kaart uit het zigeuner tarot die liefde zal begeleiden deze week is de “Zon”; deze kaart zal alle positieve energie brengen voor een van de beste fases in relaties.

WERK

Het is tijd om nieuwe projecten te consolideren en oude weer op te starten. Professionele prestaties komen eraan en zullen grote winsten met nieuwe partnerschappen met zich meebrengen. De kaart uit het zigeuner tarot die je werkweek regeert is de “Anker”; deze kaart is hier om je professionele pad te verankeren en geweldig nieuws te brengen.

GELD

Het is een week van extra winsten; maak gebruik van de gelegenheid om je leven bij te werken, oude schulden af te lossen en je toekomst te organiseren. Het is tijd om vrede te sluiten met geld. De kaart uit het zigeuner tarot die de toon zet voor de financiën is de “Tuin”; deze kaart staat voor vrede en rust.

GEZONDHEID

Het is geen gunstige tijd voor grote opschuddingen of het verwaarlozen van je gezondheid. Wees voorzichtig dat je niet verrast wordt; als je iets ongewoons voelt, ga dan onmiddellijk naar een dokter. Zorg ervoor dat je een goed dieet hebt en, bovenal, genoeg slaap krijgt. Offer je lichaam en geest niet op. De kaart uit het zigeuner tarot die deze waarschuwing geeft is de “Muis”; verslapt niet in de zorg voor je lichaam.

Door Samantha Di Khali

Deze inhoud is vertaald met behulp van AI.

2024-06-10T19:22:02Z dg43tfdfdgfd