YOUTUBER GAAT VIRAAL DOOR HET BOUWEN VAN EEN LEVENSGROTE “LEGO MONKEY BIKE” MET EEN 3D-PRINTER

De YouTuber Matt Denton, bekend om het bouwen van levensechte LEGO Technic kits met behulp van 3D-printers, heeft opnieuw indruk gemaakt met zijn creatie.

+ Nissan vermindert de productie met 40.000 voertuigen om overtollige voorraden te beheersen

In een recente video heeft hij de “LEGO Monkey Bike” (kit 8810) in levensechte grootte nagebouwd en deze laten functioneren als een kleine elektrische motorfiets.

Denton deelde het proces op zijn kanaal, waarbij hij liet zien hoe hij, naast het tot leven brengen van de motorfiets, ook een creatieve batterijoplossing implementeerde die eruitziet als een waterfles en perfect past bij het LEGO-uiterlijk van de motorfiets.

+ Klik hier om de video te bekijken

Hoewel hij enkele versterkingsonderdelen gebruikte om de veiligheid tijdens het rijden te waarborgen, slaagden hij en zijn vriend Adam Savage erin om de motorfiets met succes te testen. Het project is een echte inspiratiebron voor elke LEGO-fan en toont aan dat creativiteit geen grenzen kent, vooral wanneer je de liefde voor bouwen combineert met de mogelijkheden van moderne technologie.

Bron: RideApart | Foto’s: YouTube (@MattDenton) | Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI en herzien door het redactieteam

2024-09-16T17:33:05Z dg43tfdfdgfd