Trending:


Zonder het te weten gebruikte oudere vrouw een stuk amber ter waarde van 1 miljoen dollar als deurstopper

Zonder het te weten gebruikte een oudere vrouw jarenlang een stuk Roemeens amber, dat 1 miljoen dollar waard is, als deurstopper. The post Zonder het te weten gebruikte oudere vrouw een stuk amber ter waarde van 1 miljoen dollar als deurstopper appeared first on Instafamosos.


The Row, symbool van stille luxe, stijgt en wordt gewaardeerd op R$ 5,62 miljard

Gesteund door investeringen van de eigenaren van Chanel en de erfgename van L'Oréal, heeft het merk van de Olsen-tweeling, The Row, bekend als het ultieme symbool van stille luxe, zijn waardering zien stijgen naar een indrukwekkende R$ 5,62 miljard, volgens de website Luxury Launches.


Zo vaak zou je eigenlijk je bh’s moeten wassen

ben jij ook schuldig aan de: ‘ik trek deze bh nog wel een dag aan’ methode of was jij je bh minstens elke week of zelfs dag? Het blijft een raadsel hoe vaak je eigenlijk je bh’s hoort te wassen. Trendalert is daarom op onderzoek uitgegaan, zodat er voor eens en voor altijd een punt achter deze discussie kan worden gezet. Dit is hoe vaak jij het bes...


Waarom Kate en Meghan nooit de tiara van Diana zullen dragen

Beide schoondochters van prinses Diana worden regelmatig gespot in juwelen van hun schoonmoeder. Maar de tiara die zij tijdens haar huwelijksdag droeg? Die zullen ze nooit in handen krijgen. En daar is een specifieke reden voor.


Review: AirPods 4, beter dan de AirPods Pro?

Getest: de nieuwste oortjes van Apple. Deze generatie, de AirPods 4, komt voor het eerst in twee varianten, mét en zonder actieve ruisonderdrukking (ANC). Erwin heeft de versie met ANC getest en vertelt je of je voor deze moet gaan, of toch voor de AirPods Pro. Waar zit het prijsverschil in?


Films op tv: alle filmtips voor komende week

Elke dag lichten we de beste film op tv uit zodat het kiezen van een film die op televisie te zien is, nog makkelijker wordt. Ook deze week worden er…


Therapeut wordt viraal door 9 telefoongewoonten te onthullen die een huwelijk kunnen ruïneren

Een relatietherapeut, Jonathan Van Viegen, is viraal gegaan nadat hij een video op Instagram had gedeeld waarin hij negen telefoongewoonten onthult die een huwelijk kunnen schaden. The post Therapeut wordt viraal door 9 telefoongewoonten te onthullen die een huwelijk kunnen ruïneren appeared first on Instafamosos.


YouTuber gaat viraal door het bouwen van een levensgrote “LEGO Monkey Bike” met een 3D-printer

De YouTuber Matt Denton, bekend om het bouwen van levensechte LEGO Technic kits met behulp van 3D-printers, heeft opnieuw indruk gemaakt met zijn creatie.


Het 'Gouden Kind' syndroom: hoe voortrekken kinderen beïnvloedt

Het 'gouden kind' syndroom verwijst naar een situatie in een gezin waarin één kind voortdurend wordt geprezen en voorgetrokken door de ouders, terwijl andere kinderen minder aandacht of waardering krijgen. Dit kind wordt gezien als perfect of speciaal en kan daardoor hoge verwachtingen voelen om altijd aan dat beeld te voldoen. Door deze voorkeursbehandeling kan het 'gouden kind' later in het leven problemen ondervinden. Ze kunnen moeite hebben...


"Amalia moet belangrijke keuze maken"

"Amalia moet belangrijke keuze maken"


All glammed up: dit droegen de sterren op de rode loper van de Emmy's!

