gezondheid

Trending:


Hallo volle bos! 4 manieren om dikker haar te krijgen

Een volle bos haar, dat willen we natuurlijk allemaal! Maar helaas, niet iedereen is gezegend met een dikke bos haar. Gelukkig zijn er wél een aantal dingen die je kunt doen om je lokken voller te krijgen. Wij zetten vier manieren op een rij!


Royals verzoenen zich


Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 36, 2024)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een heleboel nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks…


Hoe Koreaanse Kimchi je van de bierbuik kan afhelpen

Kimchi, een traditioneel Koreaans gerecht van gefermenteerde groenten, is niet alleen een smaakvolle toevoeging aan maaltijden, maar kan ook bijdragen aan gewichtsverlies. Dit komt door de combinatie van lage calorieën, hoge vezelgehalte en de aanwezigheid van probiotica die de spijsvertering en darmgezondheid ondersteunen. Wat is Kimchi? Kimchi bestaat voornamelijk uit Chinese kool en radijs, die worden gefermenteerd met een mix van knoflook,...


Zo help je je kind van het vapen af: 'Word in ieder geval nooit boos'

Het aantal jongeren dat vapet, stijgt schrikbarend. Ze doen het steeds meer, en beginnen er steeds jonger aan. Terwijl vapen niet minder schadelijk is dan sigaretten – juist bij jongeren kan het veel kwaad. Hoe help je als ouder je kind om ermee te stoppen? "Veel ouders onderschatten hun eigen rol. Wat jij vindt, is wel degelijk belangrijk."


7x zomerse looks met een Hollywood-vibe

Flaneren tussen de sterren op de mooiste boulevards ter wereld. In deze items met vintage Hollywood-vibes schitter je als de zon op de golven.


Wie zijn de populaire zangeressen?

Wie zijn de populaire zangeressen?


Win! 5x een set Loveli Hair Oil dry & damaged hair én het Eye Serum t.w.v. € 37

Wil jij jezelf deze herfst verwennen? Dat kan zeker met de Loveli Hair Oil en het Eye Serum. Wij geven vijf sets van de producten weg. Lees snel verder hoe je mee kunt doen!


Winkelaar krijgt schrik van haar leven wanneer ze een bontmuts probeert te pakken en deze plotseling beweegt

Tijdens het winkelen in een tweedehandswinkel kun je soms kleine schatten en verrassende items vinden. En deze New Yorker heeft tijdens het shoppen zeker iets heel verrassends gevonden.


De nadelen van vroeg opstaan

In onze samenleving heeft vroeg opstaan een soort aanzien. Het wordt vaak geassocieerd met diegene die een druk en/of actief leven hebben, terwijl laat opstaan eerder wordt geassocieerd met luiheid. Echter verschilt de tijd waarop iemand het beste presteert per persoon. En hoewel we veel horen over de voordelen van vroeg opstaan, zitten er toch ook wat nadelen aan. Nieuwsgierig? Klik dan verder!


Zo scoor je de Patta x Nike Air Max 1 Chlorophyll

Je moet er écht op tijd bij zijn


Hoe nat moet het wegdek zijn voordat je snelheid moet minderen?

Want je hebt nat... en je hebt nat


Je spendeert 3 jaar van je leven op de wc. En meer weetjes over het toilet

Toiletten zijn meer dan alleen sanitaire voorzieningen. Hoewel ze van cruciaal belang zijn voor onze gezondheid, zijn ze om verschillende redenen ook onderwerp van discussie geweest. Als je door deze galerij gaat en je afvraagt waarom je zo geïnteresseerd bent in wc's, kun je er zeker van zijn dat je niet de enige bent. Klik verder en leer meer over dit verrassend interessante onderwerp.


Iedereen onder de indruk van nieuwe look prins William: "We zijn allemaal aan het zwijmelen"

Ook voor prins William is de vakantie voorbij. Hij was in Londen aanwezig bij een tentoonstelling, maar hoewel er genoeg mooie kunst was, ging het vooral om de nieuwe look van de 43-jarige zoon van koning Charles. "Hij heeft er nog nooit zo goed uitgezien." We kennen William vooral gladgeschoren en een tikkeltje braafjes. Maar zijn baardje geeft hem een veel gesoigneerdere uitstraling. Tot groot genoegen van de vrouwen aan de andere kant van het...


