Lifestyle

Trending:


Mascha's trendreport: alles wat je wil weten over de bruine liplijn

De bruine liplijn is helemaal terug!


Zomeractie: 5x Nouveau voor slechts €20

Dat is bijna 50% korting!


Curaçao: hopi aventura!

Verlies jezelf in het prachtige uitzicht, net een ansichtkaart.


Grazia tipt: deze festivals mag je niet missen

Dit zijn een paar van de leukste feestjes!


Lichaamsdelen die je niet nodig hebt

Geloof het of niet, maar wij mensen hebben lang niet al onze lichaamsdelen nodig om te overleven. Longen, ogen, nieren - totaal overbodig! Dat gaat misschien wat ver maar, maar feit is dat we heel goed zouden kunnen zonder enkele 'belangrijke' lichaamsdelen. Klik verder en ontdek welke van je organen je best kunt missen.


Kunnen bloesemessenties vitaliteit verhogen?

Bloemen worden al vele eeuwen gebruikt voor genezing. De bloesemessenties van vandaag zijn een relatief nieuwe trend, oorspronkelijk deel uitmakend van een vrij nichegedeelte van de welzijnscultuur. Maar net als alles wat alternatief is, worden ze steeds populairder. Bloesemessenties, niet te verwarren met etherische oliën, zijn vloeibare extracten van specifieke bloemen, gekozen vanwege hun genezende voordelen. Ze worden gezegd voordelen te hebben voor lichaam, geest en ziel, en maken deel uit van het rijk van behandelingen voor welzijn die bekend staan als subtiele energietherapieën. Klik verder om de genezende eigenschappen van bloesemessenties te ontdekken.


Beroemde mensen met leerstoornissen

Als we aan leerstoornissen denken, is dyslexie het eerste dat in ons opkomt. Het is een aandoening die de taalverwerkingsgebieden van de hersenen beïnvloedt en het lezen en verbinden van spraakklanken met letters en woorden lastig maakt. Dyslexie is de meest voorkomende leerstoornis, maar er zijn nog een aantal andere die het vermelden waard zijn, zoals dyscalculie, waarbij het moeilijk is om rekenkunde te begrijpen. Daarnaast is er dyspraxie, een neurologische aandoening die het vermogen van iemand om motorische taken te plannen en uit te voeren beïnvloedt, en ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder), wat kan resulteren in buitensporige niveaus van hyperactief en impulsief gedrag, wat leidt tot problemen bij het concentreren en stil blijven. Het vergroten van het bewustzijn over deze leerstoornissen is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat mensen tijdig hulp krijgen. Bovendien is het belangrijk dat de mensen om hen heen hen niet als ‘lui’ of ‘dom’ bestempelen, zoals helaas vaak het geval is. Enkele van de meest succesvolle sterren kregen ooit te maken met twijfel van hun leraren of familieleden toen ze worstelden met taken die voor anderen moeiteloos leken. Om te ontdekken welke sterren ondanks of zelfs dankzij hun leerstoornissen opmerkelijk succes hebben geboekt, klikt u door de galerij.


Wat gebeurt er met je lichaam als je eet terwijl je geen honger hebt?

Eten als we geen honger hebben, lijkt vrij onschuldig gedrag. De meesten van ons hebben het tenslotte gedaan, en velen van ons doen het zelfs regelmatig. Dit kan om een ​​aantal redenen gebeuren; we gaan naar de film en kopen popcorn, we eten dat laatste stukje pizza als dat niet echt nodig is, of snacken gewoon met vrienden bij een drankje. Eten als we geen honger hebben, is niet iets waar we vaak aan denken, maar hoeveel invloed heeft het eigenlijk op ons lichaam? In deze galerij ontdek je welke impact het consumeren van voedsel heeft op ons lichaam als we het niet echt nodig hebben. Klik verder om te zien wat er met je lichaam gebeurt als je eet terwijl je geen honger hebt.