Diamanten, designers en de crème de la crème van Hollywood en omstreken: het was gisteravond weer tijd voor een feestelijke prijzenregen. In het Peacock Theater in Los Angeles kwamen de sterren in hun mooiste outfits tevoorschijn om hun collega's toe te juichen en natuurlijk zelf die felbegeerde Emmy's in ontvangst te nemen. Wij nemen een duik in onze favoriete looks!


Cafépraat


Wat eten soldaten van over de hele wereld?

Gevechtsrantsoenen, ook wel veldrantsoenen of rantsoenpakketten genoemd, worden al tientallen jaren door de strijdkrachten gebruikt. Ze hebben echter een lange weg afgelegd, zowel qua voedingswaarde als qua technologie (je hebt bijvoorbeeld geen vuur meer nodig om een ​​warme maaltijd te nuttigen). Deze rantsoenen zijn specifiek afgestemd op de nationale smaak en voor de meeste zijn er verschillende menu's beschikbaar. Moderne gevechtsrantsoenen zijn ook geschikt voor mensen met speciale dieetwensen. Benieuwd wat troepen uit verschillende landen over de hele wereld eten? Klik door de galerij en laat je verrassen!


Dineren, dansen en vorstelijk overnachten bij Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem

Meer dan de helft van de Nederlanders verblijft weleens een paar nachten in het eigen land. Dat blijkt uit de cijfers van CBS. Een stad perfect voor een weekendje weg is Doetinchem, vanwege de rijke geschiedenis, het complete centrum en de gezellige evenementen. Waar jaarlijks veel mensen op af komen, is Food Festival Buitenplaats. De locatie is in het park van Hotel Villa Ruimzicht. Voor de editie van 2024 werd de redactie van Reisleven...


Threads en Instagram delen straks comments

Threads is het kind van Instagram. Het op tekst gebaseerde sociale medium heeft een sterke relatie met de fotodienst. Deze relatie zal alleen maar intenser worden.


Van gezond zelf koken naar gezond kant-en-klaar gemak en minder alcohol

De wereldwijde Covid-19 pandemie was de grootste gezondheidscrisis van een generatie. Levens veranderden van de ene op andere dag door lockdowns die restaurants, pubs en cafés sloten en mensen thuis hielden. Net als het thuiswerken. Onderzoeksbureau Mintel bekeek welke veranderingen in eet- en drinkgewoonten zijn blijven hangen. De lockdowns veranderden onze eet- en drinkgewoonten drastisch. Sociale contactmomenten namen af en ook het...


McDonald's komt met een nieuw menu – en hier zaten we al een tijdje op te wachten

McDonald's komt met het beste nieuws van vandaag. De fastfoodketen lanceert namelijk het Twaalfuurtje in de vorm van het McKroket Menu!


Sui, Fantom (FTM) breekt uit na consolidatiefase

Sui (SUI) en Fantom (FTM) hebben interessante prijsbewegingen laten zien na hun respectievelijke consolidatiefases. Hoewel Sui na de integratie-upgrades een positief potentieel laat zien, wordt het herstel van Fantom getemperd door voorzichtige on-chain statistieken. SUI-prijs stijgt 15% in een week door positieve ontwikkelingen Sui (SUI) heeft de ...


Werkt de 5 tot 9-routine echt? Grazia probeerde het uit

We zien het steeds vaker voorbijkomen op TikTok: de 5 tot 9-routine. Hierbij heb je al een hele ochtendroutine gedaan vóórdat je werkdag begint. Journalist Roos Hooijer was er benieuwd naar en besloot de proef op de som te nemen. Voor Grazia hield ze haar ervaringen bij.


Als je nieuwe (winter)banden laat monteren moet je dit nooit vergeten te vragen, waarschuwt bandenfabrikant

Ga je voor nieuwe banden of voor winterbanden? Maak deze fout dan niet


Recept: zo maak je de banoffee baked oats uit de Ontbijtbijbel van Chickslovefood

Je dag starten met een extra lekker ontbijt? Yes, please! In de Ontbijtbijfel van Nina en Elise van Chickslovefood staan de heerlijkste ontbijtrecepten. Wij mogen het recept voor de banoffee baked oats met je delen!