Hoe griezelig echt lijken deze dubbelgangers?!

Stel je voor dat er ergens ter wereld iemand rondloopt die er exact hetzelfde uitziet als jij. Het bestaat! Voor veel beroemdheden komt zo'n bliksemafleider soms best goed uit. Kun jij het het verschil zien tussen deze dubbelganger of de echte? We zijn benieuwd!


Waarom snurk ik nu ik zwanger ben?

Snurken, een zwangerschapskwaal waar weinig vrouwen over praten. Toch hebben ontzettend veel zwangere vrouwen hiermee te maken. Snurken tijdens de zwangerschap kan vervelend zijn en zorgen voor een vervelende nachtrust voor jou én je partner. Maar hoe komt het dat je ineens snurkt tijdens de zwangerschap? En wat kun je hier tegen doen?


Aardappelen zonder poten, de zesvoudige zegen van Solynta

Nederlandse telers zijn goed voor zo'n 60% van de wereldwijde markt voor pootaardappelen. Het extreem natte jaar rijdt de oogst in de wielen. De ziektedruk is hoog. Al voor het derde jaar op rij daalde het pootgoedareaal in Nederland omdat de teeltomstandigheden moeilijker worden door het weer en restrictief beleid ten aanzien van gewasbeschermingsmiddelen. Aardappelen zijn een knollenbusiness. Is aardappelzaad misschien een oplossing? De...


Ondergoed beïnvloedt de mannelijke vruchtbaarheid. En meer feitjes over het mannelijk lichaam

Het mannelijk lichaam heeft zijn eigen unieke kenmerken. Hoewel we ons bewust zijn van de mannelijke voortplantingsorganen en verhoogde testosteronniveaus, is er meer aan de hand met het mannelijk lichaam. Wist je bijvoorbeeld dat mannen onder bepaalde omstandigheden melk kunnen produceren? Of dat mannelijke foetussen erecties kunnen hebben in de baarmoeder? Zin in meer van dit soort weetjes? Klik dan verder!


Kleine details die veel over je persoonlijkheid onthullen

We geven veel geld uit aan datgene waarmee we onze persoonlijkheid kunnen uitdrukken. Kleding en accessoires zijn daar een goed voorbeeld van. Maar waar je je misschien minder bewust van bent is dat de manier waarop je bepaalde dingen doet, hoe klein ook, veel over je vertelt. Van de druk die je uitoefent bij schrijven tot de manier waarop je je wc-rol hangt. Benieuwd naar wat dit precies over je zegt? Klik verder en ontdek!


Opnieuw paralympisch zilver voor dressuuramazone Van der Horst

VERSAILLES (ANP) - Dressuuramazone Rixt van der Horst heeft op de Paralympische Spelen van Parijs haar derde zilveren medaille veroverd. Tijdens de individuele kür op muziek in de paleistuinen van Versailles eindigde de 32-jarige Nederlandse met haar paard Royal Fonq op de tweede plaats. Net als eerder deze week tijdens de Grand Prix was de Amerikaanse Rebecca Hart zaterdag met 83,534 procent een maatje te groot voor Van der Horst (83,007...


Favoriete Restaurant van Prinses Diana Te Koop voor € 50 Miljoen

Het favoriete restaurant van Prinses Diana staat te koop voor € 50 miljoen. De iconische French Horn in Berkshire, geliefd bij Hollywood-celebrities, bedient al meer dan 50 jaar klanten en zoekt nu een nieuwe eigenaar. Als bonus krijg je George en Amal Clooney als buren.


How to: de juiste positie aannemen tijdens het planken

Het concept planken lijkt vrij simpel: je gaat op je buik liggen en doet je ellebogen onder je schouders. Vervolgens steun je op je onderarmen en tenen en houdt deze houding vast. Toch planken veel mensen nog steeds in de verkeerde positie. We leggen je uit hoe je deze oefening perfect uitvoert.


Waarom het zo goed voor je is om een lang weekend vrij te hebben

Lange weekenden zijn een welkome afwisseling voor iedereen die fulltime werkt. Wat je plannen ook zijn, met een extra dag vrij lijk je ineens zoveel meer te kunnen doen in één weekend. Maar heb je ook als eens nagedacht over de positieve effecten van zo'n verlengd weekend op je mentale en fysieke gezondheid?