Deze voedingsproducten vertragen het verouderingsproces

Wat je eet heeft uitwerking op je gezondheid, hoe je je voelt én hoe je eruit ziet. Wist je dat sommige voedingsproducten je zelfs helpen je jeugdigheid te behouden? Naast dat ze je fit houden, hebben ze ook een wonderbaarlijke werking op je huid. Benieuwd wat je in huis moet halen? Klik dan verder.


Waarom houden we ervan bepaalde beroemdheden te haten?

Bepaalde beroemdheden roepen positieve emoties op bij het publiek, terwijl anderen kritiek uitlokken vanwege hun problematische acties of uitspraken. Bovendien zijn er beroemde personen die eenvoudigweg de neiging hebben mensen te irriteren zonder enige openlijke wandaden. Waarom ervaren we zulke extreme reacties op beroemdheden? Wat zorgt ervoor dat mensen geïrriteerd raken door Anne Hathaway, maar dol zijn op Paul Rudd? Verken deze galerij en ontdek de redenen achter deze tegenstrijdige reacties. Klik door om aan de slag te gaan.


Emily (24) heeft geen kinderwens: 'Ik wil me laten steriliseren'

Hoewel Emily (24) wordt omringd door vriendinnen met een kinderwens, heeft zij die zelf absoluut niet. Ze weet zeker dat ze geen moeder wil worden. Nu niet en in de toekomst ook niet. 'Ik vind mijn eigen leven zoals het nu is veel te leuk.'


Wauw! Numidia deelt gigantische transformatie

'Als je ergens voor vecht, win je!'


Waarschuwing voor giftige plant jakobskruiskruid

Je ziet ze vaak in bermen, langs sloten, spoorlijnen, of langs weilanden. Jacobskruiskruid, met z'n gele bloemen. Maar ze zijn bedrieglijk gevaarlijk voor dieren, en daarom slaat boerenorganisatie LTO Noord alarm.


Prijzen van sommige bloemen twee tot drie keer zo hoog door schaars aanbod

Een zeer natte en koude lente heeft gezorgd voor een tekort aan zomerbloemen zoals zonnebloemen, die een moeilijke periode hadden.


Prijzen van nieuwe Oranje-shirts rijzen de pan uit: 'Uitbuiting van fans'

De prijzen van de officiële shirts van het Nederlands elftal lagen nog nooit zo hoog. De truitjes zijn voor 99,99 euro verkrijgbaar in de winkel. Desondanks gaan de shirtjes als warme broodjes over de toonbank.


Marie Claires weekendtips

Of je nu zin hebt om thuis te blijven of om de deur uit te gaan, wij delen tips!


In de Franse frietjes van McDonals zit veel meer dan alleen aardappel en zout

McDonald's mag niet langer zeggen dat zijn Franse frietjes niets anders bevatten dan aardappel en zout. Dat deed de fastfoodketen in een paginagrote krantenadvertentie in maart. Voedselwaakhond Foodwatch won hierover een zaak bij de Reclame Code Commissie. In de bewuste advertentie in de Volkskrant stond dat de frietjes "gemaakt worden van de allerlekkerste aardappelen, voornamelijk van Nederlandse bodem. En aan die aardappelen wordt verder...


Aha! Zó krijg je die nare zweetluchtjes uit je kledingstukken

We geven je drie tips.


Etenswaren die ontzettend slecht voor het milieu zijn

De keuzes die we maken met betrekking tot voedsel hebben niet alleen gevolgen voor onszelf, maar ook voor de planeet. Hoewel we steeds bewuster zijn geworden van de invloed die we hebben op de natuur, eten we nog steeds veel dingen die zeer schadelijk zijn voor het milieu. Bekijk deze galerij om erachter te komen wat de meest milieuonvriendelijke voedingsmiddelen ter wereld zijn.


Royals verschijnen massaal in bloemenprints bij Royal Ascot

Royals wearing florals!


Video: Barista uit Seattle slaat voorruit kapot met een hamer nadat bestuurder drankjes gooit

Video toont een barista uit Seattle die de voorruit van een klant kapotslaat nadat hij drankjes naar haar gooide tijdens een discussie over de prijs van een bestelling afgelopen donderdag (13). The post Video: Barista uit Seattle slaat voorruit kapot met een hamer nadat bestuurder drankjes gooit appeared first on Trânsito e metrô.