Wordt een pro in LinkedIn: Tips voor een ijzersterk profiel en netwerk

LinkedIn is meer dan alleen een website voor informatie—het is een manier om te laten zien wie je bent en wat je zoal in huis hebt. Het is vergelijkbaar met je digitale cv en is cruciaal voor een sterke online aanwezigheid. LinkedIn heeft meer dan 700 miljoen gebruikers en is een plek om te verbinden, netwerken en je carrièrekansen te vergroten. Als je de beste tips en trucs kent voor het optimaliseren van je LinkedIn-profiel, kun je opvallen in de massa! Of je nu op zoek bent naar je volgende baan, vacatures plaatst of iets heel anders doet, LinkedIn kan een krachtig hulpmiddel zijn als je weet hoe je het moet gebruiken. Benieuwd om meer te leren? Klik verder om te verkennen.


4 redenen waarom je schoenen nooit uit moet doen tijdens het vliegen

Als je gaat vliegen, zeker op een verre vlucht, doe je liefst je schoenen uit. Als je een nachtvlucht hebt, lijkt het gek om met schoenen aan te gaan slapen. Toch is het niet verstandig om deze uit te trekken om verschillende redenen. Waarschijnlijk denk je in eerste instantie aan vieze voeten en zweetlucht. Dat is echter niet de hoofdreden om ze aan te houden. Het heeft ook te maken met gezondheid en veiligheid. Schoenen aan houden is echt...


Deze week nieuw op Netflix (16 t/m 22 september, 2024)

Een nieuwe week is weer gestart en er staat genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en…


Snelle evolutionaire reactie van fruitvliegjes maakt hen beter bestand tegen opwarming. Maar dat is slecht nieuws voor andere soorten

Fruitvliegjes wachten niet af tot het echt te heet wordt onder de voeten. Ze blijken zich de afgelopen twintig jaar al volop te hebben aangepast aan de stijgende temperaturen. De opkomst van genetische variaties, die de tolerantie voor hoge temperaturen verbeteren in populaties van fruitvliegjes, is de laatste decennia versneld, ontdekten onderzoekers uit Barcelona. Het […] Meer wetenschap? Lees de nieuwste artikelen op Scientias.nl .


Margot Robbie het nieuwe gezicht van Chanel N°5

Margot Robbie is een onstuitende kracht in de filmwereld. De Australische actrice en producer creëert de mooiste films en is sinds 2018 ambassadeur van Chanel. Maar dat is nog niet alles: binnenkort schittert ze namelijk in de nieuwe campagne van het iconische N°5-parfum van het modehuis!


Leuke weetjes over dolfijnen die je zullen verrassen

Dolfijnen zijn bijzondere wezens. Ze hebben een sociaal karakter, zien er lief uit en zijn uitzonderlijk intelligent. Hoewel ze populair zijn, zijn er veel interessante feitjes over deze zeezoogdieren die de meeste mensen nog niet wisten. Deze weetjes gaan over van alles: van hun sociale leven tot hun rol in de moderne oorlogsvoering! Klik verder en ga op een onderwaterontdekkingsreis in de fascinerende wereld van dolfijnen.


Rare dingen die er met je lichaam gebeuren als je sterft

Hoewel veel aspecten rond de dood nog in nevelen zijn gehuld, zijn andere grondig bestudeerd. Misschien dat je al het een en ander weet wat er met je lichaam gebeurt, eenmaal de ziel het heeft verlaten. Maar er komt nog veel meer bij kijken dan je denkt en sommige van de verassende feiten in deze galerij zullen je verbazen. Klik snel verder!