Dit zijn de gezondheidsvoordelen van dadels

Dadels zijn heerlijke zoete vruchten afkomstig uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika en worden zowel vers als gedroogd gegeten. Ook in Nederland zijn deze vruchten populair, omdat ze een heerlijke zoete smaak hebben en ook nog eens hartstikke gezond zijn. Wij leggen je uit waarom dadels in je eetpatroon thuishoren.


Beroemde figuren die geadopteerd zijn

Adoptie komt vaker voor dan veel mensen beseffen. De kans is groot dat je al minstens één persoon kent die is geadopteerd: of dat zul je op een bepaald moment in je leven doen. Op dezelfde manier zijn ook veel beroemdheden geadopteerd; beroemd zijn betekent niet dat je bent vrijgesteld van de realiteit van adoptie. Nieuwsgierig? Klik op de galerij om meer te weten te komen over beroemde personen die op jonge leeftijd zijn geadopteerd.


Yes! Love is Blind USA gaat binnenkort al van start

Was je vorige maand helemaal verslaafd aan Love is Blind UK? We hear you. We kunnen niet wachten tot een nieuw seizoen van het experiment van start gaat. Netflix komt daarom met heel goed nieuws. Binnenkort start een nieuw seizoen van Love is Blind USA!


Prinses Amalia maakt indruk op medestudenten


Fabrikanten mogen alcohol in broodjes en zuurkool verstoppen

Wist je dat er alcohol in producten kan zitten waarvan je dat totaal niet verwacht? Denk aan afbakbroodjes, pizzadeeg of zelfs marsepein. Dat staat lang niet altijd duidelijk vermeld op de verpakking. Duitse consumentenorganisaties willen daarom dat er een alcoholwaarschuwing op de etiketten komt. Alcohol ontstaat bij fermentatie. In bakkerijproducten (die rijzen), zuurkool of hippe frisdranken zoals kombucha, blijft vaak een beetje alcohol...


Grot van Lourdes gesloten door overstroming

Het zuidwesten van Frankrijk heeft te maken met overstromingen na zware regenval in de Pyreneeën. Onder meer de beroemde grot van Lourdes is onder water komen te staan. Verschillende wegen richting Spanje werden afgesneden door het noodweer.


Maker van volwasseninhoud zegt dat ze haar inkomsten heeft verhoogd door exotische gerechten te koken voor abonnees

De Braziliaanse contentmaker Kerolay Chaves heeft een nieuwe manier gevonden om met haar abonnees te communiceren: het koken van exotische gerechten op aanvraag op haar platform. The post Maker van volwasseninhoud zegt dat ze haar inkomsten heeft verhoogd door exotische gerechten te koken voor abonnees appeared first on Instafamosos.


Dit betekenen deze dieren in jouw dromen

Uitvallende tanden, opnieuw eindexamen doen, een vliegtuig missen... Veel van ons zullen hierover weleens gedroomd hebben. En het vreemde is, het betekent vaak hetzelfde voor iedereen. Zo af en toe komt er ook weleens een beestje voor in je droom. Men gelooft dat dieren de neiging hebben om onze dromen te bezoeken als we in tijden van grote verandering of transformatie zijn, waarbij ze onze oeremoties integreren in ons bewuste, wakkere leven. Misschien voel je dat er iets in je begint op te komen, maar ben je niet bekend met het gevoel op een bewust niveau. Het onbewuste kan boodschappen sturen in de vorm van dieren in je dromen. Hoe weet je wat het je probeert te vertellen? Dat kan door de symboliek van het dier in een mythische en spirituele context te begrijpen. Klik verder en ontdek wat het dier van jouw droom je probeert te vertellen.


Producten die je in de koelkast moet bewaren (maar er waarschijnlijk niet in staan)

Dikke kans dat je producten in de koelkast bewaard die eigenlijk helemaal niet gekoeld hoeven worden. Maar je zult je verbazen over de hoeveelheid producten die eigenlijk een plekje in je koelkast nodig hebben. Nieuwsgierig? Klik verder om te zien welke dingen je vanaf vandaag in de koelkast zou moeten zetten.


🎥 Enorme hoeveelheden, rekenen met calorieën en veel wegen: letterlijk kijkje in de keuken bij Visma

Visma | Lease a Bike zette een leuk filmpje online met een dag in de Vuelta van de koks van de ploeg. Ze moeten lekker koken, maar nog op veel meer letten!