De mooiste foto's van Leontine Borsato


Albert en Charlene ruilen Olympisch tenue in voor gala-outfits

Albert strak in ’t pak en Charlene in een keurig (en peperduur) japonnetje – dat is hoe we Hunne Doorluchtige Hoogheden doorgaans kennen. Gisteren was dat echter nét even anders, en gingen zij binnen enkele uren van sportieve outfitjes naar gala-looks! Olympische vlam Je kunt ’t bijna niet gemist hebben: de Olympische Spelen vinden dit […] Het bericht Albert en Charlene ruilen Olympisch tenue in voor gala-outfits verscheen eerst op Beau Monde.


Manifesteren: wat is het en hoe werkt het?

Je hebt er vast wel eens over gehoord: manifesteren. Het wordt steeds populairder, maar wat is het eigenlijk, en hoe werkt het? Wat is manifesteren? Manifestatie wordt ook wel eens de ‘wet van aantrekking’ genoemd. Wat je aandacht geeft zal groeien, en wanneer je gedurende de dag veel aandacht aan iets besteedt manifesteer je het en zul je het bere...


's Werelds bizarste wedstrijden

Als mensen zijn we nu eenmaal een competitief volkje en er valt dan ook werkelijk van alles een wedstrijd van te maken. En met alles, bedoelen we ook echt alles. Zet je maar schrap, want je zult verstelt staan van wat we voor je in petto hebben.


Puppy achtergelaten in een doos pampers: een goedhartige ziel redt zijn leven

De arme puppy zocht alleen maar wat troost en liefde.


Zo recycle je (bijna) alles

Velen van ons recyclen dagelijks plastic, glas en metaal. We doen ons best voor het milieu en proberen om te recyclen en te hergebruiken wat we kunnen, maar soms weten we niet zeker wat te doen met bepaalde dingen. Wist je bijvoorbeeld al hoe je oude sneakers kunt hergebruiken? In deze fotoreeks, geven we je ideeën voor het recyclen en hergebruiken van verschillende dingen. Klik snel verder en laat je inspireren!


Waarom raakt tonijn zijn kwik niet kwijt?

Al vijftig jaar neemt de uitstoot van kwik af. Maar dat is niet terug te zien aan de hoeveelheden kwik in tonijn, een van de meest gegeten vissoorten ter wereld. Tot verrassing van onderzoekers is tonijn nog steeds bijna net zo zwaar vervuild met het zware metaal als in het begin van de jaren '70. Kwik is een vloeibaar metaal, dat zelfs bij kamertemperatuur in kleine hoeveelheden verdampt. Belangrijke bronnen van kwikvervuiling zijn kolen- en...


Nieuw soort mossel ontdekt

Dummy 6


McDonald's op de vingers getikt voor Franse frietjes-advertentie

McDonald's misleidt klanten door te stellen dat hun Franse frietjes alleen maar aardappels en zout bevatten. De fastfoodreus had een paginagrote advertentie geplaatst in de Volkskrant van 12 maart, waarin ze dit zeggen. Daarop diende voedselwaakhond Foodwatch een klacht in bij de Reclame Code Commissie.


De Weekendtips van Beau Monde

Eindelijk laat ’t zonnetje zich wat meer zien, en daarom hebben wij meteen de zomer in onze bol! Nog geen plannen dit weekend? Met deze leuke weekendtips is binnen blijven geen optie! Shop de nieuwe Ulla Johnson x Sisley-collectie Als glamourpoezen hebben we beauty en fashion natuurlijk hoog in het vaandel. Bijzonder fijn nieuws dus, […] Het bericht De Weekendtips van Beau Monde verscheen eerst op Beau Monde.