Sociale uitputting: wat het is, wat de symptomen zijn en hoe je ervan herstelt

Sociale uitputting of vermoeidheid is de term voor het gevoel overweldigd en uitgeput te zijn door voortdurende interacties met andere mensen. Of het nu op het werk is, op school of zelfs in ons privéleven, weinig of geen tijd voor onszelf hebben wanneer we met anderen communiceren kan emotioneel en mentaal uitputtend werken. En hoewel iedereen sociale uitputting kan ervaren, zijn introverte mensen hier vatbaarder voor. Klik verder voor meer informatie over sociale uitputting.


Ondertussen in het peloton | Thibau Nys verrast met blonde coup, Van Aert vierde verjaardag in stilte

Dagelijks gebeurt er enorm veel in de wielerwereld en de informatiemachine stopt vrijwel nooit. Maar naast het grote en belangrijkste nieuws, komen er ook veel kleine nieuwtjes, geruchten of feitjes voorbij. Daarvoor heeft In de Leiderstrui ' O ndertussen in het peloton' gemaakt, zodat u ook de kleine nieuwtjes niet mist. Dit vullen we aan met leuke posts van sociale media. Sommige berichten komen met een flinke korrel zout. Lees meer...


6x de mooiste hoedjes van Máxima op Prinsjesdag door de jaren heen

Morgen is het Prinsjesdag, vandaag blikken we even terug op een paar van de beeldige en bizarre hoedjes waar koningin Máxima ons door de jaren heen op trakteerde!


Back to nature: doorgewinterde wandelaar Christophe Deblaere geeft tips

Je lijf uitdagen, het avontuur opzoeken en je horizon verbreden. Dat doen we door te gaan hiken/trekken. Lekker dicht bij huis op de Veluwe, of verder weg met een huttentocht in de Alpen. Maar... hoe pak je dat aan?


Dit is waarom je nooit direct na het drinken van koffie je tanden moet gaan poetsen

Loop je vanuit de slaapkamer in één keer door naar het koffiezetapparaat? Je zult niet de enige zijn die 's ochtends vroeg een sterke behoefte heeft aan een goeie kop koffie. Maar misschien is het voor de gezondheid van je gebit beter om je ochtendroutine aan te passen. “Als tandplak op je tanden zit wanneer je koffie drinkt, kan koffie vlekken op het tandplak maken, waardoor de tanden donkerder lijken”, zegt Dr. Sharon Huang van...


Het aantal syfilisgevallen neemt toe. Een alarmerende trend?

Syfilis bestaat al eeuwen. In feite zou de eerste geregistreerde uitbraak hebben plaatsgevonden in de jaren 1490 in Napels, Italië, tijdens een Franse invasie. Maar pas in 1905 werd het organisme dat de infectie veroorzaakte geïsoleerd en geïdentificeerd in een kliniek in Berlijn. Het aantal patiënten daalde in de jaren na de Tweede Wereldoorlog, omdat penicilline werd gebruikt om het te behandelen. Recente cijfers duiden echter op een zorgwekkende trend: syfilis neemt weer toe Bovendien vindt deze heropleving in een alarmerend tempo plaats, waarbij in de Verenigde Staten een groot aantal baby's met aangeboren syfilis wordt geboren. Het geldt echter niet alleen voor de VS: volgens gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie die in 2020 zijn gepubliceerd, is het toenemende aantal syfilisgevallen een mondiaal fenomeen. Benieuwd naar meer? Klik op deze galerij om te ontdekken hoe u syfilis kunt herkennen, behandelen en voorkomen.


Tekenen dat je een hoogbegaafd kind heb

De definitie van een hoogbegaafd kind is iemand die zich met zijn intelligentie in de top 2% van de bevolking bevindt, aldus psycholoog Dr. Kahina Louis. Hoewel veel ouders denken dat hun kinderen genieën zijn, heeft dit eerder te maken met vooroordelen. Er zijn echter tekenen die duiden op hoogbegaafdheid. Benieuwd welke? Je ontdekt het als je verderklikt.