Martine McCutcheon poseert in lingerie op bed en laat haar volgers zuchten

Martine McCutcheon heeft haar volgers betoverd nadat ze een selfie in zwarte kanten lingerie op bed heeft gepost. The post Martine McCutcheon poseert in lingerie op bed en laat haar volgers zuchten appeared first on Instafamosos.


Eet dit nooit voor je op date gaat!

Als je op een date gaat wil je er goed uitzien, je goed voelen en dat alles vlekkeloos verloopt. Het is allemaal al stressvol genoeg, of niet soms? Maar soms werkt je lichaam niet met je mee. Dingen als een opgeblazen gevoel, winderigheid of zelfs slechte adem kunnen de doodsteek zijn voor een succesvolle date. Als je daar niet aan hoeft te denken, heb je veel meer kans dat je date goed gaat. Dus, waar moet je beginnen om de kans zo laag mogelijk te houden? Precies! Je voeding. Blader verder, ontdek wat niet te eten voor een date en loop de ware niet mis.


Waarom die ventilator eigenlijk best ongezond is

De meeste Nederlandse huizen hebben geen airconditioning. In deze hete tijden (ja, het is warm hè) ben je dus aangewezen op een ventilator. Maar behalve lucht blaast die vooral ook heel veel stof rond. Je zult de eerste niet zijn die na een hele nacht met de waaier aan, niesend wakker wordt. Vooral mensen die er gevoelig voor zijn kunnen last krijgen van hun luchtwegen door alle stof en pollen die in het rond vliegen. Wat helpt is om de...


Snoeiadvies: wanneer moet je de beukenhaag snoeien?

De beukenhaag is erg populair in Nederland als tuinafscheiding. In dit artikel lees je hoe en hoe vaak je de beukenhaag moet snoeien. En beukenhaag is meestal groen en soms wat meer rood van kleur. Het blad verkleurt in de loop van de herfst en winter naar bruin. De beukenhaag houdt het merendeel van de bladeren vast, waardoor je in de winter nog b...


Waarom zijn eetstoornissen aan het toenemen bij mannen?

Eetstoornissen werden vroeger vooral gezien bij vrouwen, maar tegenwoordig komt het steeds vaker voor bij jongens en mannen. Uit onderzoek blijkt dat tot wel 25% van de mensen met een eetstoornis man is. Dat is echt iets waar we ons bewust van moeten zijn, want vroeg ingrijpen is cruciaal voor een goede behandeling. Factoren zoals maatschappelijke druk, psychologische en biologische aspecten spelen allemaal een rol in deze stijging onder jonge mannen en jongens. In deze galerij vind je meer informatie over de symptomen en signalen waar je op moet letten. Klik verder om meer te weten te komen.


Gebruik geen katoenen handdoek of T-shirt, maar dit superabsorberende materiaal om je haar te drogen

Of je nou krullen hebt of steil haar, iedereen met een (half)lange bos heeft zijn eigen haarverzorgingsroutine. Hierbij kunnen de juiste producten en rituelen helpen om de bad hair days zo veel mogelijk uit te bannen. Hoe droog je je haar eigenlijk het best? Op de social media vallen zelfbenoemde haarspecialisten over elkaar heen om hun mening te geven over dit heikele topic. De nieuwste trend is om geen normale (katoenen of badstoffen) handdoek...


Julia van K3 eerlijk over haar nieuwe vriend

Julia van K3 eerlijk over haar nieuwe vriend


Breng de magie terug in je relatie

Een relatie onderhouden kan lastig zijn. Conflicten lijken soms uit het niets te ontstaan of misschien voelt het alsof je elkaar niet meer begrijpt. Met wat realiteitszin, praten en luisteren komt vaak het begrip voor elkaar weer terug. Met deze inzichten breng je de magic terug in je relatie!


Welke bekende mannen ondergingen een haartransplantatie?

Kaal worden is voor veel mannen een nachtmerrie. Er is echter een oplossing voor dit probleem: haartransplantaties. Deze behandelingen zijn tegenwoordig echter veel minder een taboe dan vroeger en worden ieder jaar populairder. Ook veel BN'ers kiezen er tegenwoordig voor om hun haardos met een transplantatie nieuw leven in te blazen. Bekijk hier welke Nederlandse mannen genoeg hadden van hun kaalheid en een haartransplantatie ondergingen.