De zeldzaamste doodsoorzaken ter wereld

Er zijn heel wat nare manieren waarop mensen aan hun einde kunnen komen, en ondanks alles wat we weten over de dood, zijn er ongelooflijk vreemde en uitzonderlijk manieren waarop sommige mensen zijn gestorven. Of het nu gaat om ziektes of simpelweg bizarre ongelukken, klik door de volgende galerij om enkele van de zeldzaamste doodsoorzaken in de geschiedenis te ontdekken.


Bij H&M shop je nu een lookalike van de Natan-jurk van Máxima

Voor slechts 25 euro kun je er net zo bij lopen als onze koningin.


De smerigste plekken in je huis (en hoe je ze schoonmaakt)

Zelfs als je je huis regelmatig schoonmaakt, kan vuil en viezigheid zich toch ophopen op de meest onverwachte plaatsen in je huis. Deze plekken zijn vaak moeilijker te bereiken en kosten meer tijd om aan te pakken, daarom worden ze niet toegevoegd aan de gebruikelijke schoonmaak checklist. Het resultaat is een opeenhoping die vies of zelfs gevaarlijk kan worden als je ze over het hoofd ziet. Daarom hebben deze plekken ook de juiste aandacht nodig. Klik dus snel verder om erachter te komen waar het meeste vuil zich in je huis verbergt en hoe je elke plek precies schoonmaakt.


Je IQ verhogen kan! En nog best makkelijk ook

Intelligentie is ons vermogen om te begrijpen, te leren en te onthouden en de vaardigheid om die vergaarde kennis in te zetten bij het oplossen van problemen. De mate van intelligentie wordt uitgedrukt in het intelligentiequotiënt (IQ). Hoewel de ene persoon nu eenmaal wordt geboren met een hoger IQ dan de ander, betekent dat je IQ vaststaat. Met wat eenvoudige manieren kun je jouw intelligentie een boost geven en je IQ verhogen. Nieuwsgierig hoe? Klik dan verder!


Zo kun je nieuwe vriendschappen sluiten als volwassene

Goede vriendschappen zijn altijd de investering waard.


Hilarische reacties op 'hoe gaat het' die veel beter zijn dan 'prima'

De vraag “Hoe gaat het?” kan op zichzelf zo puur zijn, maar na verloop van tijd en veelvuldig gebruik is het een soort dwaze begroeting geworden, vaak met het even dwaze antwoord: 'Alles gaat goed, en met jou?' Soms komt die reactie voort uit het gevoel dat de ander niet op zoek is naar een echt antwoord, en soms komt het doordat mensen niet zomaar aan iedereen willen vertellen hoe het met hen gaat. Maar als je niet geïnteresseerd bent in het vertellen van de waarheid, kun je in plaats van blasé-interacties nog steeds de verwachtingen van mensen ondermijnen en ze een antwoord geven waar ze dagenlang om zullen lachen! Klik door om enkele van de grappigste, gekste en slimste antwoorden te zien op de alomtegenwoordige vraag die uw gevreesde praatjes nog spannender zal maken.


Endometriose : Waarschuwingssignalen Om Op Te Letten

Samenvatting Een aandoening waarbij het weefsel vergelijkbaar met de binnenwand van de baarmoeder (endometrium) buiten de baarmoeder groeit. Dit resulteert in bekkenpijn en onregelmatige menstruatiecyclus. Symptomen Als u nieuwe, ernstige of aanhoudende symptomen ervaart, neem dan contact op met een zorgverlener. Symptomen zijn onder andere: Pijnli...


Zilveren huwelijk: prins Edward en Sophie vieren trouwdag met romantisch kiekje

Het is vandaag 19 juni, of moeten we zeggen: de dag van de liefde? Want vandaag is het niet alleen dubbel feest in Zweden, waar zowel koning Carl Gustaf als dochter kroonprinses Victoria hun huwelijksjubileum vieren, maar ook bij de Britse royal family kan de vlag uit. De jongste zoon van wijlen koningin Elizabeth, prins Edward, is […] Het bericht Zilveren huwelijk: prins Edward en Sophie vieren trouwdag met romantisch kiekje verscheen eerst op...


