MAAK KENNIS MET SHAMROCK, HET GROEN GEBOREN PUPPY VAN EEN GOLDEN RETRIEVER.

Ontmoet Shamrock, de groene golden retrieverpuppy (Foto: Reproductie/TikTok)

Shamrock, een golden retrieverpuppy die groen werd geboren, heeft een legioen fans op sociale media veroverd vanwege zijn ongebruikelijke kleur.

+ Schattige video registreert genegenheid tussen dieren van verschillende soorten

In een video gedeeld op TikTok is te zien hoe Shamrock anders was dan haar broers en zussen na de geboorte. Naast dat ze iets kleiner was dan de anderen, had ze in plaats van dezelfde crèmekleurige vacht die goldens kenmerkt, groene vacht.

“Ondanks dat ze er anders uitziet, is ze gezond en gelukkig,” zei Carole DeBruler, mede-eigenaar en fokker van honden van Golden Treasures Kennel gevestigd in Pensacola, Florida, in gesprek met de website USA TODAY.

DeBruler, die al 17 jaar goldens fokt met haar man, vertelde dat ze dit al eerder heeft gezien. “Voor lichtgekleurde honden is het niet ongewoon om een groene tint te hebben. Maar het gebeurt meestal meteen,” legde DeBruler uit over Shamrock, die nu 8 weken oud is.

Ze gaf echter toe dat het geval van Shamrock een beetje anders was. “Bij Sham

rock verdween dit niet. Haar moeder likte haar schoon, we wasten haar en [het] bleef een helder limoengroen,” vertelde ze over het vachtkleed van het hondje.

Nu, ongeveer twee maanden later, zei DeBruler dat het grootste deel van de groene tint van haar vacht is verdwenen, maar dat er nog steeds wat groene kleur te zien is als ze in het water speelt en haar vacht nat wordt.

Dit content is gemaakt met behulp van AI.

2024-05-02T17:04:06Z dg43tfdfdgfd