IK ZIT AL 10 JAAR OPGESLOTEN IN HET ASIEL: BEN IK DE LIEFDE NIET WAARD?

Redder Concetta bezocht een asiel in haar buurt en vond daar Bea. Deze arme ziel had 10 lange hopeloze jaren doorgebracht in een hok van ongeveer 2 x 2m2. Niemand zag haar, niemand zorgde voor haar. Ze lijkt de moed te hebben verloren om haar kleine hok in te ruilen voor iets wat ze nooit in haar leven heeft gekend. 

Ziekte goed te behandelen

Na een medisch onderzoek blijkt dat Bea aan Leishmania lijdt. Een ziekte die vroeger dodelijk was, maar nu een betere overlevingskans heeft dankzij nieuwe kennis. Honden met Leishmania stierven vroeger vroegtijdig, niet door de ziekte, maar door de allopurinol die ze levenslang slikten. Nier- en leverfalen traden op. Tegenwoordig krijgen honden het medicijn allopurinol nog zes maanden en wordt het niveau opnieuw bepaald. Dit betekent een veel betere prognose voor deze ziekte! 

Geef jij Bea een kans?

Bea zal waarschijnlijk overlijden in het asiel als ze niet snel wordt gered. In Italie zitten de asielen overvol en een oude hond als Bea heeft absoluut geen kans te worden gered! Bea verdient net als elke andere hond een zacht mandje, lekker op de bank en het gevoel dat er iemand van haar houdt, toch?

 

Op 12-jarige leeftijd en met haar kleine formaat vraagt Bea alleen maar om een beetje ruimte en daar zal ze altijd dankbaar voor zijn! Heb jij een plekje voor deze lieve hond? Neem dan snel contact op met de stichting!

Lees ook :

Niemand wil deze hond adopteren omdat hij er "te angstaanjagend" uitziet

Alle puppy's worden geadopteerd behalve Ollie, hij bleef helemaal alleen achter (video)

2024-05-02T12:54:25Z dg43tfdfdgfd