4 sterrenbeelden met onwankelbare loyaliteit

Loyaliteit is een waardevolle en essentiële eigenschap in elke soort relatie, of het nu romantisch, vriendschappelijk of professioneel is. Sommige sterrenbeelden staan bekend om hun onwankelbare loyaliteit en toewijding aan degenen van wie ze houden.


Gezonde manieren om je woede te uiten

Woede is een menselijke emotie die we soms moeten uiten. Dat is gezond en nodig, maar soms komt het er minder tactisch uit en kunnen relaties en spullen letterlijk en figuurlijk beschadigd raken. Er zijn gelukkig technieken om je boosheid te helpen kanaliseren en te uiten op een minder schadelijke manier. Kun jij nog wel wat leren op dit gebied? Dan moet je zeker even verder klikken.


Onderzoek: ouders vinden het lastig om kind (op tijd) naar bed te krijgen

Treuzelen, huilen, of gewoon weigeren... Maar liefst een op de vier ouders vindt het lastig om hun kind (op tijd) naar bed te krijgen, blijkt uit recent onderzoek. Herkenbaar?


We bezuinigen op boodschappen en daar hebben merkartikelen flink last van

De grote A-merken proberen consumenten te lokken met aanbiedingen. Maar die tactiek werkt niet meer. Dat blijkt uit de analyse van kassagegevens die marktonderzoeksbureau Circana via de Financial Times naar buiten brengt. Consumenten kopen minder merkproducten en wachten op de aanbiedingen. Maar dat vreet de marge van de grote levensmiddelenproducenten weg. Hun winst en volume dalen omdat hun producten te duur zijn geworden. Hoewel het aantal...


Wereldsteden: toen en nu

Steden zijn constant in ontwikkeling, maar naarmate de tijd verstrijkt, slaagt men er in sommige toch in de meest iconische en historische monumenten te behouden. Kijken naar het verleden is een geweldige manier om het heden te begrijpen. In deze galerij kun je zien hoe enkele van de beroemdste steden ter wereld er vroeger uitzagen en hoe ze er vandaag de dag uitzien. Klik verder en laat je verbazen door de evolutie die deze beroemde steden hebben doorgemaakt.


De nieuwe Elegance ligt nu in de winkels!

Dit kun je verwachten in de grote zomerspecial.


Limerence: wanneer verliefdheid een obsessie wordt

Je hebt wellicht weleens gemerkt dat je jezelf moeilijk onder controle krijgt als je verliefd bent en dat je soms de trekken hebt van een verslaafde. Dat is allemaal heel normaal. Echter kan het doorslaan in zo'n extreme verliefdheid dat je erdoor geobsedeerd wordt. Dat is wanneer verliefdheid omslaat in 'limerence'. En echt, dit moet je niet onderschatten. Wat zijn de kenmerken van limerence en welke gevaarlijke gevolgen kan dit hebben? Klik verder en ontdek!


Wanneer is het volle maan?

Als je het ons vraagt is en blijft de volle maan een uniek natuurfenomeen. Kun jij ook niet wachten om plaats te nemen op je balkon of op een bijzonder plekje in de natuur om de volle maan te spotten? Dan helpen wij je een handje op weg door je te vertellen wanneer het volle maan is in 2024.Voordat we beginnen over de dagen waarop je in 2024 de vol...


Waarom kinderen grootbrengen zoveel zwaarder is dan vroeger

Veel ouders klagen over hun kroost: een gebrek aan slaap, te weinig 'me-time' en dan moeten er ook nog gezonde schooltraktaties komen. Hoewel er minder kinderen worden geboren dan ooit, lijkt het grootbrengen ervan stukken zwaarder geworden. Is dat ook zo? Maartje Luijk, hoogleraar pedagogiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, legt in de Volkskrant uit dat er inderdaad enkele ontwikkelingen zijn waardoor de opvoeding net een tandje lastiger...


Prinses Alexia: “Ik kan niet doen wat ik wil”


Zo overleef je een festival vol regen: dit heb je nodig

Laat de regen je festivalplezier niet verpesten