Wanneer en hoe snoei je de hedera?

Een hedera haag is ideaal als tuinafscheiding, want deze klimplant blijft het hele jaar door groen. Je ziet hem dan ook in talloze tuinen in ons land. In dit artikel lees je wanneer je de hedera kan snoeien en hoe je dit het beste doet. Een gezonde hedera groeit snel. In goede grond en met gunstig weer groeit een hedera wel 60 centimeter per jaar. ...


Praat jij weleens tegen jezelf? Dan ben je wellicht hoog intelligent

Ben je weleens betrapt op het moment dat je tegen jezelf aan het praten was? En stond toen ook het schaamrood op je kaken omdat je je een gekkie voelde? We denken dat we enkel praten om te communiceren met een ander. Maar praten heeft ook andere functies. Hoe vaak spreek je niet tegen jezelf uit: 'waar zijn toch mijn sleutels?' Het uitspreken helpt ons bij het vinden omdat het ons herinnert aan datgene waar we naar op zoek zijn. We houden zo onze focus. En dit is maar één van de voorbeelden. Er zijn mensen die hele gesprekken hebben met zichelf. Benieuwd waarom je tegen jezelf praat? Deze galerij geeft je daar antwoord op, dus klik snel verder!


Xelly Cabau van Kasbergen over eigen make-uplijn: 'Het moest makkelijk én leuk zijn'

Naast makeupartist, hairstylist, beautycoach en auteur kan Xelly Cabau van Kasbergen nu nóg een prestigieuze titel aan haar cv toevoegen: founder van een make-uplijn. Op 6 september komt haar lijn Xelly Beauty uit en daar wilden wij natuurlijk meer over weten.


Ontdek het stijlicoon van je geboortejaar

Wat hebben alle grote modetrends gemeen? Het antwoord is: stijliconen die deze trends droegen en een stempel drukten op de mode. Van actrices tot modellen en zangeressen, elk jaar werd gekenmerkt door een stijlvolle ster. Benieuwd naar het stijlicoon van jouw geboortejaar? Klik dan snel verder!


Deze prachtige aapjes zijn een stuk slimmer dan gedacht: ze kunnen iets dat bijna alleen mensen kunnen

Ze zien er superschattig uit, deze zijdeaapjes, maar onderschat ze niet: ze kunnen iets dat tot nu toe alleen is waargenomen bij mensen, dolfijnen en olifanten, namelijk elkaar bij naam noemen. Dat doen ze met zogenaamde phee-oproepen, een Engelse term voor het geluid dat de zijdeaapjes voortbrengen en waarmee ze elkaar aanduiden. Het wordt beschouwd […] Meer wetenschap? Lees de nieuwste artikelen op Scientias.nl .


Dit huisdier past het best bij jouw sterrenbeeld

Als je een huisdier zou willen, dan moet je daar wel eerst goed over nadenken. Heb je er de ruimte en tijd voor en heb je de middelen om er goed voor te zorgen? Maar waar je ook rekening mee moet houden: past het dier wel bij je persoonlijkheid? Is een hond die constant aandacht van je vraagt wel iets dat je wil? Of past een hooghartige kat die enkel wat eten van je verlangt en verder het liefst met rust wil worden gelaten, beter bij je? Je sterrenbeeld zou je hierbij een helpende hand kunnen bieden en een richting op kunnen sturen als je eigenlijk niet zo goed weet welk dier bij je past. Klik verder en ontdek welke dieren het beste bij jouw gesternte.


Inspirerende Voorbeelden van Moderne Architectuur: Top 10

Het definiëren van de term moderne architectuur is lastig. Het lijkt een beetje op het schrijven van een reportage over de legendarische Berlijnse club Berghain: Er is altijd wel iets om over te klagen. Omdat beide termen uiterst flexibel en uiterst moeilijk te begrijpen zijn. Ondanks alles durven we op zijn minst enig inzicht te geven in de moderniteit. Wat is modernisme? Het modernisme verwijst naar een periode in de architectuurgeschiedenis...


Scheiden na je 50e: 'Ineens besefte ik me wat ik wel en niet meer wilde'

Van alle Nederlandse vrouwen die en scheiding aanvragen, is maar liefst een derde vijftig jaar of ouder. Een aandeel dat nog steeds groeit en een duidelijke boodschap in zich draagt: trekken aan een dood paard, dát doen we niet meer...