Dyslexie een probleem? We hebben dyslectische mensen juist hard nodig voor ons voortbestaan

Dyslexie wordt nog te vaak gezien als iets lastigs, waar je mee moet leren leven. Onderzoekers stellen nu dat er ook veel voordelen zitten aan woordblindheid. Dyslectische mensen zouden zelfs een belangrijke rol spelen in onze evolutie als mensen. Mensen die geboren zijn met een vorm van dyslexie zouden van nature beter zijn in het […] Meer wetenschap? Lees de nieuwste artikelen op Scientias.nl .


Hierom zijn mensen die vroeg en veel kerstversiering ophangen gelukkiger

Over 100 dagen is het kerst; bij tuincentra en warenhuizen schieten de kerstmarkten uit de grond. Ben jij zo iemand die nu alweer staat te springen om de kerstboom op te tuigen en het huis in een hysterische lichtshow om te toveren? Dan heb je geluk, want volgens onderzoek van de University of Utah zijn mensen die vroeg hun kerstversiering van stal halen doorgaans gelukkiger. Kerstinkopen in september? De Britse psychoanalyticus Steve McKeown en...


Mysterieuze miniserie is een aanrader op Netflix: 'Deze is heel goed'

Wat een gezellig middagje had moeten worden, loopt uit tot een grote ruzie in Pieces of Her (2022). De mysterieuze miniserie staat al enkele jaren op…


Lovebombing: waarom moet je daar voor uitkijken?


Deze sterren vinden zichzelf lelijk

Iedereen maakt zich weleens druk over zijn uiterlijk. Of het nu dat extra rolletje buikvet of die grote neus is. Het is volkomen normaal dat je niet even blij bent met alle kenmerken van je uiterlijk. Maar als je lijdt aan body dismorphia (ingebeelde lelijkheid), dan word je zo gefixeerd op datgene dat je lelijk vindt aan jezelf dat je jezelf niet meer als geheel ziet. Het kan zelfs leiden tot angst en depressie. En doordat er steeds meer nadruk lijkt te liggen op het perfecte uiterlijk, komt deze stoornis steeds meer voor. Benieuwd wie van de sterren zich ook inbeeldde dat ze extreem lelijk waren? Klik dan verder.


De beste oefeningen om buikvet te verbranden

Het bezorgt velen van ons kopzorgen: hoe kom je toch van die buikrolletjes af? Een eerste stap is natuurlijk wat je eet. Je moet je stofwisseling op gang brengen en minder calorieën innemen dan dat je verbruikt op een dag. Dieet is daarom erg belangrijk. Maar vet verbrand je op meerdere manieren. Door je hartslag te verhogen en je spieren aan het werk te zetten. Klik verder en ontdek wat de meest effectieve oefeningen daarvoor zijn.


'Thuisbatterij kan zorgen voor grotere problemen op het stroomnet'

Het stroomnet raakt overbelast, zeker als zonnepanelen goed op gang zijn. Thuisbatterijen lijken dan een oplossing, maar ze zorgen juist voor een extra piekbelasting, stelt netbeheerder Stedin.


De toiletblunders van de sterren

Beroemd of niet beroemd, iedereen moet naar het toilet. Meestal praten we liever niet over wat we allemaal uitspoken in de badkamer, maar sommige toiletverhalen zijn nu eenmaal zo hilarisch dat ze gedeeld moeten worden. Klik verder en ontdek de grappigste, gênantste en smerigste toiletblunders van bekende Nederlanders.


Als je serieus bent met afvallen, is alcohol een slecht idee

Als je bezig bent met afvallen, dan weet je dat dit gepaard kan gaan met veel ups en downs (letterlijk). Je hebt waarschijnlijk overwogen wat je eet, wat je niet eet en natuurlijk hoeveel je beweegt. En als je alcohol drinkt, heb je daar misschien ook over nagedacht. Maar vermoedelijk alleen over de calorien die er in zitten. Wat is precies de invloed van alcohol op afvallen? Kan een biertje met je collega's of een glas wijn als je thuiskomt...


Robusta- en Arabica-koffieprijzen stijgen, maïs en sojabonen staan op het punt van uitsterven

De koffieprijs zette deze week zijn sterke stijging voort, een trend die al een paar jaar gaande is. Gegevens van TradingView laten zien dat koffie de afgelopen zeven opeenvolgende maanden is gestegen en het hoogste punt sinds 2011 heeft bereikt. De prijs is met meer dan 205% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in 2020. De futures voor rob...


Hoe de maansverduistering van 17 september elk sterrenbeeld zal beïnvloeden

De winter komt ten einde, maar sommige astrologische cycli die je leven kunnen veranderen, beginnen net. Op 17 september verschijnt er een volle maansverduistering in Vissen aan de hemel, slechts een paar dagen voordat de lente-equinox een nieuw seizoen aankondigt.


Dank jij jouw slechte gewoontes aan je sterrenbeeld?

Ondanks het voortdurende debat over de geldigheid van sterrenbeelden, is het ongelooflijk hoe bepaalde mensen de neiging hebben een bepaalde reeks eigenaardigheden te hebben die tot griezelig vergelijkbaar – bijna voorspelbaar – gedrag leiden. Sommige van deze eigenschappen zijn positief en andere... laten we zeggen dat ze deel uitmaken van jouw unieke charme en dat je ze in je voordeel kunt gebruiken. Het beste van zelfontdekking is de mogelijkheid om problemen aan te pakken die van invloed kunnen zijn op ons leven. Als u begrijpt hoe uw teken neigt naar bepaald gedrag, kunt u uw probleemoplossende vaardigheden versnellen. Zodra je de code achter de vervelende gewoonten die je veren (en die om je heen) in de war brengen, hebt gekraakt, ben je op de snelweg naar zelfverbetering. Klik door de galerij en ontdek wat de slechtste gewoonten zijn die bij elk sterrenbeeld horen. Als het niet voor hemelse zelfreflectie is, dan in ieder geval om te begrijpen waarom de gewoonten van anderen op je zenuwen werken.


Help! Mijn baby heeft last van spruw: Wat is het en wat kun je doen?

Je hebt net een ritme gevonden met je baby en dan merk je ineens dat er iets aan de hand is. Je ziet witte plekjes op de tong, de binnenkant van de wangen of het gehemelte. Misschien huilt je baby vaker dan normaal of wil hij ineens niet goed drinken. Grote kans dat je baby last heeft van spruw.


Wekelijkse Tarotvoorspelling: Blijf gefocust en vastberaden

De wekelijkse tarotvoorspelling van 16 tot 22 september vraagt je om gefocust en vastberaden te blijven. Zo moet je week zijn!<


Leven met dissociatieve identiteitsstoornis

Stel je voor dat je je een vreemde voelt in je eigen lichaam. Alsof je wakker wordt en de voorkeuren of gedachten in je eigen geest niet herkent. Wat als je meer dan één identiteit of persoonlijkheidsstaat zou hebben, elk met zijn eigen gedachten, zorgen, stemmen en gedragingen? Dit uitdagende scenario is geen plot voor een film - het is een trieste en verwarrende realiteit voor sommigen. Dissociatieve identiteitsstoornis (DIS), eerder bekend als een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, is een uiterst complexe psychische aandoening. Mensen met DIS dissociëren vaak, of raken losgekoppeld van herinneringen, gevoelens, gedachten en meer, als een manier om met trauma om te gaan. Of je nu iemand kent met DIS of niet, jezelf informeren over deze stoornis kan enorm nuttig zijn. Klik verder om hier meer over te weten.